IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Качеството си е качество!
    Страхотен паричен поток и доста сериозни парични средства, които ще се насочат към допълнителни инвестиции според мен.
    Да не забравяме и перото "заплати" все пак.

Коментар

• Като нищо ще изкарат по-висока печалба от Монбат например

Коментар

• Качеството си е качество!
        Страхотен паричен поток и доста сериозни парични средства, които ще се насочат към допълнителни инвестиции според мен.

Жалко за някои големи продавачи в последно време, а и за чакащите доходност от парите си при тях!

Пазарните неравновесия се елиминират, понякога по-бързо, понякога по-бавно.

Поздравления за всички колеги акционери тук

Коментар

• Първоначално изпратено от cloud Разгледай мнение
          Искаш ли да хванем бас, че това тук отива на 5 лв. - просто няма нито фундамент, нито пазар за повече. Какво ти пречи мнението ми, нали си убеден в твоите сметки.
          Специално за Малкия Мук пускам част от коментарите на един друг "специалист" - можеш да си провериш кога той е стигнал до тези изводи. Тъй като ти чета постовете ( на Малкия Мук имам впредвид) - не си далеч от неговото ниво. Последните ти два коментара дават яснота какво си гледал, къде си го гледал и изобщо доколко си запознат с компанията.

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
            Що се излагаш, гледал съм им стари в инфосток, сега не е ли време да пускат нов !?
            Време е, до края на седмицата трябва да излезе.
            http://www.ms-hydraulic.com/annual_reports.php

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              Значи е балон без дори да си им поглеждал отчетите. Ама "добра" инвестиционна култура показваш
              Що се излагаш, гледал съм им стари в инфосток, сега не е ли време да пускат нов !?
              търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от malkia Muk Разгледай мнение
                На мен пък ми се струва, че още на 10 кинта формирате формация балон )) Без препоръка
                Значи е балон без дори да си им поглеждал отчетите. Ама "добра" инвестиционна култура показваш

Коментар

• Къде си публикуват отчета тези овчарлъци ?

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                    Една от най-добрите компании на БФБ...
                    Е да де, но преди 6 месеца така казваше и за Синергона
                    Не е препоръка

Коментар

• Една от най-добрите компании на БФБ...
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от e$trade Разгледай мнение
                        Капманци на зор ли сте да продавате тук?
                        Това тези ли бяха, които се "наиграха" с патката и моста !?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          ti2009 0.0947 0.09 18.06.2010
                          2008 0.6316 0.611 22.06.2009
                          2007 0.09 0.09 16.05.2008
                          2006 0.09 0.08 18.05.2007
                          2004 4.0 3.4 02.06.2005
                          2003 4.0 3.4 15.06.2004
                          2002 4.0 3.4 11.06.2003
                          Ти как реши, чр не може да има.
                          Капманци на зор ли сте да продавате тук?

Коментар

• ti2009 0.0947 0.09 18.06.2010
                            2008 0.6316 0.611 22.06.2009
                            2007 0.09 0.09 16.05.2008
                            2006 0.09 0.08 18.05.2007
                            2004 4.0 3.4 02.06.2005
                            2003 4.0 3.4 15.06.2004
                            2002 4.0 3.4 11.06.2003
                            Ти как реши, чр не може да има.

Коментар

• Трябва да има и продавачи, иначе без търговия става скучна компания.

Коментар

• Добри цени е стигнала тази хубава акция, мисля че и идва времето за разпродажба. Аз лично винаги съм я харесвал и имал, но цени над 10.5-11,00 лв към момента са мираж, не защото дружеството не го заслужава или не работи, а защото за да мине над 10,5-11,00 лв ще трябва време. Може би поне 1/2 година за да се потвърдят тези резултати, че не са спорадични. Не на последно място трябва де се следи цялата конюнктура на пазара и не само БФБ Една птичка пролет не прави. Все пак си пожелавам на себе си и на всички инвеститори и мажоритари да имат подобни резултати в техните компании и портфейли.
                                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

X