If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Искаш ли да хванем бас, че това тук отива на 5 лв. - просто няма нито фундамент, нито пазар за повече. Какво ти пречи мнението ми, нали си убеден в твоите сметки.
Специално за Малкия Мук пускам част от коментарите на един друг "специалист" - можеш да си провериш кога той е стигнал до тези изводи. Тъй като ти чета постовете ( на Малкия Мук имам впредвид) - не си далеч от неговото ниво. Последните ти два коментара дават яснота какво си гледал, къде си го гледал и изобщо доколко си запознат с компанията.
Добри цени е стигнала тази хубава акция, мисля че и идва времето за разпродажба. Аз лично винаги съм я харесвал и имал, но цени над 10.5-11,00 лв към момента са мираж, не защото дружеството не го заслужава или не работи, а защото за да мине над 10,5-11,00 лв ще трябва време. Може би поне 1/2 година за да се потвърдят тези резултати, че не са спорадични. Не на последно място трябва де се следи цялата конюнктура на пазара и не само БФБ Една птичка пролет не прави. Все пак си пожелавам на себе си и на всички инвеститори и мажоритари да имат подобни резултати в техните компании и портфейли.
Коментар