IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

М+С хидравлик АД (MSH / MCH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ST Разгледай мнение
    Едно дружество, на което цената на акциите до 6 месеца трябва да е поне 80-100% нагоре. Според моите очаквания.
    Съгласен съм, че би могло да има и други. Но въпроса беше кое е това дружество. Имаше един филм с Мадона "кое е това момиче", оказа се нищо и никакъв филм. Та независимо от това, дали имаш акции или не, нищо не ти пречи, да споделиш с нас, кое е това момиче, пърдон дружество. Няма и значение, какво ще се окаже после. Може и на лични, ако те държи шубе.
    Казвам предварително мерси. Идеята е добра, да се тъсят и други избушеняци

Коментар

• До 6 месеца , ако се пооправи пазара доста компании ще са на тези нива

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
        Кое имаш предвид- доста са
        Едно дружество, на което цената на акциите до 6 месеца трябва да е поне 80-100% нагоре. Според моите очаквания.

Коментар

• Кое имаш предвид- доста са

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Другата фундаментална причина е че просто чакам пазара да отрази фундамента. За момента не виждам друго дружество на БФБ с подобно рязко разминаване между фундамент и оценка, и нямам никакво намерение да продавам преждевременно. Не виждам никаква особена причина да спамя постоянно темата, нито пък да стоя нон стоп в този форум да чета глупости, при положение че нещата си развиват прекрасно що се отнася до дейността на дружеството и резултатите му.
            Аз се сещам за поне още 1 такова дружество с рязко разминаване на фундамент и оценка

Коментар

• A без да имам основание,
              Равновесие ,иска ми се да чуя мнението ти за ЕЛХИМа

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                Да бе, верно тук имаше някакво надъхване по едно време. "Равновесие" пишеше и бришеше, сега се спря. Освен да е разкешил не виждам друга фундаментална причина
                Другата фундаментална причина е че просто чакам пазара да отрази фундамента. За момента не виждам друго дружество на БФБ с подобно рязко разминаване между фундамент и оценка, и нямам никакво намерение да продавам преждевременно. Не виждам никаква особена причина да спамя постоянно темата, нито пък да стоя нон стоп в този форум да чета глупости, при положение че нещата си развиват прекрасно що се отнася до дейността на дружеството и резултатите му.

Коментар

• Да бе, верно тук имаше някакво надъхване по едно време. "Равновесие" пишеше и бришеше, сега се спря. Освен да е разкешил не виждам друга фундаментална причина
                  Last edited by padre Bonaventura; 26.08.2011, 21:37.

Коментар

• добре се надъхахте
                    камилчетата се нахвърлиха над 9 кинта
                    изпкокрихте се като мишки
                    и кеширате великата акция...
                    ум царува, ум робува, ум ПАТКИ ПАСЕю
                    очаквам ви на 5 кинта.
                    не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от 4850 Разгледай мнение
                      ПРЕДСТАВЯНЕ
                      на вътрешната информация относно обстоятелства, които предстои да бъдат разкрити пред трето лице във връзка с чл. 14, ал. 1 от ЗСПЗФИ

М+С Хидравлик АД обявява междинна неокончателна брутна печалба за месец юли 2011 година в размер на 1 467 хил. лева и 10 357 хил. лева с натрупване от началото на годината.
                      М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец август 2011 година в размер на 6 570 хил. лева и 59 851 хил. лева с натрупване от началото на годината.

19.08.2011 год.

Директор финанси и ДВИ: Марин Маринов.
                      Е ко от туй ;9 шота от мен

Коментар

• ПРЕДСТАВЯНЕ
                        на вътрешната информация относно обстоятелства, които предстои да бъдат разкрити пред трето лице във връзка с чл. 14, ал. 1 от ЗСПЗФИ

М+С Хидравлик АД обявява междинна неокончателна брутна печалба за месец юли 2011 година в размер на 1 467 хил. лева и 10 357 хил. лева с натрупване от началото на годината.
                        М+С Хидравлик АД обявява прогноза за приходите от продажби през месец август 2011 година в размер на 6 570 хил. лева и 59 851 хил. лева с натрупване от началото на годината.

19.08.2011 год.

Директор финанси и ДВИ: Марин Маринов.

Коментар

• Съжалявам, че се е получил такъв отговора ми и не се имам за много разбиращ но това е без значение.
                          Прегледай последните 3-4 страници коментари по тази тема - имам едно по-дълго мнение и там съм писал как аз набирам инфо - не твърдя, че това е достатъчно - просто моите възможности спират до там. Отчетите ги вземам или от инфосток или от сайта на МСН - без значение е откъде ще ги вземеш. Дано да съм бил полезен. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                            Нямах в предвид от къде ги четеш, а дали изобщо нещо си чел от отчетите им. Според моето скромно мнение преди да изкажеш някакво мнение е хубаво да си се подготвил малко от малко, ама това може вече да е старомодно . Разбира се, че ще се запознаеш колкото ти решиш - аз не мога да те накарам насила. Не приемай поста ми като заяждане - кой е крив и кой прав ще покаже пазара. За един друг участник в тази тема ( cloud визирам ) нещата не се развиха така както той си я мислеше, което е нормално да се случи. Проблема му беше, че не пожела да осмисли и провери (не да взема за чиста монета) това, което аз и другите колеги тук му казвахме. Успех
                            Успех и на теб, като на по-знаещ и по-разбиращ, видно от поста ти. Все пак освен констатацията, че нищо "не сме се подготвили, поне малко от малко", не видях градивен отговор - същността на въпроса ми беше: откъде например, ти вземаш отчета, за да се подготвяш и да се чувстваш разбиращ?
                            Ок - съгласен съм, че си разбиращ, нямам нищо против това, нито искам, да се приема като заяждане, но когато някой наистина е решил, да се постарае, да се "подготви малко от малко", вие разбиращите просто с нищо не помагате, освен, да кажете, че сте вътре в нещата, а другите са вън.
                            Искаше ми се да е по-градивна дискусията. Ако тона е нормален - не се обаждате, ако пък ви предизвикаме с нещо - още по-зле става...
                            Участника cloud не си спомням какво е писал и какви прогнози е правил. Негови са си.
                            Не е препоръка. Благодарности към г-н Митанкин за участието във форума.
                            Last edited by malkia Muk; 28.07.2011, 12:48.
                            търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Нямах в предвид от къде ги четеш, а дали изобщо нещо си чел от отчетите им. Според моето скромно мнение преди да изкажеш някакво мнение е хубаво да си се подготвил малко от малко, ама това може вече да е старомодно . Разбира се, че ще се запознаеш колкото ти решиш - аз не мога да те накарам насила. Не приемай поста ми като заяждане - кой е крив и кой прав ще покаже пазара. За един друг участник в тази тема ( cloud визирам ) нещата не се развиха така както той си я мислеше, което е нормално да се случи. Проблема му беше, че не пожела да осмисли и провери (не да взема за чиста монета) това, което аз и другите колеги тук му казвахме. Успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Alhimik Разгледай мнение
                                Специално за Малкия Мук пускам част от коментарите на един друг "специалист" - можеш да си провериш кога той е стигнал до тези изводи. Тъй като ти чета постовете ( на Малкия Мук имам впредвид) - не си далеч от неговото ниво. Последните ти два коментара дават яснота какво си гледал, къде си го гледал и изобщо доколко си запознат с компанията.
                                Не знам какво толкова си се впечатлил, или пък си се учудил, че ги чета от инфосток. Нито съм го крил, нито се срамувам да го кажа. Не съм вътрешняр, разбира се. Ти откъде ги четеш, отчетите, ако не е тайна. С компанията съм запознат толкова, колкото искам да съм запознат.
                                Last edited by malkia Muk; 27.07.2011, 13:20.
                                търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

Working...
                                X