If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако ме няма, то вие ще чувствате зловеща и необяснима празнина във вашите души, предизвикваща постоянно чувство на психически дискомфорт, пет нощи в седмицата ще заспивате разплакани, а на сутринта ще се събуждате с тегаво чувство на отчаяние и безверие във всичко свято и порядъчно комерсиално.
Но спокойно - аз съм туканка.
Ооооо със сигорност е така.....Аи кой ще купува акции на тая наша "любима" борса???Толкова са много позициите,които зависят от твоят инвеститорски нюх и "дебел джоб".....Какво ли пък ще е ако те няма???
А помниш ли времето,когато имаше почти десет борси а???Май си ходел още на забавачница тогава.Голям разбирач си и най- върлият ""инвеститор"" на тая борса.Кво ще правим ако те няма не знам???
Ако ме няма, то вие ще чувствате зловеща и необяснима празнина във вашите души, предизвикваща постоянно чувство на психически дискомфорт, пет нощи в седмицата ще заспивате разплакани, а на сутринта ще се събуждате с тегаво чувство на отчаяние и безверие във всичко свято и порядъчно комерсиално.
Но спокойно - аз съм туканка.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
нагоре - колко нагоре - с какъв обем и колко сделчички?
Нека да е свръшило времето: когато Любовното послание започне да носи 15-18% дивидентна доходност, ела ми свирни. Или бих казал по-точно - "отново" да носи, защото аз помня когато носеше - тогава, когато 638 човека в цяла България знаехме, че въобще има фондова борса.
В компанията съм от около Втора година и сега за пръв път нямам акции, но не за дълго - аз си го обичам Любовното послание.
А помниш ли времето,когато имаше почти десет борси а???Май си ходел още на забавачница тогава.Голям разбирач си и най- върлият ""инвеститор"" на тая борса.Кво ще правим ако те няма не знам???
Императоре, свърши времето на адциците (слава на Геко)
Виж какво става днес по позицията - всички акции надолу, само тази нагоре. Щом народа е решил да балонира - глас народен
Драги приятелю,
нагоре - колко нагоре - с какъв обем и колко сделчички?
Нека да е свръшило времето: когато Любовното послание започне да носи 15-18% дивидентна доходност, ела ми свирни. Или бих казал по-точно - "отново" да носи, защото аз помня когато носеше - тогава, когато 638 човека в цяла България знаехме, че въобще има фондова борса.
В компанията съм от около Втора година и сега за пръв път нямам акции, но не за дълго - аз си го обичам Любовното послание.
.... разбира се - има и други варианти - Имотаджийската и Търговската Софарма, а защо не и вече обичайното ми спекулантско жокерченце - Буллендчето...
Императоре, свърши времето на адциците (слава на Геко)
Виж какво става днес по позицията - всички акции надолу, само тази нагоре. Щом народа е решил да балонира - глас народен
Мина вече, казаха 60!
Още се облизваш за 6лева, а?
Прегледай, драги приятелю, колко е бил курсът миналата година след дивидентът. Впрочем мен не ми е нужно да падне дотам: За мен ключовата кота е 7.68 - ако купя на нея същите бройки, които имах пролетта, печалбата ми ще бъде толкова, колкото и ако бях чакал дивидентът. Ако възстановя пакетът си на 2/3, трябва ми 7.96 цена, ако го на 1/3 - трябва ми 8.47.
1/3 почти сигурно ще мога да си ги взема на добър плюс, 2/3 - ного вероятно, всичките по-трудно, но също доста възможно.
Боклуците от Кафенето ме прецакаха, проваляйки мръсно пръвото сборище - разпродавайки бях предвидил дивидент 40 стинки - иначе щях да си изиграя спатиите по друг начин.
Апропо - правя в моментът тоже същото и с Жабоците, само че там търся цена на обратно пазаруване - около 5.26, т.е. там е по-лесно. Резервен вариант и за двете компании - което не успея да си купя обратно на сгода докъм ноемврий, ще го набия в жабешки облизвации. 12% са си 12%.
Импе - 222 бр. на 9,001 на бида - май бързо размисли относно любовното послание
Ако има такава поръчка: то някой си прави шегички - зная, че ще си взема най-ного на осмак, а може би и на по-ниско - деветуна не давам - не моя поръчка.
Любовното послание е секси - ама разумът е разум.
Коментар