Новите безплатни акции очаквайте не по- рано от 15 юни, или някъде в интервала 15-22 юни, зависи от КФН с какво темпо ще се произнесе. Информацията ми е от ДВИ от преди половин час.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
М+С хидравлик АД (MSH / MCH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от goshe Разгледай мнениеВИждате ли вече корекцията на бройките в платформата си?Ама защо така се срина оптимизЪмът
Някой сметна долната граница на 5.10 и глей кво стана
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеи? продаде всичко ли?така че , Тук не пускам !!!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа дам и аз една лека прогноза- до 3 години и двете ще са пак в диапазона 10-15 лева.Разбира се , ако не настъпят катастрофични събития
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЧестито да им е, да, ма на кеширалите само.
Оттук нататък ще намажат главно тези които познаят остатъчното количество хелий или са добри с парашутите
Зависи и от общите атмосферни условия де...
Все някой ден ще се сбъднеMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеНекои хора лапнаха много пара тука, честито ви
Оттук нататък ще намажат главно тези които познаят остатъчното количество хелий или са добри с парашутите
Зависи и от общите атмосферни условия де...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеПреди или след сплит?с нови акции....
За тия ще се пазарим....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТочно си за "Фонд имоти "....
Ако търсиш 100 К , ще се споразумеем - след 12ст....Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНяма да ти повярват, в това е магията на пазара
П.С.: По-ликвидните са ми повече на душата, а и тези без мажоритар (не са много на БФБ)
Ако търсиш 100 К , ще се споразумеем - след 12ст....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа дам и аз една лека прогноза- до 3 години и двете ще са пак в диапазона 10-15 лева.Разбира се , ако не настъпят катастрофични събития
П.С.: По-ликвидните са ми повече на душата, а и тези без мажоритар (не са много на БФБ)Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеХа дано, но някак си не ми се вярва. Според мен ХЕС е по-добрата инвестиция към този момент. Аз излязох напълно от МЦХ но не съм продал и бройка от ХЕС и ЦЕНХЛ. Не съжалявам за избора си.
При МСХ в същото време диапазона е между 5,4 и 10 лева с доста от резултатите между 7 и 8 лева
Коментар
�
Коментар