If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тук ако резултатите на компанията продължат в духа от първите 4 месеца цената след сплита догодина може да достигне цената от преди сплита.
Ха дано, но някак си не ми се вярва. Според мен ХЕС е по-добрата инвестиция към този момент. Аз излязох напълно от МЦХ но не съм продал и бройка от ХЕС и ЦЕНХЛ. Не съжалявам за избора си.
Ааа, то няма място за обяснения ;- аз от началото на годината имам над 50 сделки по позицията - " и това ми беше закачката с " ПРЕЦАКАНОТО"- но основно след новината за сплит с акцията си бях на "Хай "за 20/25% "+" по позицията - косвено си давах сигнали към Тони -както и към СофИмоти - нооооооо, кой разбрал -приел
който - НЕ - пак питал - ВСЕКИ ВЪРВИ СВОЯ ЦИКЪЛ - кой крив ,- кой прав - БАТЯ- репер, - готови решения няма - -" ТРЕБЕ и ДУПЕ и ТОПКИ "
не очаквах такъв ръст само от сплита - признавам!!!
Аз исках да добавям малко, ама малко ми е скъпа сега.
Какво и е на СФИ - много добре си върви компанията. Там както казва един приятел ръста в и приходите от наемите е почти достигнат, така че резултата няма къде по-нагоре да ходи. Резултата обаче ще се подобрява в друга посока - с намаляването на кредитите, които са около 40млн
Поздрави!
Ааа, то няма място за обяснения ;- аз от началото на годината имам над 50 сделки по позицията - " и това ми беше закачката с " ПРЕЦАКАНОТО"- но основно след новината за сплит с акцията си бях на "Хай "за 20/25% "+" по позицията - косвено си давах сигнали към Тони -както и към СофИмоти - нооооооо, кой разбрал -приел
който - НЕ - пак питал - ВСЕКИ ВЪРВИ СВОЯ ЦИКЪЛ - кой крив ,- кой прав - БАТЯ- репер, - готови решения няма - -" ТРЕБЕ и ДУПЕ и ТОПКИ "
да да всекиму с цикъла. И твоя се урЕди с сфи. Тук браво, ама с кой акъл се набучи там? Ок - не е моя работа, ама жалко за кинтите, можеха да ми бутат някоя моя позиция
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
ДНЕС ТУК ТРЯБВА ДА ИЗРАЗЯ ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ НА НОВИТЕ АКЦИОНЕРИ - И ДОБРЕ ДОШЛИ НА БОРДА , ама да ВИ питам, що чинехте вчера ? открили сте ме с аукцион и сте ме нахапали и на дребно че и по на едро чак 5,85 - Б Р А В О ! кажи речи ~ до 1кило .... и с по бира в ръка ще почерпя , но най вече за последните две от 11 сделки -върна ли са ми 60% + с15%тна доходност - абе де е прецаканото
Stига църка, едва свърших работа и ме награбиха на имен ден, като се освободя ще дам отчет. Не знам дали е нужно всъщност, защото 1/3 от балонестия картон се обърна по обменния курс и замина за хеса. С балони не се занимавам
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Малко не доразбрах - 2 нови за 1 стара акция какво означава? Ако имаш една акция ти дават 2 и акциите ти общо стават 3?
ИЛИ ако имаш 1 акция, акциите ти стават 2?!
Коментар