IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Да, Имп. ако циганина го купи Кремиковци може да отбележи известен ръст па макар и на чисто психологическа основа.Според мен ще се опитат да пуснат на 27.07 завода за непрекъснато леене на стомана па макар и проформа.Разбира се пазара вече реагира на тези очаквания.Все пак трябва да се види до къде ще стигне корекцията.Колкото до циганина струва ми се, че няма да вземе пушилката.Той вече напазарува в Чехия и Турция и пушилката надали представлява сериозен интерес.А и Пушливеца е страхотно обвързан с държавата а това хич не е предимство при евентуална продажба.Така, че не очаквам кой знае какъв скок в цените на Крема, но все пак известна корекция може и да има.Разбира се ако Митал декларира, че се оттегля от евентуалната сделка ще има бърз спад.

Коментар

• "Заспали" дружества

Какво да правиш, Мони... принципът на модераторите е "мир да има" и понеже храчкометите са повече от нас, трият нашите постинги - така им е по-лесно. А кой прав, кой - крив - това не ги интересува много-много...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Отчети на дрежествата

http://www.bse-sofia.bg/download/finance/

Коментар

• "Заспали" дружества

То и мен не, че много ме е грижа но като ме нападат отбранявам се.А мен наистина много ме трие.Не чак по 10 постинга на ден / не пиша чак толкова/ но доста.В повечето случай без никаква причина.Просто отговарям на олигофрените, и той ме трие.

Коментар

• "Заспали" дружества

А модераторът само успокоява обстановката. Прочете ли? Всеки ден ми триел десетки постинги... че аз въобще не пиша по толкова !!!! Ама какво да каже, пичът, нали някак трябва да ги успокои тия ???

Коментар

• "Заспали" дружества

Ми то, Мони, трябва да има и бисери... а тия нищожества няма защо да ги обсъждаме... макар че ги и разбирам - те толкова злочести и унижени се чувстват от катастрофата си с развалината, че са полудели тотално. Е, Кремиковци е друга работа - ако все пак циганинът го купи, има някаква надежда.

Буров, кой тоя? :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Имп., както виждам тук са събрали всякакви нещастници.Даже се е появил някакъв дебил нарекъл се Star който съветва модератора да трие всички наши постинги.Защо и то горкото не знае.A така наречения модератор вместо да им изтрие глупостите им се обяснява като ученичка как ни триел нас със теб ама виждате ли не смогвал да изтрие всичко.Ало, модератора, видял ли си какви са ги написали твоите любимци само през последните три дни?
                Всъщност това са едни и същи нищожества които пишат под 20 ника и се крият зад анонимноста.Предполагам, че това са хората, които ругаеха и беснееха в темите за Нимко и Кремиковци а сега са се прехвърлили в тази тема само, че с други никове.
                За оня простак Странджата просто няма какво да пиша.Той до сега няма един смислен постинг.Направо клиничен случай.Тях разбира се премъдрия модератор не е изтрил и стоят като "бисери" по темите.

Коментар

• "Заспали" дружества

kаto Doriаn Grei ci Imperаtore

Коментар

• "Заспали" дружества

Преинсталирах си Windows-a и не мога да се сетя какъв беше линка към отчетите на публичните дружества (тримесечни и годишни). Някой ще бъде ли така любезен да ми го припомни?

Коментар

• "Заспали" дружества

Феновете на външният ми вид, могат да влязат пак във Снимка бг - постарах се да ги удовлетворя.
                      Да.

Коментар

• "Заспали" дружества

Ей, Мони, де се дяна? Пропускаш прожекцията на Епизод ІІ и 3/8 - "Мишоците атакуват". :-)))

Коментар

• "Заспали" дружества

Туй за дрехите го подхвърли Нели.....Явно е незадоволена момата...

Коментар

• "Заспали" дружества

Дрехите не са от огромно значение бре момчета.
                            Някои хора май са сменили скоро цървулите с официални обувки?
                            И сега мани , мани!
                            А селяндурът и с вратовръзка си остава селяндур.

Коментар

• "Заспали" дружества

аз подкрепям мненията на Императорът за Кремиковци и Химко, както и много други, които не го изразяват във форума.
                              Които е против инакомислещите е ясен - загубил е доста пари при спада на Химко и Кремоковци.
                              Искам да се вдигнат, защото няма къси продажби и не може да се печели от спад.

НО НЕ МОГА ДА ГЛЕДАМ КАК СЕ ОПИТВАТЕ ДА ХВАНЕТЕ ШАРАНИ КОИТО ДА ВИ ОТЪРВАТ от акциите на Химко и Кремиковци

Коментар

• "Заспали" дружества

БайлаМе - благодаря ти за подкрепата... :-)
                                Но тия дето ми се нахвърлят не ме притесняват повече от глутница мишоци. Само са комични и досадни.

Коментар

Working...
                                X