IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

4ija e ofertata prodava SIMAT 8980 br. na 2,10 ?
    Kakvo stava s tazi pozicija? O4akva li se polozhitelno razvitie?

Коментар

• "Заспали" дружества

Модератори, вместо да триете оправданият ми протест, бихте ли изтрили постът на тоя нагъл самозванец, МОЛЯ ? Ако вземем да си крадем никовете, къде отива тоя форум ????
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Така е, Брайн, но в дългосрочен план всичко е нагоре, така че не съм изпуснал много.

Коментар

• "Заспали" дружества

Заспала е Медика, с тия обороти по позицията...

Коментар

• "Заспали" дружества

Като че ли всичко продължава да спи. Май ще трябва да изчакаме някой и друг чужд инвеститор да поразбуди нещата. Аз залагам на LAVEN и PAPIR да са изненадите на 2005та!
            Както и добри неща да се случат с HES (което се размърда), FLZES, ODES и RXB.

Коментар

• "Заспали" дружества

Императоре, не е най-важното да купуваш евтино, а да продаваш скъпо. За едно обаче си прав, борсата наистина е нагоре, въпреки че има и много скептици.

Коментар

• "Заспали" дружества

Ще има, ще има. А и който е пазарувал на 3 кинта като мене, може да си позволи рискът да чака.
                Между другото "яхо-о-о-о-о-о-о"-то обхваща май борсата като цяло.

Коментар

• Елхим

Не Елхимът какво му се радваш така и не мога да разбера. Там спечели който избяга на време на около 20лв, защото такива цени повче няма да има.

Коментар

• "Заспали" дружества

И все пак Медика е супер дружество, както казах отдавна, и триенето на изказванията ми няма да промени това.

Коментар

• "Заспали" дружества

Елхимът и Крепостта на девойчетата са яко Яхо-о-о-о-о-о-о-о... пазарът осъзнава се май...

Коментар

• "Заспали" дружества

Е-е-е-е, силно казано, Мони - нещо по-безперспективно от Химко не мога да си представя.
                        Но по-добре човекът да купува акции на Кремът по 38 кинта, отколкото на Петрол по 3.80. Да.318

Коментар

• "Заспали" дружества

За гробница на инвестирани пари наистина може да служи.Това дружество е по безперспективно и от Химко.

Коментар

• "Заспали" дружества

В смисъл какъв? Като гробница за инвестирани кинти ли?

Коментар

• "Заспали" дружества

Защо имам предчувствието , че РЕТ ще заеме мястото на Лукойл?!

Коментар

• "Заспали" дружества

Е, ако циганинът или някой друг инвеститор от неговият ранг не купи Кремът, той ще бъде мъртъв като Химко след няколко години - просто няма отде да изкара кинти за модернизации, за покриване на екоизискванията, за подмяна на амортизирано оборудване и т.н. Хората на англокоманчът ковореха за нужда от инвестиции на стойност 700 000 000, Захариев спомена за сума от порядъкът на 500 000 000 - но и в двата варианта, не виждам отде ще вземат толко кинти.
                                А НЕК-ът вече го погна Кремът - както отдавна трябваше да направи.

Коментар

Working...
                                X