IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

arban pod 2 lv mi ce ctruva atraktivno,i to docta,zaharnite ca6to ca zacpali,vqrno ickat docta vreme no kade drugade,napravo ce 4udq kade da ci kupq,navcqkade mafiq,a v "dobrite" pozicii e kacno da ce vliza ve4e-daite nqkoq ideq

Коментар

• "Заспали" дружества

Абе някой знае ли какво става с BZAH?

Коментар

• "Заспали" дружества

На проведено извънредно ОСА от 10.08.2005 год., на Елма АД-Троян /ELMA/, са взети следните решения:
        - Увеличава капитала на дружеството от 853 475 лв. на 2 000 000 лв, чрез издаване на 1 146 525 бр. обикновени, поименни, безналични акции с номинална и емисионна стойност 1.00 лв. всяка;
        Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят има право да участва в увеличението на капитала, е 22.08.2005 год.

Ето това вече е заспало дружество

Коментар

• "Заспали" дружества

Знаем, Сова, знаем...
          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Niakoi moje li da mi kaje zasto VIPOM ne se kachva sled kato izvadiha dobar otchet za 6 mesechieto. Haide razbiram zasto mu padnaha aktsiite s 50% sle loshia otchet za 3 mesechieto no sega...?

Коментар

• "Заспали" дружества

Investor.bg: Отново силно повишение при акциите Химко*

Индексите стартират разнопосочно днешната търговска сесия, като SOFIX се понижава към момента с 0,83% до 813,06 пункта, а широкият BG40 регистрира повишение от 0,11% до 121,51 пункта.

Книжата на Биовет поевтиняха с 2,6% до 12,34 лв. при изтъргувани 176 броя, както и тези на Катекс, които загубиха 2,22% до 6,15 лв. при изтъргувани 70 броя.

На противоположна територия се търгуваха акциите на Химко, които поскъпнаха с 14,93% до 1,54 лв. при изтъргувани 1 214 броя, както и тези на Кремиковци, които бележат ръст от 5,32% до 21,78 лв. при изтъргувани 2 718 броя.

Коментар

• "Заспали" дружества

Ами то находището е полиметално, добиват по 7 тона сребро годишно. Има и мед

Коментар

• "Заспали" дружества

Брайн, що - има логика... ако дъждовете клиентите прогонят...
                  Сова - Кремът щеше да струва 45 кинта/акция, само ако бяха открили диамантено находище под него.

Коментар

• "Заспали" дружества

Krema и да спре да работи цената му ще е 45 лв, балансът е там,
                    а ако е работещо предприятие, познай къде ще стигне

Коментар

• "Заспали" дружества

ako navodnenieto be6e v Albena nqma6e da si na twa mnenie))))))))))
                      Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• "Заспали" дружества

Ех, наводненията. Все едно акциите на Албена да падат, ако сезонът е дъждовен.

Коментар

• "Заспали" дружества

I as 4uh ne6to 4e sled navodneniqta nqmalo suhopatna wraska mejdu Sofia i Kremikovzi,by the way!
                          Sa ne znam s jelesopatnata wraska kak stoqt ne6tata,ama dori twa sa nornalniq pat mi swi4i super neveroqtno!
                          Kak moje 4asti ot cql pat da uni6toji Perlovskata reka!!!!!!
                          Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• "Заспали" дружества

Ми то някой може да даде и по 8 кинта за акция на Химко, и по 108 за акция на Кремът. За Химко сме говорили достатъчно - който мисли, че то някога ще бачка пак, значи само мисли... ама не разсъждава. А Кремът... както му разруши наводнението транспортните артерии (така поне чух), може би скоро ще трябва да прекрати производството, поради невъзможност за доставка на суровини. Е, ако да - каква логика има да поскъпва? Напротив - трябва да пада.
                            Ама пазар и логика са несъвместими понятия често - да. Виждаме как фалирали предприятия оцеляват на БФБ само заради иметои си, а други, чийто печалби растат и растат, докато цените на акциите им падат.

Коментар

• "Заспали" дружества

Eto edno moshtno sabuzhdane, Imperatore:
                              Investor.bg: Повишение при акциите на Химко и Кремиковци*

След вчерашния си спад индексите стартират днешната борсова сесия на положителна територия. SOFIX регистрира ръст от 0,09% до 818,64 пункта, а широкият BG40 добавя 0,26% до 121,37 пункта.

Книжата на Химко поскъпват с 4% до 1,30 лв. при изтъргувани 3365 броя, а тези на Кремиковци отбелязват ръст от 3,68% до 20,55 лв. при изтъргувани 1110 броя.

Коментар

• "Заспали" дружества

на евробанк

Коментар

Working...
                                X