IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Заспали" дружества

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "Заспали" дружества

Освен това няма да ме наричаш ИмператорЧе - просто си много малък, поне във тоя форум. Ясно?
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

Ето, модераторите - за какво говорим?
      Довлякъл се тука някакъв анонимник и критикува.И то, ако критиката беше коректна и градивна, бих и обърнал внимание, а вие виждате добре за какво става дума.
      За "Неро":
      Моето момче, знаеш ли какво е казал Доналд Тръмп по въпросът? "Покажи ми някой без его и аз ще ти покажа един голям неудачник". Схващаш ли? Това, което наричаш хвалби са неопровержими факти, и ако толкова се пърчиш, погледни назад във форумът и ще се убедиш. Разбира се, ако искаш вярвай на тия, дето ме плюят - желая ти приятен полет... ама надолу, щото с тях за теб друга посока няма да има. Не че ми пука особено де...
      За облеклото - по-долу сложих цитат от една книга, която би трябвало всеки да е чел, но ти вероятно не си. Сигурно е прекалено етична и алегорична и извисена за тебе, е, това си е твой проблем. Но нищо, прочети цитатът още 18 пъти и може да го проумееш и да разбереш защо съм го сложил там. А ти, ако си готин, стани манекен, желая ти успех. Тоя свят е пълен със страхотно облечени боклуци (пак Доналдът), и ако ти продължаваш да оценяваш хората по външния вид, грижата си е твоя, рано или късно ще бъдеш изненадан неприятно.
      Бъди здрав.

Дарт Сидиъс

Коментар

• "Заспали" дружества

Абе Императорче
        Като ти чета постингите. Ми то братче хвалба, хвалба. Да си видял някой друг да се хвали. Хората ти четат глупостите и те нервят. Ми то ти си си виновен. Извинявай ама то тези дето правят пачките не им трябва да се хвалят. С всичко което пишеш оставаш впечатлението в останалите, че просто не си се реализирал и си хванал този форум и търсиш някой да те похвали. Ми то така не става бе пич. Я се вземи в ръце. На снимката приличаш на черепишки селянин. Вярно то и костюм можеш да сложиш ама пак ще си останеш селянин.

Коментар

• "Заспали" дружества

ААААААААААААААА МОДЕРАТОРИТЕ.
          Въобще не сте прави.
          В Сънитекс никога ама никога не е имало синдици и Bond е абсолютно прав. Дружеството е изцяло превзето от БАКБ и октивите му са вече в банката. Така че синдици никога. Извинявайте. Да си имаме уважението.

Коментар

• "Заспали" дружества

На 15.07 В 13:57
            Nero
            писа в тази тема
            "Модераторите я си признайте имате ли нещо общо с Императора."

това е толкова абсурдно твърдение, че реших да не отговарям, но сега го видях пак и все пак отговарям, че това е нелепо

Коментар

• "Заспали" дружества

Значи, първо
              Пуснах новината в тази тема, защото имаше въпроси за това дружество и исках да улесня другите участници във форума, които може да са я пропуснали,
              и второ, не съм я пускал в други теми.
              поне мери с един аршин за всички, а не избирателно, както гледам и други недоволстват.
              С най-добри пожелания, и вечно оставащ ваш приятел,
              Джеймс Бонд.

Коментар

• "Заспали" дружества

Bond!
                Знаеш какво е нередното в твоя пост.
                Влизането на синдици в Сънитекс не е новина за Заспали дружества.
                Заспали дружества е тема за "неоценени дружества", а не за "умиращи дружества"

Освен това я беше пъснал в още 3-4 теми.
                Много добре знаеш защо изтрих постингът.

Коментар

• "Заспали" дружества

Императорът е пич бре! Какво го плюете толкова? Той в действителност е един от малкото, които пишат с един и същ ник с риск да му се нахвърлят форумците в случай, че някое негово мнение не им допадне или им се стори остро. Колкото до модераторите, убеден съм, че си правят шоуто, надничайки зад многобройните никове на всеки един. Модераторе, какво ти казва "дългогодишния опит" за БайлаМе? За какво според теб ми е създаден тоя ник? >)

Коментар

• "Заспали" дружества

И аз съм недоволен от Модератора. Бях пеистнал материал от Инвестора, дето се даваше яснота по състоянието на Сънитекс, защото имаше постове да това дружество, а той взе че изтри мая пост. Само не разбрах какво нередно намери в поста.

Коментар

• "Заспали" дружества

"... Имам сериозни основания да смятам, че планетата, от която бе дошъл Малкият принц, е астероидът Б-612. Тоя астероид бе забелязан с телескоп само веднъж, в 1909 година, от един турски астроном.
                      Той съобщи и доказа откритието си пред един Международен астрономически конгрес. НО НИКОЙ НЕ МУ ПОВЯРВА, ПОРАДИ ОБЛЕКЛОТО МУ. Възрастните хора са такива.
                      Астероидът Б-612 има късмет, че един турски диктатор наложи на народът си под страх от смъртно наказаниа да се облича по европейско. Астрономът повтори съобщението за откритието си през 1920 година, облечен с много елегантен фрак. ТОЗИ ПЪТ ВСИЧКИ СЕ СЪГЛАСИХА С НЕГО..."

"Малкият принц" - Антоан дьо Сент-Екзюпери

Това - по повод облеклото... :-)))))))))

Коментар

• "Заспали" дружества

Аз, също като Кръсникът, не се срамувам да подам пръв ръка:

:-))))

Дарт Сидиъс :-)

Коментар

• "Заспали" дружества

И кои са тия "хората", Неро? Ако проследиш движенията на акциите на "техните" дружества, както и ако проучиш състоянието на самите дружества, ще видиш, че "хората" които цитираш, са само сбирщина неудачници и некадърници, чийто основен проблем е, че не търпят мнение, противоречащо на тяхното, на илюзиите им.
                          Защото НЕ АЗ А ТЕ ЗАПОЧНАХА ВОЙНАТА, ТЕ ПЪРВИ ПРИБЕГНАХА КЪМ ПРОСТОТИИ И ОБИДИ. Моята вина е само тази, че не мълчах и не ги търпях безропотно. Искам да се извиня на модераторите затова, че им отварям работа, но ПРОСТО НЕ ЖЕЛАЯ ДА ТЪРПЯ ОБИДИ ОТ ХОРА, КОИТО С НИЩО НЕ МЕ ПРЕВЪЗХОЖДАТ И КОИТО ПРИБЯГВАТ КЪМ ПЛЮВНИ И РУГАТНИ, ЗАЩОТО НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ С РАЗУМНИ ДОВОДИ И ФАКТИ. КАКВО СМИСЛЕНО Е КАЗАЛ В ТОЯ ФОРУМ СТРАНДЖАТА НАПРИМЕР?

ЗАТОВА ИСКАМ ДА ПРИЗОВА КЪМ МИР И КОЛЕГИАЛНОСТ ВЪВ ФОРУМЪТ И МОЛЯ ВСЕКИ, СЪГЛАСЕН С МЕН ДА ПУСНЕ В ТАЗИ ТЕМА ТОЗИ ЗНАК:
                          " :-))))) "

Коментар

• "Заспали" дружества

За тия, дето разправят, че само съм обиждал - нека превъртят страниците на тази тема назад, за да видят кой пръв започна - аз, или т.нар. "Колега". Нямам намерение да мълча, когато разни анонимници ме плюят. А моите "Глупости" пазарът в 90% от случайте ги потвърждава.
                            1. Изтъквах качествата на Медика, когато пазарът бе на върхът, а акциите на дружеството бяха 20-22 лева. Пазарът се сриваше, само Медика вървеше нагоре. Добре, глупак съм, че ви показах единственото НАИСТИНА подценено дружество.
                            2. Посочвах каква антиинвестиция е Химко, дори когато акциите му бяха по 3 кинта и разни "специалисти" предричаха нива от 5, 10, че и 20 лева. Химко се срина... добре, идиот съм, че виждах очевидното, което плюещите ме "експерти" не виждаха и още не могат да видят. Идиот е и Мони (Симеон Велики), че ви отваряше очите, та да не се набутвате.
                            3. 638 пъти обяснявахме и аз и Мони защо Кремиковци е лоша инвестиция... добре, ако Митал се откаже, ще видим коиса умниците и кои глупаците....
                            Тия които ме плюят са главно фенове на двете горепосочени развалини, тоест "инвеститори" провалили се с гръм и трясък. И разбира се, решават, че виновният съм аз, аз който ги предупреждавах. Добре, виновен съм. Виновен съм и на тоя игнорант, т.нар. Колега, който с първата си поява във форумът се нахвърли върху мен с обиди, просто така, за настроение явно....
                            За външният ми вид... просто аз (явно за разлика от мнозина други) си позволявам луксът да изглеждам така, както ми харесва. Ако ме предпочитате с официален костюм, може и такава снимка да си кача, уверявам ви, костюмът също ми стои отлично. Освен това, скоро след появата на Снимка бг, помолих всички колеги да ми изпратят свои фотоси, на които да се види кой кой е... е, резултатът бе почти нулев.
                            Защото мнозина тук си сменят никовете, не публикуват имейл даже, камо ли снимка... аз съм май ЕДИНСТВЕНИЯТ, КОЙТО СТОИ ТВЪРДО ЗАД ВСЯКО СВОЕ МНЕНИЕ. Защото, АЗ не съм мишок, криещ се зад мониторчето на компютърчето, аз съм човек с присъствие.

Впрочем Медика и днес е "Яхо-о-о-о-о-о-о" - факт който дълбоко ме радва. Поздравявам всички, които през периодът януари-март оплюваха Медика, вместо да купуват на 18-20 кинта.

Искрено ваш - ДАРТ СИДИЪС

Коментар

• "Заспали" дружества

Мисля, че Сънитекс едва креташе откакто водя съзнателен живот
                              Между другото, модераторът не може ли да вижда IP адреса на тези, които пишат само обиди и да им оповестява основният ник - знам, че не си детектив, но все пак?
                              Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• "Заспали" дружества

ami az tova se opitah da vi kaja
                                no se radvam, 4e sega ste se ubedili sami!
                                ---------------------------------------------------
                                az sushto ne pisha mnogo tuka, a i ne vijdam smisul. Foruma e v pla4evno sustoqnie otpredi 8-9 meseca.
                                I za tova mu sustoqnie doprinesoha NAI-MNOGO nqkakvi si tipove imenuvali se s vuzvisheni imena.
                                ---------------------------------------------------
                                taka 4e kolegi ....

Коментар

Working...
                                X