Първоначално изпратено от onakilev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Заспали" дружества
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеЗаспало като самите кули-близнаци
Не е препоръка
1. Кога
2. Какво ще стане с цената след увеличението
3. Каква ще е най-ниската цена преди напълването имПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯ - неговата кожа - това май бе пръвата тема, която измислих, появявайки се в този форум преди... бе сякаш поне около 480 години !!!
Аз мисля - заспали сигурно има - но от наблюдаваните от мен - най-заспало и подценено сякаш - Имотаджийската Софарма. о
Не е препоръкаMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Я - неговата кожа - това май бе пръвата тема, която измислих, появявайки се в този форум преди... бе сякаш поне около 480 години !!!
Аз мисля - заспали сигурно има - но от наблюдаваните от мен - най-заспало и подценено сякаш - Имотаджийската Софарма.
Сега гледам надолу - и преди година казал същото дружество - това е най-малкото последователство един вид.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеу торбата с....ни извади........
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнениеЕто ви едно мнооого заспало дружество, с добър мажоритар (ако може така да се каже), мениджмънт и пазари:
http://www.infostock.bg/infostock/control/quotes/ROZA
Проблема е, че продавачите също са заспали, пък може и да са умряли...
Коментар
-
Ето ви едно мнооого заспало дружество, с добър мажоритар (ако може така да се каже), мениджмънт и пазари:
http://www.infostock.bg/infostock/control/quotes/ROZA
Проблема е, че продавачите също са заспали, пък може и да са умряли...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bse sell-off Разгледай мнениеДружества, които ги няма в ни един индекс не ги гледайте сега..
Не гледайте и тея който незнайно защо са в някои индекс....само сини чипове гледайте...Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
Коментар