IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Dano da si prav sa DUBULA pres fevruari- april . S udovolstvie 6te go 4akam sa6toto posicijata e sigurna.

Коментар

• Аз лично харесвам Пампорово много повече от Боровец, дано само да не го презастроят.

Коментар

• tuk si praw.No pogledni po-dobre grafikite.
        Poskapwaneto e 4ak kam kraq na sezona kogato se prawqt ot4etite za deinostta.Towa e i logi4no da e taka.
        Toest,Pampo 6te poskapne,6te naprawi double sas sigurnost, a nai-weroqtno i nov,pone s 20-30% po-visok vrah,no towa nqma da stane predi fevruari 2006.A spored men 6te stane 4ak sredata na april ,a moje i po-kasno za6toto poslednite godini aktivniq zimen sezon zapo4wa s zakasnenie ot pone 2-3 sedmici/moje i sled Nova Godina/ i swar6wa izklju4itelno kasno.
        Eto,az primerno posledno karane na ski za minaliq sezon naprawih tazi godina sredata na April na Borovets!
        Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Ima cikli4nost v poskupvaneto na simnite i ljatni kurorti. PAMPO njama da e vse na 20- 22 leva. V poslednite godini ski sesonite sa silni.

Коментар

• Koi sa tesi vie i nie - da ne bi da iska6 da kaje6, 4e PAMPO e lo6a kompanija. Sa radost samo sled njakolko meseca 6te se vidi koi e prav.

Коментар

• хайде понеже някой спомена хотели, да ми каже колко хотела има дружеството Пампорово АД и как успя да ги извади миналата години без много, много шум. Инвестирайте вие сега в ски влекачи и се радвайте ако има сняг.

Коментар

• Вие като си купите нещо и изведнъж става много подценено

Коментар

• Hotelite ve4e pravjat reservacii sa 8mi dekemvri. Sa ceni 30-35 i as mislja 4e moje da se stigne.

Коментар

• Според мен ще му стигнат сили за 35, 30 не му мърдат, но да не казвам голяма дума.
                    Звучи много добре, дано наистина се случи.

Коментар

• Kasaha mi 4e puti6tata ve4e se remontirat. PAMPO 6te e pulno do dupka. Idva hubava sima. Moje i da e pove4e ot 30.

Коментар

• ПАМПО само нагоре. Но някой още не му дава да скочи... има време, аз си купих. Би трябвало годината да е много по-добра от миналата, така че 30 е реална цел.

Коментар

• Pak se pojaviha ljubiteli na BALONI. Mom4eta tosi balon sled njakolko meseca pak 6te isleti na 30 leva.

Коментар

• До Борис,
                            Борко, ако Пампорово е балон интересно ще ми е да чуя мнението ти за всички останали туристически дружества търгуващи се на БФБ. Ако си поглеждал изобщо сравнителни таблици за отрасъла нямаше да се излагаш по този начин.

Коментар

• Golema igra se varti tuk ! Nqkoi znae li kakva ?

Коментар

• Pro4etoh v BTA dnes, 4e ministur Gagausov e uveril hotelierite ,4e putjat 6te bude remontiran.

Коментар

Working...
                                X