IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• I as mislja 4e sa vtora godina 6te vidim nivo ot 30 leva.

Коментар

• do Boris
      izkluchitelno ne me razbra
      ne te obijdam, no mi se struva che triabva da pomislish za poziciata
      predi da pishesh koe e balon i koe ne e.
      az izrazih mnenie, ne preporaka da se nabutvash.I na men mi se iska da kupia
      na 1-2 leva, no taka beshe predi godina i polovina.
      Moje i da ne sam prav, tova vremeto ste go pokaje.Takiva kato teb ili se nabutvat ili sajaliavat che ne sa uspeli da specheliat kogato ne sa vlezli.
      I vse pak sam gotov da se obzaloja che ste hodim pak na 30, i tam ste kupuvat takiva kato teb.

Коментар

• вярно ллоп (това от лилипут ли е), не съм ти на нивото
        твоето е доста по ниско
        личи си от елементарния начин по който агитираш хората да се набутат със скъпи акции на балонесто дружество
        егати оупъна си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Борис
          купувай ти
          ние ще изчакаме следващия търг за да си купим по 16
          да май ще имаш да чакаш 16 лв. - на предишния търг когато на борсата имаше 2 изненадващи промоции - търговата цена стигна 22 лв. докато на пазара беше 18
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• ne si mi na nivoto
            ta da sporim
            no poneje ti lipsva uchtivost
            dano da uspeesh da kupish na 16
            ako veche si propusnal

Коментар

• То Пампорово вярно позадряма, ама в един момент тъй ще се изстреля... бетер Хесът ще се....
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• купувай ти
                ние ще изчакаме следващия търг за да си купим по 16

Коментар

• kupuvaite dokato e vreme
                  naima da namaliavat cenata na turga

Коментар

• Pampoto si struva parite minalata godina go vrutnah pres 5 leva.

Коментар

• Rasbira se 4e 6te remontirat puti6tata. Kmeta na Smoljan Jankova e mnogo ambiciozna i ima golemi vruski v Pravitelstvoto- tja e ot BSP. Sesona sa ski 6te e mnogo silen. Prognosite sa sa studena snejna sima. Pak napomnjam prognasata si- ceni simata- PAMPO- 25, 30leva.

Коментар

• Първоначално изпратено от trop4o
                        Абе пичове мнооо ме кефите!!!!
                        Само искам някой от вас да ми обясни, как ще ходят до Пампорово мноооооогото туристи, като пътищата след наводненията не са ремонтирани. За съжаление няма да бъдат ремонтирани и до зимата, а в сегашното им състояние по тях не се движат рейсове. /начина по който се придвижват мнооооооогото чуждестранни туристи към Пампорово е този/
                        правителството отпусна 9 млн. лв. за спешен ремонт на пътищата към Пампорово - Честито!
                        Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Някой може ли да коментира допълненията в отчета на Пампорово за първото и второто тримесечие?

Коментар

• Stiga gluposti. Rasbira se 4e 6te remontirat puti6tata. Nikoi ne misli da sarjasva cjal okrug. O6te na 8mi dekemvri po tradicija s Borovec 6te sa pulni. Togava sapo4va simnoto 6ou.

Коментар

• Абе пичове мнооо ме кефите!!!!
                              Само искам някой от вас да ми обясни, как ще ходят до Пампорово мноооооогото туристи, като пътищата след наводненията не са ремонтирани. За съжаление няма да бъдат ремонтирани и до зимата, а в сегашното им състояние по тях не се движат рейсове. /начина по който се придвижват мнооооооогото чуждестранни туристи към Пампорово е този/

Коментар

• Vajnoto e 4e Mjastoto kudeto e i PAMPO stava po hubavo sa turistite. O4akva ni otli4en seson. Naro4no se sainteresuvah. Prognosite sa sa goljam snjag.

Коментар

Working...
                                X