I as mislja 4e sa vtora godina 6te vidim nivo ot 30 leva.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пампорово АД (4PV / PAMPO)
Collapse
X
-
do Boris
izkluchitelno ne me razbra
ne te obijdam, no mi se struva che triabva da pomislish za poziciata
predi da pishesh koe e balon i koe ne e.
az izrazih mnenie, ne preporaka da se nabutvash.I na men mi se iska da kupia
na 1-2 leva, no taka beshe predi godina i polovina.
Moje i da ne sam prav, tova vremeto ste go pokaje.Takiva kato teb ili se nabutvat ili sajaliavat che ne sa uspeli da specheliat kogato ne sa vlezli.
I vse pak sam gotov da se obzaloja che ste hodim pak na 30, i tam ste kupuvat takiva kato teb.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Борискупувай ти
ние ще изчакаме следващия търг за да си купим по 16Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от trop4oАбе пичове мнооо ме кефите!!!!
Само искам някой от вас да ми обясни, как ще ходят до Пампорово мноооооогото туристи, като пътищата след наводненията не са ремонтирани. За съжаление няма да бъдат ремонтирани и до зимата, а в сегашното им състояние по тях не се движат рейсове. /начина по който се придвижват мнооооооогото чуждестранни туристи към Пампорово е този/Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Абе пичове мнооо ме кефите!!!!
Само искам някой от вас да ми обясни, как ще ходят до Пампорово мноооооогото туристи, като пътищата след наводненията не са ремонтирани. За съжаление няма да бъдат ремонтирани и до зимата, а в сегашното им състояние по тях не се движат рейсове. /начина по който се придвижват мнооооооогото чуждестранни туристи към Пампорово е този/
Коментар
Коментар