Пампорово е добро, изчакайте след сезона да видите какво ще стане..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пампорово АД (4PV / PAMPO)
Collapse
X
-
Tourist Invest AG-Швейцария е прехвърлило свои акции от капитала на:
- Пампорово АД-Смолян /PAMPO/
- Брой акции, обект на сделката: 107 609;
- Процент от капитала, обект на сделката: 10.00%;
- Пряко участие в капитала след прехвърлянето: 50.00%;
- Участие в капитала чрез свързани лица: 0.00%;
- Общо участие в капитала след прехвърлянето: 50.00%;
- Дата на прехвърлянето в ЦД: 10.10.2005 год.
Булстлад взе 10 %
това какво може да означаваВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Булстрад влиза с 10% в Пампорово АД. Промоцията на PAMPO май е на приключване.
http://investor.bg/article.php?id=28820
Коментар
-
Praw e Imperatora za Bansko!
Zawar6at li proekta "Superborovets",Bansko otiwa na kino.
Do Nikola:
Ne moga da bada siguren,4e lesno 6te bade preodolqna saprotiwata na 30-31 leva.Wsi4ko zawisi ot predstoq6tiq sezon.No ako se oprawdaqt o4akwaniqta za studena zima i se wseme pred vid,4e Pampo si uweli4iha leglowata baza towa lqto,smqtam,4e 6te zakriqt sezona na po-golqma pe4alba otkolkoto minaliq.
Oswen towa,stigne li se do "double",sas sigurnost 6te bade testwan i nov wrah i ako ot4eta ot deinostta e dobar moje i da se polu4i ne6to interesno.
No twa sa si prosto razmisli,ni6to powe4e.
Kak to4no 6te se polu4i nikoi ne moje da kaje./ Imeno tuk se krie i 4ara na targuwaneto na borsata/
Pri wsi4ki slu4ai uspeh na wsi4ki po poziciqta!-az smqtam da wleza sledwa6tite dni s 4-5 hilqdarki.Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Коментар
-
Две нови писти ще бъдат пуснати в действие от началото на зимния сезон в Пампорово
10 октомври 2005 | 10:41
Агенция "Фокус"
Смолян. Две нови писти с обща дължина около 2,7 км. ще бъдат пуснати в действие от началото на зимния сезон в Пампорово, предаде радио Фокус – Смолян.
И двете трасета са в зоната около местността “Язовира” и туристическата писта. Новите писти са червени и заедно с тях капацитетът на ски маршрутите в курорта ще достига 1 800 – 2000 скиори. “Пампорово” АД инвестира около 500 000 лв. в двете трасета. Продължава и възстановяването на пистите, засегнати от летните наводнения.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Да, но Банско е презастроено до дупка и истинско вавилонско стълпотворение, а цените в доста хотели са значително по-високи от цените в еквивалентни хотели в австрийските Алпи. Може би цащото Пиринските хотелиер проумяват, че с изграждането на Суперборовец, с тях е просто свършено и гледат да се налапат, докато могат, вместо да си създават дългосрочен благоприятен имидж.
Да.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от N.Ptuk si praw.No pogledni po-dobre grafikite.
Poskapwaneto e 4ak kam kraq na sezona kogato se prawqt ot4etite za deinostta.Towa e i logi4no da e taka.
Toest,Pampo 6te poskapne,6te naprawi double sas sigurnost, a nai-weroqtno i nov,pone s 20-30% po-visok vrah,no towa nqma da stane predi fevruari 2006.A spored men 6te stane 4ak sredata na april ,a moje i po-kasno za6toto poslednite godini aktivniq zimen sezon zapo4wa s zakasnenie ot pone 2-3 sedmici/moje i sled Nova Godina/ i swar6wa izklju4itelno kasno.
Eto,az primerno posledno karane na ski za minaliq sezon naprawih tazi godina sredata na April na Borovets!
Коментар
-
Anton Chigurh
Банско е истината. Боровец е като Софийския Университет лежи на стара слава.+ Това в Банско инвестициите не секват тази година са открити още 4 нови писти с обща дължина 15 километра.
Коментар
Коментар