IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Императорът гледа глобално (затопляне) и действа локално (по-дълъг летен сезон и по-къс зимен) и затова ще селка Пампорово а Албенчето ще я държи.Прав ли съм Импе?
    Life won't wait for you.

Коментар

• Е Импе за първи път виждаме да свириш отбой. Железен си Импе, нема да се държиме като пилета я
      /Утре и Албена може да не пасва на климата, каква е гаранцията /
      /между другото Импе онова вино за нищо не става, то било бяло, мани добре че не те отрових с него/

Коментар

• Аз дългосрочно не и се доверявам на тая акция - заради климатичните промени... ще взема да изчакам високи нива и да я избягам....
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 33 degree, пропуснах некои моменти, признавам, то неможе от сичко /имам малко бройки от малко над 28 / но като гледам понастоящем това П/Б * П/Е = 18, както е написал Диагностика и като си помисла че миналата година немаше сняг, а изкараха 2-3 мил печалба на сняг от машини /груби спомени/ направо ми се струва че както седи умрела тая позиция, така и може да избуфка ескалирайки ненадейно че на всичкото отгоре и некакво инвестиране се приложи за сезона т.е. нищо чудно да видиме и заложено у базата за увеличение приходите абе както казва Пепи - ще гледаме да видиме
          рабира се некой че каже нема логика, тая позиция е мътна, ама като гледаме напоследък много мажоритари примерно дадоха най-после ръка на акционера и традициите вече не са което беха така че гаранция у франция, сещаш се ...

Коментар

• Ветре по едно време се мотаеше на 22, ако не бъркам!!!

Май повечето се усетиха ко стана!!!

Коментар

• абе и аз така си мисла и съм кукнал отдолу в ниското, /с малко бройка/ да видиме ще ли ни огрее

Коментар

• На прима виста за 9те месеца, заинтригуващо. Не съм следил обаче дружеството и нямам точно определено мнение. Мен ме интересуваше единствено, като акция, източена от Катекс. Засега определящото е кой е новия мажоритар.

P/Е 13.39
                P/S 4.31
                P/B 1.41
                P/B X P/E 18.86
                P/EBITDA: 8.15
                EBITDA/Sales 0.53
                % EPS -62.428
                PEG -0.21

По скоро подценено, но при много неизвестности, за да се направи краен извод към момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от 33 degree
                  Интересно що се плашите от последните събития?
                  Мене ме карат да купувам...

вино или акции

Коментар

• Интересно що се плашите от последните събития?
                    Мене ме карат да купувам...

Коментар

• Първоначално изпратено от tito1
                      витоша за нея какво ще кажете http://www.myvideowish.com/videogall...iew.php?id=729
                      като пием по 2-3 бутилки вино на Пампорово и после на Витоша ше Ви кажа коя акция е по секси...:+

Коментар

• Диагностик, как я оценяш тази акция, дали си заслужава

Коментар

• витоша за нея какво ще кажете http://www.myvideowish.com/videogall...iew.php?id=729

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera
                            http://plovdiv.meteo.bg/pamporovo.php
                            pistite sa gotovi
                            мда.. само дето няма скиори още..

Коментар

• Първоначално изпратено от Диагностик
                              А за другия купувач намирам следното
                              „Си Ес Ай Еф” АД;

Според информационната система "Дакси" собственици с равни дялове на "Си Ес Ай Еф" са шефът на СИБанк Цветелина Бориславова и Светослав Божилов.
                              Нямам достъп до информационната система и не съм сигурен, доколко актуална към момента цитираната собственост.
                              Цветелина Бориславова se spravi otlichno sas СИБанк ! Bi trqbvalo da se spravi oshte po-dobre s Pamporovo, tq go moje.

Коментар

• http://plovdiv.meteo.bg/pamporovo.php
                                pistite sa gotovi

Коментар

Working...
                                X