Императорът гледа глобално (затопляне) и действа локално (по-дълъг летен сезон и по-къс зимен) и затова ще селка Пампорово а Албенчето ще я държи.Прав ли съм Импе?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пампорово АД (4PV / PAMPO)
Collapse
X
-
33 degree, пропуснах некои моменти, признавам, то неможе от сичко /имам малко бройки от малко над 28 / но като гледам понастоящем това П/Б * П/Е = 18, както е написал Диагностика и като си помисла че миналата година немаше сняг, а изкараха 2-3 мил печалба на сняг от машини /груби спомени/ направо ми се струва че както седи умрела тая позиция, така и може да избуфка ескалирайки ненадейно че на всичкото отгоре и некакво инвестиране се приложи за сезона т.е. нищо чудно да видиме и заложено у базата за увеличение приходите абе както казва Пепи - ще гледаме да видиме
рабира се некой че каже нема логика, тая позиция е мътна, ама като гледаме напоследък много мажоритари примерно дадоха най-после ръка на акционера и традициите вече не са което беха така че гаранция у франция, сещаш се ...
Коментар
-
На прима виста за 9те месеца, заинтригуващо. Не съм следил обаче дружеството и нямам точно определено мнение. Мен ме интересуваше единствено, като акция, източена от Катекс. Засега определящото е кой е новия мажоритар.
P/Е 13.39
P/S 4.31
P/B 1.41
P/B X P/E 18.86
P/EBITDA: 8.15
EBITDA/Sales 0.53
% EPS -62.428
PEG -0.21
По скоро подценено, но при много неизвестности, за да се направи краен извод към момента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tito1витоша за нея какво ще кажете http://www.myvideowish.com/videogall...iew.php?id=729
Коментар
-
Първоначално изпратено от ДиагностикА за другия купувач намирам следното
„Си Ес Ай Еф” АД;
Според информационната система "Дакси" собственици с равни дялове на "Си Ес Ай Еф" са шефът на СИБанк Цветелина Бориславова и Светослав Божилов.
Нямам достъп до информационната система и не съм сигурен, доколко актуална към момента цитираната собственост.
Коментар
Коментар