IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kalo
    И аз тук съм скромно инестирал, та ми е любопитно кой е новият собственик и за кво иде реч - минаха на практика всички акции от мажоритарните пакети...
    Ako e вярно че "Перла" е на Деян Станчев значи и тук свързани лица.Той е прокурист на СИБанк.
    Life won't wait for you.

Коментар

• И аз тук съм скромно инестирал, та ми е любопитно кой е новият собственик и за кво иде реч - минаха на практика всички акции от мажоритарните пакети...

Коментар

• Eeeeee verno imashe i takva toqga PAMPO. Bqh zabravil. Impe durjish li oshte tuk?

Коментар

• Qvno prehvarlqneto e m/u edin sobstvenik. I zashto li infoto za qzovira savpada sas sdelakta Dobre che taz godina moje i bez izkustven snqg.

Коментар

• 12:20PAMPO Пампорово АД 323334 1.00
            Cena ot 1 lev Nema krai

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Тия прехвърляния на пакети са между свързани лица.Менкат си го от време на време.Защо изобщо инвестирате в такива компании.Както бяха приватизирани така са и управлявани.Това не са публични компании а партиини касички.Първо на СДС-Костов, после на НДСВ и сега на ГЕРБ.
              За съжаление - това е абсолютно вярно. Жалка българска действителност.
              Но така ли ще продължава и така ли ще е и "европейско развитие на България". Акъла на "мажитаря" /и на мениджмънта/ е как да извадят пари от предпрятието, а не как да вкарат бизнес. После защо нямало да има изкуствен сняг тази година на Пампорово. А за Деспред какво да говори - идват чужди спедиторски компании и големи имена в бизнеса и правят милиони печалба от бизнеса/има ги български частни спедитроски с голбеми печалби/, а наш Деспред с 100 000 лева за годината печалба - смях в залата. И чудно как Деспред ще скатаят и изхарчат кеша от миналата година от продажбата на акциите в Сибанк - седи в отчетие още като наличен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Диагностик
                А за другия купувач намирам следното
                „Си Ес Ай Еф” АД;

Според информационната система "Дакси" собственици с равни дялове на "Си Ес Ай Еф" са шефът на СИБанк Цветелина Бориславова и Светослав Божилов.
                Нямам достъп до информационната система и не съм сигурен, доколко актуална към момента цитираната собственост.
                Прехвърлиха 54% от капитала на Деспред в кросова сделка
                (DSPED)
                04.12.2007 17:43

В една сделка днес на редовна търговия се прехвърли пакет за 1 049 139 акции на Деспред АД (), което представлява 54% от капитала на спедиторската компания. Единичната цена за акция в сделката е 8.1 лв. Кросовата сделка е сключена между клиенти на СИБанк.

Стана ясно, че Си Ес Ай Еф АД е придобило 22.42% от капитала на Деспред АД чрез блокова сделка, сключена също днес. Продавач на пакета от 432 473 акции е швейцарската Spedcom AG като цената на ценна книга е 2.21 лв. Упълномощеният посредник отново е СИБанк. Справка в Апис показва, че мажоритарен сосбтвеник на фирмата Си Ес Ай Еф е Цветелина Бориславова с 99.938% участие.

През ноември също е регистрирана голяма блокова сделка по позицията като продавачите на 324 609 акции на Деспред АД са кипърската L.Z. Metal Trading Limited, Катекс АД, BTF Investment Limitedа Британски Вирджински острови, Фондация София 2014, швейцарската Invex Management & Consulting AG, Би Еф Джи ЕООД и Индустриалекспорт ООД.

Купувачът е фирма Бост АД като цената за акция е 1 лв. Посредник отново е СИБанк. За Бост АД няма данни в Апис.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Тия прехвърляния на пакети са между свързани лица.Менкат си го от време на време.Защо изобщо инвестирате в такива компании.Както бяха приватизирани така са и управлявани.Това не са публични компании а партиини касички.Първо на СДС-Костов, после на НДСВ и сега на ГЕРБ.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Първоначално изпратено от kif
                    мисля, че не си прав за сделките виж кога са сключени

12:20PAMPO Пампорово АД 323334 1.00
                    11:33PAMPO Пампорово АД 9 34.00 COB184
                    11:06PAMPO Пампорово АД 10 34.50 COBCOB
                    09:32PAMPO Пампорово АД 416834 34.10 115115
                    Сделката от 12 и 20 е блокова, а доколкото знам, вече при новото работно време на борсата, те се регистрират от 12 до 14 часа. Така че, сделката може да е от вчера, а да се регистрира днес. Но не е сигурно, че акциите вече са продадени, защото прехвърляните на 29.11 и днес на блокови сделки са повече, от продадените на борсата днес.
                    А Катекс колко акции имаха от PAMPO

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                      мисля, че не си прав за сделките виж кога са сключени

Сделката от 12 и 20 е блокова, а доколкото знам, вече при новото работно време на борсата, те се регистрират от 12 до 14 часа. Така че, сделката може да е от вчера, а да се регистрира днес. Но не е сигурно, че акциите вече са продадени, защото прехвърляните на 29.11 и днес на блокови сделки са повече, от продадените на борсата днес.

Коментар

• мисля, че не си прав за сделките виж кога са сключени

Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Тези сделки, въпреки, че са регистрирани по-късно, според мен предхождат сделките по продажбата на големите пакети. Не изключвам дори и да са продадени вече. Просто са регистрирани по времето за обявяване на блокови сделки.
                          Тук по сериозния въпрос вече е кой е последния купувач на Пампорово и Деспред, т.е. кои са новите мажоритари.

Не притежавам акции на Пампорово. Притежавам акции на Деспред.

Коментар

• http://csifproperties.com/
                            Ето ви линкче за CSIF.

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                              Първоначално изпратено от Диагностик
                              Ето ви и малко данни за Перла Мениджмънт, ако разбира се става дума за същата фирма, изровени в Интернет.

"Перла мениджмънт" се занимава с туристически услуги. Собственик на фирмата е Диян Станчев, която е в борда на СИБанк. Бивш управител Рангел Марков, избран за кмет на Банкя от ГЕРБ.
                              ебаси мафиотската държава - СИБанк и ГЕРБ вървят ръка за ръка не само в леглото - като гледам в тая информация има 3 факта, които говорят че "Перла мениджмънт" е фирма на бат Бойко

П.С. голям майтап - чичо ми оня ден си купи апартамент за 170000 евро - 90 кв.м. в София, а тия взеха 30% от Пампорово за по-малко пари ))))))
                              Е тия вече ше ебнат нацяло Държавицата,абе то се знае от оно време,ама да еба тоз прост народ дет се лъже.Заслужава си съдбата това е.

Коментар

Ето ви и малко данни за Перла Мениджмънт, ако разбира се става дума за същата фирма, изровени в Интернет.

"Перла мениджмънт" се занимава с туристически услуги. Собственик на фирмата е Диян Станчев, която е в борда на СИБанк. Бивш управител Рангел Марков, избран за кмет на Банкя от ГЕРБ.
                                ебаси мафиотската държава - СИБанк и ГЕРБ вървят ръка за ръка не само в леглото - като гледам в тая информация има 3 факта, които говорят че "Перла мениджмънт" е фирма на бат Бойко

П.С. голям майтап - чичо ми оня ден си купи апартамент за 170000 евро - 90 кв.м. в София, а тия взеха 30% от Пампорово за по-малко пари ))))))
                                Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

Working...
                                X