IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пампорово АД (4PV / PAMPO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.dnes.bg/article.php?id=45977
    Много жега =много водни изпарения = много сняг, предпазни облаци и охлажадне = мнооооооого скиори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
      Сняг навън вали, вали,
      Заю членът го боли... :-)
      ех как им завиждам на тия
      http://plovdiv.meteo.bg/pamporovo.php
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Сняг навън вали, вали,
        Заю членът го боли... :-)
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• 50 метра опашка за карти на Пампорово, ей такова беше положението на Пампорово по празниците . Грехота хората да чакат с парите, а то само две каси работят . Това май остана единственната спънка пред приходите Тази година ръст от 50% на ХОТЕЛСКАТА леглова база, а за другия сезон и хотела на Лужков заработва (13 000 м2), от него само ще има още 50% . По преспективно просто не може да бъде.

Коментар

• На Банско картата 50, а на Пампорово с отстъпката 32. За едно семейство скиори това е огрoмна разлика и със сигурност това дава на Пампорово голямо предимство.

Коментар

• Те тия изкуствени писти ако бяха изгодни щяха вече да се строят из цял свят.На Пампорово големите проблеми са два така както аз ги виждам.Не се знае кой е шефа и предсоящото презастрояване в стил "Банско".Това последното все още може да се избегне.Май.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Става въпрос, че изгражаденто и поддържането на покрита писта тук, ще е по-евтино от Дубай. А ефекта ще е огромен, 12 месеца сезон ! Рекламата ще е максимална. А руското участие на Пампорово......

Коментар

• Не бия отбой, просто си следвам дългосрочната стратегия.... не знам ако ги шитна, де ще прелея сухото.
                  А това с покритите писти... не можете да ме убедите, че една покрита писта с фалшив сняг не гълта повече кинти (т.е. разход) от една естествена писта.
                  Инак вярно Пампорово може да стане градченце, подходящо за целогодишно живеене - в планината е хубаво през лятото - хладинка, чист въздух...
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Новия проект ще струва
                    project that is estimated to cost more than AED 1 billion
                    т.е. около 185 мил евро, в България ще е доста по-евтино, а с възможностите на борсата не би трябвало да са проблем парите.

Коментар

• Toва е новия проект
                      http://www.skidubai.com/dubai/mountain-ski-dome/
                      "On Sunday morning of February 12, 2006, groundwork started for the snow dome. The project will be completed by end 2008."

Това e старата писта
                      http://www.skidubai.com/

Коментар

• И аз лично предпочитам плажа лятото, но си има хора за всичко, за ски със сигурност. Лятото тук бяхме дискутирали покритите писти, в Дубай след успеха на първата писта правят цял зимен курорт под купол. Не е скъпо ще потърся цените пак. Още повече ,че тук има естесвени наклони и ще е моного по-eвтино построяването, както и подържането на ниска температура.

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti
                          Който иска чист въздух и хлад през лятото отива на планината, на планина сезона е двоен Пампорово става за разлика от Банско което е на твърде ниско и лятот си е горещо. И ми e интересно колко време ще им трябжа да стоплят, че с една покрита писта сезона става 12 месеца и ще са номер 1 в Еропа
                          Марти, аз много много не разбирам и не мога да преценя колко възможно/невъзможно/скъпо и т.н е твоето предложение, но има и един фактор, който се нарича психологическа нагласа ...

аз лично си мечтая за писти в периода октомври-март, през останалото време само плажове са ми в главата
                          трудно някой ще ме накара през юли да нарамя ските

Коментар

• Който иска чист въздух и хлад през лятото отива на планината, на планина сезона е двоен Пампорово става за разлика от Банско което е на твърде ниско и лятот си е горещо. И ми e интересно колко време ще им трябва да стоплят, че с една покрита писта сезона става 12 месеца и ще са номер 1 в Европа

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                              Аз дългосрочно не и се доверявам на тая акция - заради климатичните промени... ще взема да изчакам високи нива и да я избягам....
                              това, което четох в последния брой на Капитал за неразбирателството между Пампо и общината ... и как нямало да работят оръдията за изкуствен сняг ми се стори притеснително ...

но ски сезона ще е добър определено

тази година и аз мисля да допринеса за Пампо ... миналата година ходих само на Боровец

Коментар

• Импе, нема страшно при печалба 5-7 мил. П/Е става 5 или 6 може и да има още фенове на П/Е

Коментар

Working...
                                X