Първоначално изпратено от mechka uteshitelka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗахапа се отзяд!
Както и да е. Някой беше подговорил че искал дивиденти, Ще види може би на куково лято. Taka си мисля, като им гледам жалкия наличен кеш според баланса. Не е препоръка.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Аз съм един от най дългосрочните акционери тук и съм видял доста възходи и падения.
Дано сегашния възход да е по дълготраен
Пък най-добре в дългосрочен хоризонт ще е ако се отървем от братята като съакционели....тогава ще видите ква ракета ще станеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеМечката мрънкалница сега трябва да признае, че уцелих поредната добра инвестиция
Мечко, аз направих над 20% само тук, а ти какво направи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеМечката нищо не разбира от оценка на компании...
Мечко, аз направих над 20% само тук, а ти какво направи?Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеза вашите най-добри инвестиции еубг и евроинс всички са осведомени
успех !МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеНе стига това, повярвай ми
успех !
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениестига на някой да са му нужниМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеДа бе! Препоръки ще давам и при това без пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениещо за обобщение ? вие препоръка на хората как да си управляват парите ли предлагате ?МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнениеАло, за какви години говорите като на 99,99% от вас хоризонта е минути?
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеако няма някаква нова катастрофа в световен мащаб, потенциалът за ръст през следващите години тук е огроменМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеТакова яко нетърпеливо накупуване !
Някой е доста 'начетен' за нещо.
И то май това нещо ще е скоро.......
Коментар
Коментар