IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    Не, не съм се захапала. Тук съм от 5 кинта Но ти се хапеш при CCB
    Както и да е. Някой беше подговорил че искал дивиденти, Ще види може би на куково лято. Taka си мисля, като им гледам жалкия наличен кеш според баланса. Не е препоръка.
    Кеш-а в "баланса", виж ОПП-то и виж, че са върнали заеми и са инвестирали в ДА (завода в Разград)...който иска може да изопачава нешата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Захапа се отзяд!
      Не, не съм се захапала. Тук съм от 5 кинта Но ти се хапеш при CCB
      Както и да е. Някой беше подговорил че искал дивиденти, Ще види може би на куково лято. Taka си мисля, като им гледам жалкия наличен кеш според баланса. Не е препоръка.
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• 10-12 млн. очаквам да е годишната печалба тук, всяко отклонение нагоре/ надолу ще ме изненада... Какви ли ще са резултатите тук след година, като пуснат производствената мощност в Разград

Коментар

• Аз съм един от най дългосрочните акционери тук и съм видял доста възходи и падения.
          Дано сегашния възход да е по дълготраен

Пък най-добре в дългосрочен хоризонт ще е ако се отървем от братята като съакционели....тогава ще видите ква ракета ще стане
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
            Мечката мрънкалница сега трябва да признае, че уцелих поредната добра инвестиция

Мечко, аз направих над 20% само тук, а ти какво направи?
            Захапа се отзяд!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              Мечката нищо не разбира от оценка на компании...
              Мечката мрънкалница сега трябва да признае, че уцелих поредната добра инвестиция

Мечко, аз направих над 20% само тук, а ти какво направи?
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
                за вашите най-добри инвестиции еубг и евроинс всички са осведомени

успех !
                "Нашите" най-добри инвестиции си ги знаем само НИЕ
                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
                  Не стига това, повярвай ми
                  за вашите най-добри инвестиции еубг и евроинс всички са осведомени

успех !

Коментар

стига на някой да са му нужни
                    Не стига това, повярвай ми
                    МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Да бе! Препоръки ще давам и при това без пари
                      стига на някой да са му нужни

Коментар

що за обобщение ? вие препоръка на хората как да си управляват парите ли предлагате ?
                        Да бе! Препоръки ще давам и при това без пари

Коментар

Ало, за какви години говорите като на 99,99% от вас хоризонта е минути?
                          що за обобщение ? вие препоръка на хората как да си управляват парите ли предлагате ?

Коментар

ако няма някаква нова катастрофа в световен мащаб, потенциалът за ръст през следващите години тук е огромен
                            Ало, за какви години говорите като на 99,99% от вас хоризонта е минути?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                              Такова яко нетърпеливо накупуване !
                              Някой е доста 'начетен' за нещо.
                              И то май това нещо ще е скоро.......
                              Доколкото разбирам имаш в предвид годишният отчет.

Коментар

• ако няма някаква нова катастрофа в световен мащаб, потенциалът за ръст през следващите години тук е огромен

Коментар

Working...
                                X