IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Близо 9% спад за днес... не тръгва добре седмицата
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Благодаря за отговорите...
      Ако "по 7" е вярно, май е време да поръчам нова депозитарна разписка..

За дивидента бях чувал, но на дребни сметки не се натискам...

Успехи

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        "Старши" теб ще питам - имам едни 20 бр от масовата приватизация....
        Увеличаваха ли капитала с безплатни акции през годините...???
        мерси
        Умножавай ги по 7, чичо.
        На т.нар. доктор мога само да кажа , че е завършен профан, няма смисъл да го доказва повече. Трябваше да цитира числа (както това 7, което съм написала) а той е такъв безхаберник, че и това не е е в състояние да направи. Нека не му се вързваме на лиготиите.
        Last edited by mechka uteshitelka; 26.01.2011, 03:52.
        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          мерси
          Дивидента е с пет годишна погасителна давност, през последните 5 години не са давали , преди това и да си имал право на дивидент то е погасено по давност ....

Относно безплатните акции, мисля че имаше такива някъде около 2000 година , ако тогава си бил акционер трябва да са по твоя сметка в централния депозитар. Обърни се към някои посредник да провери какво има по твоя подсметка там ....
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Аз помня няколко дивидента и допълнителни акции имаше преди Домуз...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Аз съм един от най дългосрочните акционери тук и съм видял доста възходи и падения.
              мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                Doktore, май си учил-недоучил. Без значение къде гледаме - ок - щом искаш да гледаме в опп. Какво виждаш там докторе. Говори ми в цифри, за да видим какво си научил. Колко е наличния кеш в каса. !? Нали си спец и можеш, да четеш. Хайде да те видим. Колко хил лева има налични (уж) и колко предлагаш от тях, да се раздадат за дивиденти !? Без да е препоръка
                Повече няма да коментирам с теб тази тема, само ще ти кажа, че на редовното ОСА се гласува разпределянето на Печалбата за годината (ако има такава), а не кеша на компанията. Ако компанията иска може да вземе кредит, за да изплати дивидент. В ОПП се вижда ти повтарям, че компанията е изплатила лихвен дълг и отделно е инвестирала в ДМА.общо за над 10 млн.лева... стига толкова безплатни уроци за мечки неразумни

Коментар

• Да така е, но сега се залага на промяната тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
                    Засега няма, но не вярвам американците много дълго да стоят на сухо
                    Te няма да стоят на сухо, но също така има вероятност за "трансферно ценообразуване" и слаб регулатор.

Коментар

• Засега няма, но не вярвам американците много дълго да стоят на сухо

Коментар

• Кви дивиденти бе хора, тука няма да има дивиденти.
                        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
                          Щом те интересува кеш-а пак ти повтарям виж Отчета за паричните потоци (Справка 3)...изглежда познанията ти по счетоводство и корпоративни финанси са доста мъгляви... има курсове...има книги...има безплатни сайтове..има и време да се научиш
                          Doktore, май си учил-недоучил. Без значение къде гледаме - ок - щом искаш да гледаме в опп. Какво виждаш там докторе. Говори ми в цифри, за да видим какво си научил. Колко е наличния кеш в каса. !? Нали си спец и можеш, да четеш. Хайде да те видим. Колко хил лева има налични (уж) и колко предлагаш от тях, да се раздадат за дивиденти !? Без да е препоръка

Коментар

• Отчета излезе ли

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                              Елементарен си тренчев. Вместо да изопачаваш нещата погледни в баланса и виж колко са наличните парични еквиваленти. Там пише че са около 500к. Освен ако не гледаш друг отчет. За записана печалба от 8 мил към момента си е мижава хава. А за 6,6 мил акции - не знам какъв дивидент и какви 5 лв. !? И аз искам дивидент 1 кинт, ама май ще го видя, като цъфнат налъмите. Дянков беше казал по-образно - като цъфнат "дърветата" Като гледам май са цъфнали и вързали Не е препоръка
                              Щом те интересува кеш-а пак ти повтарям виж Отчета за паричните потоци (Справка 3)...изглежда познанията ти по счетоводство и корпоративни финанси са доста мъгляви... има курсове...има книги...има безплатни сайтове..има и време да се научиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
                                Кеш-а в "баланса", виж ОПП-то и виж, че са върнали заеми и са инвестирали в ДА (завода в Разград)...който иска може да изопачава нешата...
                                Елементарен си тренчев. Вместо да изопачаваш нещата погледни в баланса и виж колко са наличните парични еквиваленти. Там пише че са около 500к. Освен ако не гледаш друг отчет. За записана печалба от 8 мил към момента си е мижава хава. А за 6,6 мил акции - не знам какъв дивидент и какви 5 лв. !? И аз искам дивидент 1 кинт, ама май ще го видя, като цъфнат налъмите. Дянков беше казал по-образно - като цъфнат "дърветата" Като гледам май са цъфнали и вързали Не е препоръка

Коментар

Working...
                                X