Близо 9% спад за днес... не тръгва добре седмицата
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение"Старши" теб ще питам - имам едни 20 бр от масовата приватизация....
Увеличаваха ли капитала с безплатни акции през годините...???
мерси
На т.нар. доктор мога само да кажа , че е завършен профан, няма смисъл да го доказва повече. Трябваше да цитира числа (както това 7, което съм написала) а той е такъв безхаберник, че и това не е е в състояние да направи. Нека не му се вързваме на лиготиите.Last edited by mechka uteshitelka; 26.01.2011, 03:52.Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение"Старши" теб ще питам - имам едни 20 бр от масовата приватизация....
мерси
Относно безплатните акции, мисля че имаше такива някъде около 2000 година , ако тогава си бил акционер трябва да са по твоя сметка в централния депозитар. Обърни се към някои посредник да провери какво има по твоя подсметка там ....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАз съм един от най дългосрочните акционери тук и съм видял доста възходи и падения.
мерси
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеDoktore, май си учил-недоучил. Без значение къде гледаме - ок - щом искаш да гледаме в опп. Какво виждаш там докторе. Говори ми в цифри, за да видим какво си научил. Колко е наличния кеш в каса. !? Нали си спец и можеш, да четеш. Хайде да те видим. Колко хил лева има налични (уж) и колко предлагаш от тях, да се раздадат за дивиденти !? Без да е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнениеЗасега няма, но не вярвам американците много дълго да стоят на сухо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеЩом те интересува кеш-а пак ти повтарям виж Отчета за паричните потоци (Справка 3)...изглежда познанията ти по счетоводство и корпоративни финанси са доста мъгляви... има курсове...има книги...има безплатни сайтове..има и време да се научишЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеЕлементарен си тренчев. Вместо да изопачаваш нещата погледни в баланса и виж колко са наличните парични еквиваленти. Там пише че са около 500к. Освен ако не гледаш друг отчет. За записана печалба от 8 мил към момента си е мижава хава. А за 6,6 мил акции - не знам какъв дивидент и какви 5 лв. !? И аз искам дивидент 1 кинт, ама май ще го видя, като цъфнат налъмите. Дянков беше казал по-образно - като цъфнат "дърветата" Като гледам май са цъфнали и вързали Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеКеш-а в "баланса", виж ОПП-то и виж, че са върнали заеми и са инвестирали в ДА (завода в Разград)...който иска може да изопачава нешата...Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
Коментар