Някакви задължения към свързани предприятия за 8.5 милиона лева са възникнали през последното тримесечие.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЕон, виж отчета. 2 млн загуба за последното тримесечие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениеЯ всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Аз като ви казвах, че тоя ми е в личната топ 3 класация за кофти мажоритари и че тук не купувам каквото и да става, разни хора ми разправяха, че не съм прав и че вълкът се е превърнал в агънце.
Домусчиев е по-вреден и от Банев, защото онзи поне всички го знаят че е мошеник и вече никой не му се връзва на номерата.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеСори, не съм го видял. Сигурно е заради това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ОК Разгледай мнениеЕон, виж отчета. 2 млн загуба за последното тримесечие.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
ОК
Еон, виж отчета. 2 млн загуба за последното тримесечие.
Коментар
-
За какъв вълк става въпрос? Каква е връзката на този коментар със спада не разбирам.
А иначе, Тренчев, не се коси. Нормално беше след такъв ръст да има прибиране на печалби. Все пак не забравяй, че акцията тръгна от 8.80 лв., дори сега (при цена от 10.20 лв.) ръст от 1.40 лв. за 2/3 седмици е значителен.
Ако имаше стабилен ръст за тези 2 седмици от 8.80 лв на 10.20 лв никой нямаше да се оплаква нали?
тъй че, няма нужда да се косите.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар