Първоначално изпратено от XY
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеМного ме е яд, че си купих тука, а още повече ме яд, че го направих точно на върха !!!Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Хахах-ами продавай.Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеМного ме е яд, че си купих тука, а още повече ме яд, че го направих точно на върха !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеНе виждам да е скрита по никакъв начин. Първо, за деветмесечието данъците върху печалбата не са провизирани в пълен размер дори за текущата към онзи момент печалба. Второ, брутната печалба нараства, макар и не с темповете от предишните три тримесечия. Трето, т.нар. „годишни“ бонуси за мениджмънта и работниците се наричат по този начин именно защото се начисляват (и дори изплащат) в края на годината. Имайки предвид постигнатите резултати, бонусите дори изглеждат малки на фона на същите в София БТ, например.
Не знам дали вълка се е превърнал агне, но на бялото трудно може да се каже черно.
Естествено, това не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнениеНе виждам да е скрита по никакъв начин. Първо, за деветмесечието данъците върху печалбата не са провизирани в пълен размер дори за текущата към онзи момент печалба. Второ, брутната печалба нараства, макар и не с темповете от предишните три тримесечия. Трето, т.нар. „годишни“ бонуси за мениджмънта и работниците се наричат по този начин именно защото се начисляват (и дори изплащат) в края на годината. Имайки предвид постигнатите резултати, бонусите дори изглеждат малки на фона на същите в София БТ, например.
Не знам дали вълка се е превърнал агне, но на бялото трудно може да се каже черно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеЧе какво му е лошото. Това е хубаво, особено за балонери и тарикати като ... ))))Last edited by XY; 31.01.2011, 14:20.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТези номера на Домудчиев ги знаем, затова и не искам да се радвам предварителноМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеМного се сринахме, а още по-лошото е, че продължава надолу...Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от milenkk Разгледай мнениеКой скри печалбата
Коментар
Коментар