IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
    Никой не казва, че е толкова лошо. Аз си купих и съм сложил още поръчки купува
    Естествено - това е играта.
    Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
      Много ме е яд, че си купих тука, а още повече ме яд, че го направих точно на върха !!!
      Моментът е идеален за пълнене. "Меките ръце" са треперливи, това ни е ясно.

Коментар

• Хахах-ами продавай.
        Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
        Много ме е яд, че си купих тука, а още повече ме яд, че го направих точно на върха !!!

Коментар

• Много ме е яд, че си купих тука, а още повече ме яд, че го направих точно на върха !!!

Коментар

• воала: http://x3news.com/displayCompany.jsp?bul=112029879

дай мнение

Коментар

• Някои би ли ми показъл къде мога да намеря въпросния отчет за да го разгледам и аз, защото сам не мога да го открия ?

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                Не виждам да е скрита по никакъв начин. Първо, за деветмесечието данъците върху печалбата не са провизирани в пълен размер дори за текущата към онзи момент печалба. Второ, брутната печалба нараства, макар и не с темповете от предишните три тримесечия. Трето, т.нар. „годишни“ бонуси за мениджмънта и работниците се наричат по този начин именно защото се начисляват (и дори изплащат) в края на годината. Имайки предвид постигнатите резултати, бонусите дори изглеждат малки на фона на същите в София БТ, например.

Не знам дали вълка се е превърнал агне, но на бялото трудно може да се каже черно.

Естествено, това не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
                Наистина ли не виждаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от SubZero Разгледай мнение
                  Не виждам да е скрита по никакъв начин. Първо, за деветмесечието данъците върху печалбата не са провизирани в пълен размер дори за текущата към онзи момент печалба. Второ, брутната печалба нараства, макар и не с темповете от предишните три тримесечия. Трето, т.нар. „годишни“ бонуси за мениджмънта и работниците се наричат по този начин именно защото се начисляват (и дори изплащат) в края на годината. Имайки предвид постигнатите резултати, бонусите дори изглеждат малки на фона на същите в София БТ, например.

Не знам дали вълка се е превърнал агне, но на бялото трудно може да се каже черно.

добре казано

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                    Че какво му е лошото. Това е хубаво, особено за балонери и тарикати като ... ))))
                    Никой не казва, че е толкова лошо. Аз си купих и съм сложил още поръчки купува
                    Last edited by XY; 31.01.2011, 14:20.
                    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Някой разочарован сипна здраво преди малко.
                      Определено е интересно за гледане.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Тези номера на Домудчиев ги знаем, затова и не искам да се радвам предварително
                        Не пречи да се радваш ама внимавай с тиковете на дясният показалец
                        МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• Тези номера на Домудчиев ги знаем, затова и не искам да се радвам предварително

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                            Много се сринахме, а още по-лошото е, че продължава надолу...
                            Че какво му е лошото. Това е хубаво, особено за балонери и тарикати като ... ))))

Коментар

• Много се сринахме, а още по-лошото е, че продължава надолу...
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkk Разгледай мнение
                                Кой скри печалбата

Коментар

Working...
                                X