IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
    Напълно нормално, не ни учудваш.
    Това да не е кралското множенствено число. Или просто сте много хора в едно тяло

Коментар

• Първоначално изпратено от low Разгледай мнение
      Биовет е добра компания и тук очакванията след влизането на фондовете на Сити банк бяха че ще се покаже една нормална норма на печалба и след като отчета показа че до този момент това не се случва е нормално да се продава.
      Печалбата от 6,2 млн за 2010 си е напълно нормална. Не виждам да са много дружествата с такава печалба. Каква норма на печалба очакваш. Средната за фармацията май си е по-малка
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

Декларирал е постоянно нарастващи печалби в кризата с милиони. Последната над 6. Сори но аналогията с Банев, Лупи... т.н. .. е неадекватна според мен. Неможе наистина читаво световно дружество да тъпче с години на никакви цени. Все някога идва момента да се оцени фундамента. Не е препоръка. А и в сравнение - не виждам изброениете Лупи, банев ... да са развивали по същия начин дружествата си.
        Хайде погледни историята на това дружество, откакто е собственост на Домусчиев. Върни се повече от 5 години назад, разгледай цените на акциите, печалбата, врътките и т.н. Пък тогава ми говори. Не е задължително да докараш едно дружество до фалит за да си мошеник. Даже си много по-опасен ако го управляваш добре, но само в собствена изгода и в ущърб на съдружниците си. Умният мошеник е по-опасен от тъпия такъв. За това дружество отдавна съм казал, че финансовите му отчети нямат никакво значение докато мажоритар е Домусчиев.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Биовет е добра компания и тук очакванията след влизането на фондовете на Сити банк бяха че ще се покаже една нормална норма на печалба и след като отчета показа че до този момент това не се случва е нормално да се продава.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            От фронталния лоб
            Напълно нормално, не ни учудваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
              Да, ама ортакът не е читав. Ти би ли станал ортак с някой като Банев, Лупи, Маджо, и др. подобни ...., а? Па макар и дружеството да е читаво. Нека да има работещи активи и продажби по цял свят, ама като ме краде ортака, за чий ми е такава акция?
              Декларирал е постоянно нарастващи печалби в кризата с милиони. Последната над 6. Сори но аналогията с Банев, Лупи... т.н. .. е неадекватна според мен. Неможе наистина читаво световно дружество да тъпче с години на никакви цени. Все някога идва момента да се оцени фундамента. Не е препоръка. А и в сравнение - не виждам изброениете Лупи, банев ... да са развивали по същия начин дружествата си.

Коментар

А друго е 18 мил и 24 милиона, нали така, От кое чекмедже я изкара тази цифра 12 мил. ))
                От фронталния лоб

Коментар

Аз албена отдавна нямам Нещо като не върви както очаквам не чакам Годо.

А едно е 6 милиона друго е 12 милиона
                  А друго е 18 мил и 24 милиона, нали така, От кое чекмедже я изкара тази цифра 12 мил. ))

Коментар

Над 6 мил. печалба, колкото никога досега. (виж за последните 3 г. в кризата ...) Дружество с работещи активи от 120-130 мил (по памет) Биотехнологии за цял свят (няма алтернатива не само за бг пазара) Пък ти си приказвай. Стой си в Албена и чакай египетските емигранти с куфарчетата да ти дойдат на гости. Не е препоръка
                    Да, ама ортакът не е читав. Ти би ли станал ортак с някой като Банев, Лупи, Маджо, и др. подобни ...., а? Па макар и дружеството да е читаво. Нека да има работещи активи и продажби по цял свят, ама като ме краде ортака, за чий ми е такава акция?
                    He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Над 6 мил. печалба, колкото никога досега. Дружество с работещи активи от 120-130 мил (по памет) Биотехнологии за цял свят (няма алтернатива на само за бг пазара) Пък ти си приказвай. Стой си в Албена и чакай египетските емигранти с куфарчетата да ти дойдат на гости. Не е препоръка
                      Аз албена отдавна нямам Нещо като не върви както очаквам не чакам Годо.

А едно е 6 милиона друго е 12 милиона

Коментар

Те не са проявили фантазия, идползват старите изпитани методи.
                        Над 6 мил. печалба, колкото никога досега. (виж за последните 3 г. в кризата ...) Дружество с работещи активи от 120-130 мил (по памет) Биотехнологии за цял свят (няма алтернатива не само за бг пазара) Пък ти си приказвай. Стой си в Албена и чакай египетските емигранти с куфарчетата да ти дойдат на гости. Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
                          ААА може и по-надолу.
                          Добро дошло, чакам ги. Колкото по-надолу, толкова по-добре. Не е препоръка

Коментар

Ти да не би да "виждаш" !?
                            Те не са проявили фантазия, идползват старите изпитани методи.

Коментар

• ААА може и по-надолу.
                              Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                              Естествено - това е играта.

Коментар

Наистина ли не виждаш.
                                Ти да не би да "виждаш" !?

Коментар

Working...
                                X