Първоначално изпратено от Tradera
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеДа не продават братятаМНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнениекъм края на декември балансираният и високодоходният им имат не повече от около 100 000 акции, така че няколко десетки хиляди акции ги оправят, освен ако не искат да излязат от целия си пакет.... Може би съвсем скоро ще приключат с тлъстите офертите по аска.
И аз очаквам скоро '' кранчето да спре ''
Обаче въпросът е - Дали са само те ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivo111 Разгледай мнениеАми май си прав. Към 31.12.2010г. Биовет е 11,96% от активите на УД . Доколкто знам нямат право да имат повече от 10%.
Е тука може да им видите портфейла:
http://www.standardinvestment.bg/?id...&type=1&fpid=5
Коментар
-
Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнениеМоже, но как са я крепяли, като преди година и нещо цената я бяха добутали на 3 - 3,50 а кандидат мераклии висяха по на 2-2,50 и така стоеше половин година. Дано не я крепят като тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениекой е сринал цената, не те разбрах. всеки случай не са били стандарт, те винаги са я крепяли, защото им е важна в портфейла
Коментар
Коментар