Първоначално изпратено от East West International
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеА дано
грешка, не е до теб Марков,(понеже го видях и кликнах през твоя цитат), онасяше се за Батя:
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, една от малкото акции които лесно ще достигнат и задминат цената си от 2007 г.
Просто за тях почти нямаше криза. Напротив, влизането на Ситигруп и изградените нови мощности само наляха сила във фундамента.
Ех защо не успях да си намеря по-голям пакет на 6-7 лв.Last edited by padre Bonaventura; 30.05.2013, 16:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, една от малкото акции които лесно ще достигнат и задминат цената си от 2007 г.
Просто за тях почти нямаше криза. Напротив, влизането на Ситигруп и изградените нови мощности само наляха сила във фундамента.
Ех защо не успях да си намеря по-голям пакет на 6-7 лв.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениедобре че съм ас да ви кажа къде и колко. И преди кризата го направих.
Коментар
-
Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнениеМного поздрави за приятелите на Биовет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение11 не е никаква цифра Пипе. Помисли малко. На 11 се махаш, всичко друго е напомпено дотогава, где ще се денеш после за без пари - нема къде. Най--много да седнеш на бедовия
Зависи от тайминга.
Че да допълня на 1-2 други местенца дето ако ги усетят скоро еларгци...пак ракети.
Пък ако ме изпреварят и стане доста високо и там...ми и аз ще си натискам повече парцалките тука.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБрях, много бици днесканка бе.
Вий си чакайте таргетите, аз на 11 си излизам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеКажи поне колко тона имаш?
Само 2.5% от портмонето е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от наука Разгледай мнениеВижте сега
Това е само хипотеза, но си отворете ушите и извадете елките
Биовет по моите изчисления е близо до покриване на критериите за SOFIX и може да изхвърли БТХ и Албена от него
А влезе ли в SOFIX индексния ще се изцъкли, защото вероятно няма да може да намери пакет и тогава ааааааа пай се
Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
Имам малко акции. Нямаше да е лошо да имам повече, но и за покупката на тези не се сетих сам, а ми помогна един приятел, така че доволно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБрях, много бици днесканка бе.
Вий си чакайте таргетите, аз на 11 си излизамМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
Коментар