IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнение
    Много поздрави за приятелите на Биовет.
    Е няма нуйда да ни кодошиш. Знаеме за какво става въпрос. Имай търпение.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      А дано
      Не съжалявай де, пак не си стоял мирно, нали тогава взе оня свилозата и там пак удари 100%. Иначе тук имаше доста време и в обхвата на 3-4 лв по онова време. Все е тая. Ама сега читавите са малко. Лошо за Бенца а и за тези които му се вързват не е много розово
      грешка, не е до теб Марков,(понеже го видях и кликнах през твоя цитат), онасяше се за Батя:
      Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Мда, една от малкото акции които лесно ще достигнат и задминат цената си от 2007 г.
      Просто за тях почти нямаше криза. Напротив, влизането на Ситигруп и изградените нови мощности само наляха сила във фундамента.
      Ех защо не успях да си намеря по-голям пакет на 6-7 лв.
      Last edited by padre Bonaventura; 30.05.2013, 16:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Мда, една от малкото акции които лесно ще достигнат и задминат цената си от 2007 г.
        Просто за тях почти нямаше криза. Напротив, влизането на Ситигруп и изградените нови мощности само наляха сила във фундамента.
        Ех защо не успях да си намеря по-голям пакет на 6-7 лв.
        А дано
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
          добре че съм ас да ви кажа къде и колко. И преди кризата го направих.
          Това е верно. Потвърждавам. Помня и казвам тенкю. И фенка си имаше тогава. Розова. Ех и аз да имах такава... )

Коментар

• Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнение
            Много поздрави за приятелите на Биовет.
            добре че съм ас да ви кажа къде и колко. И преди кризата го направих.

Коментар

• Много поздрави за приятелите на Биовет.
              Мнението не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                11 не е никаква цифра Пипе. Помисли малко. На 11 се махаш, всичко друго е напомпено дотогава, где ще се денеш после за без пари - нема къде. Най--много да седнеш на бедовия
                Ееее, може и на 12-13.
                Зависи от тайминга.
                Че да допълня на 1-2 други местенца дето ако ги усетят скоро еларгци...пак ракети.
                Пък ако ме изпреварят и стане доста високо и там...ми и аз ще си натискам повече парцалките тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Брях, много бици днесканка бе.
                  Вий си чакайте таргетите, аз на 11 си излизам
                  11 не е никаква цифра Пипе. Помисли малко. На 11 се махаш, всичко друго е напомпено дотогава, где ще се денеш после за без пари - нема къде. Най--много да седнеш на бедовия

Коментар

• от екс3нюз :

"На основание чл.100 ш , ал.1, т.4 от ЗППЦК "Биовет" АД уведомява своите акционери и всички заинтересовани лица, че са заличени учредени в полза на "Банка Пиреос България" АД обезпечения от страна на "Биовет" АД

Коментар

• Добре и в консолидирания нещата са си ок. Явно пазара все пак може да мисли и логично , дано продължат със същата скорост.

Не е препоръка при мен е 40%.

Коментар

• Да кажа и аз едно честито на повярвали в Биовета

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                          Кажи поне колко тона имаш?
                          Ааа, споко, няма суркам цената.
                          Само 2.5% от портмонето е.

Коментар

• Първоначално изпратено от наука Разгледай мнение
                            Вижте сега
                            Това е само хипотеза, но си отворете ушите и извадете елките

Биовет по моите изчисления е близо до покриване на критериите за SOFIX и може да изхвърли БТХ и Албена от него

А влезе ли в SOFIX индексния ще се изцъкли, защото вероятно няма да може да намери пакет и тогава ааааааа пай се

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
                            Имам малко акции. Нямаше да е лошо да имам повече, но и за покупката на тези не се сетих сам, а ми помогна един приятел, така че доволно.
                            Абе това трябваше да го запазим за над 12 лв., но карай и за там ще има достатъчно мераклии

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Брях, много бици днесканка бе.
                              Вий си чакайте таргетите, аз на 11 си излизам
                              Кажи поне колко тона имаш?
                              Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Тук имам още от масовата, но да видим Домузите каква ще я свършат..Има и други не по лоши компании на тези цени ПИП

Коментар

Working...
                                X