IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Ако са коректни и не подновят глупостите- таргета ми до 2г. е 20-21 лева,а защо не и повече
    Брях, много бици днесканка бе.
    Вий си чакайте таргетите, аз на 11 си излизам

Коментар

• Дали Биовет ще влезе в SOFIX наесен?
      Last edited by наука; 03.06.2013, 14:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        Аз я помня на 22 лева октомври 2007.....и то без тия добри резултати напоследък.
        Бая хляб има да изручаме още докато видим позобни цени
        Мда, една от малкото акции които лесно ще достигнат и задминат цената си от 2007 г.
        Просто за тях почти нямаше криза. Напротив, влизането на Ситигруп и изградените нови мощности само наляха сила във фундамента.
        Ех защо не успях да си намеря по-голям пакет на 6-7 лв.

Коментар

• Ако са коректни и не подновят глупостите- таргета ми до 2г. е 20-21 лева,а защо не и повече

Коментар

• Таргета ми е 15 лв. тука в средносрочен план...
            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Мдаа, няма спиране тая ракета с лош мажо
              Аз я помня на 22 лева октомври 2007.....и то без тия добри резултати напоследък.
              Бая хляб има да изручаме още докато видим позобни цени
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Мдаа, няма спиране тая ракета с лош мажо

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  На мен Биовет ми е 26 % в портфеила към момента.
                  Смятам че акцията има потенциал., само малко мажото ми е притеснителен , но напоследък май се вкултурява.
                  Отделно имам много кеш и се чудя за кво да го харча
                  Кеша - хубаво, че го имаш, ... но би тр. да се пласира навреме... иначе ползите изчезват.
                  Предполагам, че за разлика от Геко, едва ли ще го набиеш в Синергона
                  Не е препоръка

Коментар

Тук вече сме твърдо над 8 лв.
                    Можеше да се купи още някой акция в ниското, но много станахме желаещите, а предлагането рехаво.
                    Но пак доволно.
                    Стигна около 10% тежест във фонда ми и тази акция с лош мажо
                    На мен Биовет ми е 26 % в портфеила към момента.
                    Смятам че акцията има потенциал., само малко мажото ми е притеснителен , но напоследък май се вкултурява.
                    Отделно имам много кеш и се чудя за кво да го харча
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Играта е газ до дупка.
                      Предполагам и следващия отчет ще е ток.
                      Вземаме едни 50% тука и да запразняваме , че ей го де - Август иде, морето, вълните...
                      pipbel,
                      Печалби големи , дивиденти никакви...от как свет съществува...
                      А и като се има че мажо е близък до ББ ,скоро може и да има секира.....
                      Не е препоръка....

Коментар

няма конспирация, търгуват си хората, някой може и да слага и бид и аск и да се мъчи да печели с игра в спреда
                        разни хора - разни стратегии

Според мен потенциала тук е в пъти и затова лично аз не бих играл за няколко % спред.
                        Ако се нормализира настроението и оценките на БФБ, едно Р/Е от 12-15 за подобна компания е съвсем резонно. И при очаквана печалба на акция около 2 лв. т.г.... всеки сам да си преценя
                        потенциалът е ясен, и аз имам няколко тона от ниското. просто ми беше интересно...
                        успех !

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
                          батя, имаш ли представа каква е играта тук - и от ляво и от дясно все по 150 акции, по няколко оферти - и така от доста време ?
                          няма конспирация, търгуват си хората, някой може и да слага и бид и аск и да се мъчи да печели с игра в спреда
                          разни хора - разни стратегии

Според мен потенциала тук е в пъти и затова лично аз не бих играл за няколко % спред.
                          Ако се нормализира настроението и оценките на БФБ, едно Р/Е от 12-15 за подобна компания е съвсем резонно. И при очаквана печалба на акция около 2 лв. т.г.... всеки сам да си преценя

Коментар

• Първоначално изпратено от colline Разгледай мнение
                            батя, имаш ли представа каква е играта тук - и от ляво и от дясно все по 150 акции, по няколко оферти - и така от доста време ?
                            Играта е газ до дупка.
                            Предполагам и следващия отчет ще е ток.
                            Вземаме едни 50% тука и да запразняваме , че ей го де - Август иде, морето, вълните...

Коментар

Тук вече сме твърдо над 8 лв.
                              Можеше да се купи още някой акция в ниското, но много станахме желаещите, а предлагането рехаво.
                              Но пак доволно.

Коментар

• Тук вече сме твърдо над 8 лв.
                                Но пак доволно.

Коментар

Working...
                                X