If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С тия нови фондове напоследък няма начин някои от тях да не напазарят Биовет и като се юрне после тълпата и ще стане като в началото на годината - една почти вертикална линия на графиката.
С тия нови фондове напоследък няма начин някои от тях да не напазарят Биовет и като се юрне после тълпата и ще стане като в началото на годината - една почти вертикална линия на графиката.
Тука по -скоро въпроса е на колко да продаваме на 18, 20 или нагоре щото аз лично се затруднявам да преценя.
Категорично съм съгласен с теб!
Може би трябва да обменим мнения според всеки от нас, на каква печалба биха продавали сегашните купувачи (т.н. средни риби) след малко време? 5лв?
Голям като купувач не е, а като потенциална пазарна мощ, макар че не купува идиотски като Райфайзен, може би не е по-малък ;-)
хайде стига, че дадох много жокери ;-)
Кобосът на Елана със сигурност не е случаен, но аз имах предвид, че купувач на няколко хиляди акции, не може да се нарече огромен или голям, бих казал среден.
Тези двама купувачи трудно може да се нарекат големи, е да купиха по няколко хиляди акции, може би гонят вече 5-10 000, но според мен тепърва ще видим едрите риби, но това ще стане при по-високи цени.
Коментар