Първоначално изпратено от BSEtrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНапълно е възможно.
Особено ако така се подредят нещата, че един индексен фонд ни налази
А защо да е и само един...
Но дори и без това, потенциала тук си е за доста нагореVeni, Vidi, Vici
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНапълно е възможно.
Но дори и без това, потенциала тук си е за доста нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеДоста интересни позиции се раздвижиха, да видим тук дали ще се появи ентусиазма
Но дори и без това, потенциала тук си е за доста нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеПо-добре намери някой кандидат-милионер от странство, да се нагълта с еФтини артии
Може и шпекулант да е, само да е достатъчно мастит
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеМоже вече да е ставало въпрос, но сега като си попълвам файловете ми прави впечатление, че дяловото участие на мажоритаря е намаляло със 100 хиляди акции през второто тримесечие. Аз такива обеми не съм виждал, някакво обяснение?
И аз го забелязах но мисля не е интересно за коментар
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеНе се притеснявай. Като се срине борда около нова година, всички ще изтеглят пари и ще вложат тук.
Може и шпекулант да е, само да е достатъчно маститНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеааа и борда ли ще се срива, около НГ, ок ще знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениеНе се притеснявай. Като се срине борда около нова година, всички ще изтеглят пари и ще вложат тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеМного заспал този август. Няма кой две думи да напише за отчета на Биовет, пък камоли някой сделка да сключи
Коментар
-
- Все пак като бизнесмен накрая не мога да не ви питам за вашето мнение за решението на президента Росен Плевнелиев да наложи частично вето на актуализацията на бюджета?
- Тъй като отсъствах през последните седмици от България, не съм запознат в детайли с актуализацията на бюджета, затова не мога да дам точен коментар дали ветото на президента е правилно, или не. Мога да изкажа само моето лично мнение, а то е, че новото правителство дойде с грандиозни обещания, които в никакъв случай не изпълнява, нито се справя със ситуацията у нас, а още по-малко допринася за подобряване на икономическата среда в България. Точно обратното! Само погледнете протоколите от заседанията на Министерския съвет и вижте какъв е обемът от решения, който се взима, и помислете дали това е нормално за една държава, която има нужда от многобройни мерки за стабилизиране. Обърнете внимание и на темите, които засягат тези решения, и сам ще се уверите, че нищо съществено не се случва в родината ни.
- И все пак бяха взети важни решения относно енергетиката, беше променен законът, цената на тока леко падна. Това не засяга ли бизнеса?
- Бизнесът по никакъв начин не е облагодетелстван от това, тъй като продължаваме да плащаме най-скъпите електроенергия и газ в Европа. Аз не виждам нещо да се е променило! Запазиха се лобистките интереси в енергетиката, особено на износителите, които ще продължат да изнасят най-евтината електроенергия от АЕЦ "Козлодуй". Запазиха се интересите на всички депутати, които имат инвестиции във фотоволтаици. Изобщо това лоби на инвеститорите във ВЕИ е много силно, а високите сметки за тока, от които печели то, ги плащаме всички ние - и индустрията, и обикновените граждани. Така че с промените в Закона за енергетиката и с това символично намаление на цената на електроенергията само се опитаха да замажат очите на хората.Не-заслужил инвеститор
Коментар
Коментар