IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
    Доста интересни позиции се раздвижиха, да видим тук дали ще се появи ентусиазма
    кои са тези позиции да ги е**?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Напълно е възможно.
      Особено ако така се подредят нещата, че един индексен фонд ни налази
      А защо да е и само един...
      Но дори и без това, потенциала тук си е за доста нагоре
      Много скъпо бре
      Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Напълно е възможно.
        няма шанс за налазване на този етап

Коментар

Доста интересни позиции се раздвижиха, да видим тук дали ще се появи ентусиазма
          Напълно е възможно.

Коментар

• Доста интересни позиции се раздвижиха, да видим тук дали ще се появи ентусиазма

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              По-добре намери някой кандидат-милионер от странство, да се нагълта с еФтини артии
              Може и шпекулант да е, само да е достатъчно мастит
              Западняците освен от наште ефтини курви от друго не се интересуват българско. Обмислял съм секюритизация на такива ама е трудно. Тая надежди Биовед да ме уповергае.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                Може вече да е ставало въпрос, но сега като си попълвам файловете ми прави впечатление, че дяловото участие на мажоритаря е намаляло със 100 хиляди акции през второто тримесечие. Аз такива обеми не съм виждал, някакво обяснение?
                Нещо на ОТС
                И аз го забелязах но мисля не е интересно за коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                  Не се притеснявай. Като се срине борда около нова година, всички ще изтеглят пари и ще вложат тук.
                  По-добре намери някой кандидат-милионер от странство, да се нагълта с еФтини артии
                  Може и шпекулант да е, само да е достатъчно мастит
                  Не е препоръка... !!!
                  "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Може вече да е ставало въпрос, но сега като си попълвам файловете ми прави впечатление, че дяловото участие на мажоритаря е намаляло със 100 хиляди акции през второто тримесечие. Аз такива обеми не съм виждал, някакво обяснение?

Коментар

ааа и борда ли ще се срива, около НГ, ок ще знам
                      мдаа, това ще да е 10-тото му прогнозно сриване за последните 5 години

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                        Не се притеснявай. Като се срине борда около нова година, всички ще изтеглят пари и ще вложат тук.
                        ааа и борда ли ще се срива, около НГ, ок ще знам

Коментар

Много заспал този август. Няма кой две думи да напише за отчета на Биовет, пък камоли някой сделка да сключи

Коментар

• Много заспал този август. Няма кой две думи да напише за отчета на Биовет, пък камоли някой сделка да сключи

Коментар

• - Все пак като бизнесмен накрая не мога да не ви питам за вашето мнение за решението на президента Росен Плевнелиев да наложи частично вето на актуализацията на бюджета?
                              - Тъй като отсъствах през последните седмици от България, не съм запознат в детайли с актуализацията на бюджета, затова не мога да дам точен коментар дали ветото на президента е правилно, или не. Мога да изкажа само моето лично мнение, а то е, че новото правителство дойде с грандиозни обещания, които в никакъв случай не изпълнява, нито се справя със ситуацията у нас, а още по-малко допринася за подобряване на икономическата среда в България. Точно обратното! Само погледнете протоколите от заседанията на Министерския съвет и вижте какъв е обемът от решения, който се взима, и помислете дали това е нормално за една държава, която има нужда от многобройни мерки за стабилизиране. Обърнете внимание и на темите, които засягат тези решения, и сам ще се уверите, че нищо съществено не се случва в родината ни.

- И все пак бяха взети важни решения относно енергетиката, беше променен законът, цената на тока леко падна. Това не засяга ли бизнеса?
                              - Бизнесът по никакъв начин не е облагодетелстван от това, тъй като продължаваме да плащаме най-скъпите електроенергия и газ в Европа. Аз не виждам нещо да се е променило! Запазиха се лобистките интереси в енергетиката, особено на износителите, които ще продължат да изнасят най-евтината електроенергия от АЕЦ "Козлодуй". Запазиха се интересите на всички депутати, които имат инвестиции във фотоволтаици. Изобщо това лоби на инвеститорите във ВЕИ е много силно, а високите сметки за тока, от които печели то, ги плащаме всички ние - и индустрията, и обикновените граждани. Така че с промените в Закона за енергетиката и с това символично намаление на цената на електроенергията само се опитаха да замажат очите на хората.
                              http://paper.standartnews.com/bg/art...article=460858
                              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Лорън Бъфет от Лошингтън
                                ...пие Лиски....

Коментар

Working...
                                X