IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Ставаме все по-силен кандидат за Софикс.
    Мисля че акцията го заслужава. Ще е добре и за бъдещата доходност на индекса според мен
    Ако беше още на 5-6 лева щеше да е по добре за Софка.

Кеффф, минахме 10-та, а скоро и дузинката
    За мене поне това е по доброто в сравнение с чичовото.
    Last edited by pipbel; 27.08.2013, 12:16.

Коментар

• Ставаме все по-силен кандидат за Софикс.
      Мисля че акцията го заслужава. Ще е добре и за бъдещата доходност на индекса според мен

Коментар

• ей, кой пръдна с 2000?

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          бих заложило само на 2 от тях - хима и неохима. Газта си е вече полубалонирано, а и Enemona за чий я броиш изобщо. Прилича си на лачен избушеняк Не е препоръка
          Аз както съм ги писал, така съм ги степенувал. От Енемона действително очаквам най-малко, но "лаченото" в цялата работа създава малко предпоставки. Не по-малко от Биовет, който степенувам в една графа с акции като Софарма.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
            ГАЗ, Химимпорт, Неохим и Енемона.
            бих заложило само на 2 от тях - хима и неохима. Газта си е вече полубалонирано, а и Enemona за чий я броиш изобщо. Прилича си на лачен избушеняк Не е препоръка
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
              кои?
              ГАЗ, Химимпорт, Неохим и Енемона.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                но за мен има по-интересни алтернативи в момента.
                кои?

Коментар

• Биовет си е супер. Изнася, развива се, хубав отрасъл. Ала наистина не вярвам скоро да е х2. 12 лв./акция си е гаранте, но за мен има по-интересни алтернативи в момента.

Коментар

Не знам, много се замъгли тая сметка с новите правила.
                    Някой с голяма капитализация няма се класират сред първите 30 ликвидни, други пък не им стига маккапа, въобще... Та каквото дойде, но си имам едно на ум

Силвър, хубаво е да си консервативен в оценките, но знай че тръгне ли тълпата да купува като озверяла, не Р/В 2, ами дори 5 за нищо го няма.
                    Може да провериш 2007-ма Оргахим на какво умопомрачително Р/В трейдваше
                    Историята се повтаря друже, пазарите имат къса памет
                    Лудостта в мащабите на тази от 2007 не вярвам да видим скоро.

Може да видим всичко, въпросът е кога ще продадеш.
                    Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                      шанс е имало, но е изпуснат вече според мен, че се класират в първите 30 спор няма, ама не са в 15-те най-най
                      Не знам, много се замъгли тая сметка с новите правила.
                      Някой с голяма капитализация няма се класират сред първите 30 ликвидни, други пък не им стига маккапа, въобще... Та каквото дойде, но си имам едно на ум

Силвър, хубаво е да си консервативен в оценките, но знай че тръгне ли тълпата да купува като озверяла, не Р/В 2, ами дори 5 за нищо го няма.
                      Може да провериш 2007-ма Оргахим на какво умопомрачително Р/В трейдваше
                      Историята се повтаря друже, пазарите имат къса памет

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Как скъпо бе, едни 25% имаш само до счетоводна.
                        След туй потенциал за още толкова минимум...да не кажа двойно
                        Производствено предприятие на P/B 2 си е множко. ROE-to трбва да е 25-30% за такива мултипликатори, за да оправдае такава цена. И то това ROE трябва да е в следствие на конкурентно предимство, което да ти даде спокойствие, че тази рентабилност на капитала ще се запази в тези граници и в следващите няколко години.

При Биовет може и да видим подобна рентабилност, но тя ще е моментна и има риск да е до голяма част производна на "creative accounting".

Ама до P/B 1 и аз си мисля, че ще го докара
                        Veni, Vidi, Vici

Коментар

Що бе знаещ, какво изпускам.
                          Вярвам че се класират сред първите 30 по оборот. Имат си и към 12М кап. на фри-флота при сегашната цена...
                          Имат шанс за Софиксо си мисля...
                          Но както писах не е толкова от значение, не на това разчитам за да съм тук
                          шанс е имало, но е изпуснат вече според мен, че се класират в първите 30 спор няма, ама не са в 15-те най-най

Коментар

• Първоначално изпратено от Silver Fox Разгледай мнение
                            Много скъпо бре
                            Как скъпо бе, едни 25% имаш само до счетоводна.
                            След туй потенциал за още толкова минимум...да не кажа двойно

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                              кои са тези позиции да ги е**?
                              gagbt следващия балон

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                                няма шанс за налазване на този етап
                                Що бе знаещ, какво изпускам.
                                Вярвам че се класират сред първите 30 по оборот. Имат си и към 12М кап. на фри-флота при сегашната цена...
                                Имат шанс за Софиксо си мисля...
                                Но както писах не е толкова от значение, не на това разчитам за да съм тук

Коментар

Working...
                                X