IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    p/e 6, p/b 0.75
    а Сега накъде!? В хим ?!?
    Аз и днес пак се прецаках тук,пък ще видим кое как по-нататък.(Не е препоръка за нищо,дори за търговия на "БФБ"-то.)

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
      Не знам за вас ,
      но аз от продадох тук след неуспешният пробив на ниво – 10.40-10.50
      p/e 6, p/b 0.75
      а Сега накъде!? В хим ?!?
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
        Не знам за вас ,
        кво ни пука за теб

Коментар

• Не знам за вас ,

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Тук големи пазарлъци стават
            голяма цигания за 1 ст.
            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Тук големи пазарлъци стават

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                Какво е станло с Неохима, че не го следя.
                Виж му графиката и ще разбереш

Коментар

• Какво е станло с Неохима, че не го следя.
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                    Мосю доусчиев на гости на Слави. Гледате ли ?
                    Лудогорец бил измъкнал от лига европа 5 мил евра. Не лоша сумичка
                    Нас това,като акционери кво ни топлли?Важното е акцията да върви нагоре, като гледам май ще стане като "Неохим"-а преди да влезе в SOFIX-a.(Разбира се не е препоръка за нищо,особенно за покупко продажба на акции на "БФБ"-то.)

Коментар

• Мосю доусчиев на гости на Слави. Гледате ли ?
                      Лудогорец бил измъкнал от лига европа 5 мил евра. Не лоша сумичка

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Да не спамим темата, но госпожата заявява, че ще "надува", може ли да откажеш и ние трябва да се възползваме. Батя е прав, че трябва да се използват и лостове!!! В момента главния проблем е тайминга на изхода, иначе съм на мнение "грабвайте телата" /репота, кредити, маржини/ !
                        темата не се спами защото, нащта борса зависи от международните пазари съшто. Ас съм писал още от декември януари за лостове и тн. да се копува яко. Радвам се че, и батя го е зацепил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                          е те част от парите ще се насочат и преди тва даже, вече се насочват.
                          Да не спамим темата, но госпожата заявява, че ще "надува", може ли да откажеш и ние трябва да се възползваме. Батя е прав, че трябва да се използват и лостове!!! В момента главния проблем е тайминга на изхода, иначе съм на мнение "грабвайте телата" /репота, кредити, маржини/ !
                          Last edited by 15%; 15.11.2013, 00:26.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                            Това очевидно няма да се случи скоро......наздраве на г-жа Йелън
                            Да дойде и ще я почерпя с бутилка "Савой"
                            Отлагаме катаклизма за следващата дата, а до тогава трябва пари да се правят........
                            После ще го мислим......
                            е те част от парите ще се насочат и преди тва даже, вече се насочват.

Коментар

• Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
                              т. Разковничето е в тва като, фед затегне
                              Това очевидно няма да се случи скоро......наздраве на г-жа Йелън
                              Да дойде и ще я почерпя с бутилка "Савой"
                              Отлагаме катаклизма за следващата дата, а до тогава трябва пари да се правят........
                              После ще го мислим......
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Не се ли разреши полит. криза у нас, никви дабъли не можем да очакваме
                                тя вече няма толква значение особено за читавите компанйи. Разковничето е в тва като, фед затегне и има лека курекция навън колко от парите ще се насочат в ЕМ. Всички анализи които, чета пишат че, ЕМ стокс ще са новия хит.

Коментар

Working...
                                X