Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеНе знам за вас ,
но аз от продадох тук след неуспешният пробив на ниво – 10.40-10.50
а Сега накъде!? В хим ?!?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнениеНе знам за вас ,
но аз от продадох тук след неуспешният пробив на ниво – 10.40-10.50
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТук големи пазарлъци ставатМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеКакво е станло с Неохима, че не го следя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеМосю доусчиев на гости на Слави. Гледате ли ?
Лудогорец бил измъкнал от лига европа 5 мил евра. Не лоша сумичка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДа не спамим темата, но госпожата заявява, че ще "надува", може ли да откажеш и ние трябва да се възползваме. Батя е прав, че трябва да се използват и лостове!!! В момента главния проблем е тайминга на изхода, иначе съм на мнение "грабвайте телата" /репота, кредити, маржини/ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениее те част от парите ще се насочат и преди тва даже, вече се насочват.Last edited by 15%; 15.11.2013, 00:26.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТова очевидно няма да се случи скоро......наздраве на г-жа Йелън
Да дойде и ще я почерпя с бутилка "Савой"
Отлагаме катаклизма за следващата дата, а до тогава трябва пари да се правят........
После ще го мислим......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениет. Разковничето е в тва като, фед затегне
Да дойде и ще я почерпя с бутилка "Савой"
Отлагаме катаклизма за следващата дата, а до тогава трябва пари да се правят........
После ще го мислим......Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе се ли разреши полит. криза у нас, никви дабъли не можем да очакваме
Коментар
Коментар