If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мосю доусчиев на гости на Слави. Гледате ли ?
Лудогорец бил измъкнал от лига европа 5 мил евра. Не лоша сумичка
Нас това,като акционери кво ни топлли?Важното е акцията да върви нагоре, като гледам май ще стане като "Неохим"-а преди да влезе в SOFIX-a.(Разбира се не е препоръка за нищо,особенно за покупко продажба на акции на "БФБ"-то.)
Да не спамим темата, но госпожата заявява, че ще "надува", може ли да откажеш и ние трябва да се възползваме. Батя е прав, че трябва да се използват и лостове!!! В момента главния проблем е тайминга на изхода, иначе съм на мнение "грабвайте телата" /репота, кредити, маржини/ !
темата не се спами защото, нащта борса зависи от международните пазари съшто. Ас съм писал още от декември януари за лостове и тн. да се копува яко. Радвам се че, и батя го е зацепил.
е те част от парите ще се насочат и преди тва даже, вече се насочват.
Да не спамим темата, но госпожата заявява, че ще "надува", може ли да откажеш и ние трябва да се възползваме. Батя е прав, че трябва да се използват и лостове!!! В момента главния проблем е тайминга на изхода, иначе съм на мнение "грабвайте телата" /репота, кредити, маржини/ !
Това очевидно няма да се случи скоро......наздраве на г-жа Йелън
Да дойде и ще я почерпя с бутилка "Савой"
Отлагаме катаклизма за следващата дата, а до тогава трябва пари да се правят........
После ще го мислим......
е те част от парите ще се насочат и преди тва даже, вече се насочват.
Това очевидно няма да се случи скоро......наздраве на г-жа Йелън
Да дойде и ще я почерпя с бутилка "Савой"
Отлагаме катаклизма за следващата дата, а до тогава трябва пари да се правят........
После ще го мислим......
Не се ли разреши полит. криза у нас, никви дабъли не можем да очакваме
тя вече няма толква значение особено за читавите компанйи. Разковничето е в тва като, фед затегне и има лека курекция навън колко от парите ще се насочат в ЕМ. Всички анализи които, чета пишат че, ЕМ стокс ще са новия хит.
Коментар