IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Софикс, спомняш ли си някой да ти е писал преди месец, че именно тази твоя графика е по-вЯрна от спекулациите на НИКОЛА?...

Коментар

• Имам едно предложение: ДА ОТВОРИМ ЕДНА НОВА ТЕМА "ЛИчНИ СМЕТКИ ЗА УРЕЖДАНЕ" НАПРИМЕР И АКО НЯКОЙ ИМА НЯКАКВИ ЛИчНИ СПОРОВЕ С НЯКОЙ ДРУГ, ДА ГИ УРЕЖДА ТАМ....
      на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Никола, освен това за лекарствата, нещо по-свежо няма ли да измислиш? Време е да опънеш пред вас един лозувг "Не ме търсете, аз съм в Интернет!" Съселяните ти ще минават и ще цъкат с език, защото ще си мислят, че Интернет е някъде в Исландия. Само че ти в Итернет ще си останеш.

Коментар

• Първо искам да кажа че с пускането на тази графика не целя сваляне на цената. А дори и да се опитвам едва ли бих успял

Та мислех си че днес ще има пробив на линията но нямаше. По-интересно е обаче дали утре ще има
          Защото такъв пробив е сериозен аргумент за поскъпване на акцията.

Коментар

• Както и да е пий си лекарствата избивай си комплексите и дано събереш пари за ипотеката.

Коментар

• Чие положение, Николчо? И защо да излиза, вместо да влиза в контрол /при твоя милост поне/?

Коментар

• Пий си лвкарствата моля те положението излиза извън контрол.

Коментар

• Защо го правя, питаш. Защо го правя, наистина... Защото са ми неприятни клубните папагали. Знаеш ли какво е "клубен папагал"? Научил ли си поне това от английския и от жаргона на клубовете? Това са хора, които киснат денонощно в клубовете и изглеждат големи авторитети по всички въпроси, а в същност се местят от маса на маса, събират мненията на умните хора и пред наивниците ги изричат като свои мнения.

Коментар

• Пацо защо го правиш бе? Толкова ли няма какво да правиш. Вместо да се заяждаш вземи напиши нещо градивно. Недей така. :wink:
                    PS: Мерси Софикс за добрите думи напоследък само ме псуват... май е време да свия платната.

Коментар

• Първоначално изпратено от РАСОТО
                      Софиксов, много неравностоен диалог в нравствено отношение водиш с твоя събеседник Николчо. Това е разговор на един сравнително откровен и открит човек /според нормите на борсата/ човек /твоя милост/ с един сноб, който само рови да намери някой термин и да смае публиката с думички, дето хората от форума още не са разбрали или ако ги разбират, не биха се занимавели с такива като Николчо, за да го опровергават. Дано Николчо е научил от стоте си думи английски какво значи сноб. Виждам, че сте готови да го приемете вече като авторитет.
                      Никола е пич и нищо против него нямам затова си говорим по този начин.

Коментар

• Софиксов, много неравностоен диалог в нравствено отношение водиш с твоя събеседник Николчо. Това е разговор на един сравнително откровен и открит човек /според нормите на борсата/ човек /твоя милост/ с един сноб, който само рови да намери някой термин и да смае публиката с думички, дето хората от форума още не са разбрали или ако ги разбират, не биха се занимавели с такива като Николчо, за да го опровергават. Дано Николчо е научил от стоте си думи английски какво значи сноб. Виждам, че сте готови да го приемете вече като авторитет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                          Не ме разбра когато го купиш на колко мислиш да го продаваш?
                          Нека първо да видя на колко ще успея да си ги купя пък после ще мисля за продажба

Коментар

• Влизам преди малко и какво виждам - станало време да се купува БИОВ.... Ама я по-добре да поизчакаме още 1-2 дни да се изкихат и паникьорите.....
                            на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• Не ме разбра когато го купиш на колко мислиш да го продаваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                Софикс Пампорово на колко смяташ да го продадеш?
                                Не съм казал че ще продавам а че ще купувам.

Коментар

Working...
                                X