Софикс, спомняш ли си някой да ти е писал преди месец, че именно тази твоя графика е по-вЯрна от спекулациите на НИКОЛА?...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Както и да е пий си лекарствата избивай си комплексите и дано събереш пари за ипотеката.
Коментар
-
Anton Chigurh
Пий си лвкарствата моля те положението излиза извън контрол.
Коментар
-
Защо го правя, питаш. Защо го правя, наистина... Защото са ми неприятни клубните папагали. Знаеш ли какво е "клубен папагал"? Научил ли си поне това от английския и от жаргона на клубовете? Това са хора, които киснат денонощно в клубовете и изглеждат големи авторитети по всички въпроси, а в същност се местят от маса на маса, събират мненията на умните хора и пред наивниците ги изричат като свои мнения.
Коментар
-
Anton Chigurh
Пацо защо го правиш бе? Толкова ли няма какво да правиш. Вместо да се заяждаш вземи напиши нещо градивно. Недей така. :wink:
PS: Мерси Софикс за добрите думи напоследък само ме псуват... май е време да свия платната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от РАСОТОСофиксов, много неравностоен диалог в нравствено отношение водиш с твоя събеседник Николчо. Това е разговор на един сравнително откровен и открит човек /според нормите на борсата/ човек /твоя милост/ с един сноб, който само рови да намери някой термин и да смае публиката с думички, дето хората от форума още не са разбрали или ако ги разбират, не биха се занимавели с такива като Николчо, за да го опровергават. Дано Николчо е научил от стоте си думи английски какво значи сноб. Виждам, че сте готови да го приемете вече като авторитет.
Коментар
-
Софиксов, много неравностоен диалог в нравствено отношение водиш с твоя събеседник Николчо. Това е разговор на един сравнително откровен и открит човек /според нормите на борсата/ човек /твоя милост/ с един сноб, който само рови да намери някой термин и да смае публиката с думички, дето хората от форума още не са разбрали или ако ги разбират, не биха се занимавели с такива като Николчо, за да го опровергават. Дано Николчо е научил от стоте си думи английски какво значи сноб. Виждам, че сте готови да го приемете вече като авторитет.
Коментар
-
Anton Chigurh
Не ме разбра когато го купиш на колко мислиш да го продаваш?
Коментар
Коментар