Щом Interest Coverage Ratio е 1.61 всичко е под контрол малко над предела, но за сега аз лично не виждам никакви проблеми. Софикс Пампорово на колко смяташ да го продадеш?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
Първоначално изпратено от АргоСофикс, не трябваше да скачаш от влака, трудно се намира нещо добро. От тези които си изброил, може да се очаква от ПАМПО да я докара до 28 лв, дано това да те спаси, другите - както каза и Ники - по добре да си стоят в притежателите.
Коментар
-
Anton Chigurh
Пепи ако в момента си купиш една акция на Биовет и ако залагаш на доходност 20% то тогава справедливата й цена би била 13.43 лв. Предвстави си ако CAPEX-a (Който доста намалява Free Cash Flow TO Equity-to в случая на биовет) беше по-малък каква би била справедливата цена на акцията.Тук бавно на горе.
Коментар
-
Anton Chigurh
А да сетих се. Балона Гугъл беше нормално да се спука. Ами да ти кажа аз лично ще чакам да коригира малко пазара и тогава ще купувам по-масирано иначе днес можеше да си купиш евтинки биоветки
Коментар
-
Софикс не ми казвай, че ти си клиента на еврофинанс.
Между другото лично аз бих уволнил брокера им веднага. Освен ако не иска да сваля цената нарочно с някакви цели, подобно селско разпродаване прави еврофинанс за смях в очите на всички при положение, че лично аз се сещам за поне 2 банки и още толкова посредници, които биха ги взели в пакет веднага след един кратък телефонен разговор.
Коментар
-
За твоите приятели, които се преместили на щатските пазари щото там било по-малко рисково. Виждам, че си информиран и затова няма да те питам за цените на Intel, Apple, IBM ... от последния месец :-)
За БФБ - дай някакво предложение за покупки, че имам доста свободни парички ( доста за моите разбирания естествено), а вече всичко по-популярно съм изръчкал и съм малко в патова ситуация нещо :-(
Коментар
-
Anton Chigurh
Last Trade: 343.32
Bid: 331.26 x 100
Ask: 345.00 x 100
Какъв спор не мога да се сетя..
Коментар
-
Anton Chigurh
По-добре не купувай нищо от тези които каза
Коментар
-
Anton Chigurh
Значи може да съм купил някои твоиМерси.
Коментар
Коментар