Само Лудогорец и чичо Киро, оле!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Батя, тя политическата криза няма да се разреши в следващите поне 5г.!
Да разбираме ли, че до тогава няма да видим дабъл при Хим и сие, Инса и т.н.???
нали съм болен оптимист все пак...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе се ли разреши полит. криза у нас, никви дабъли не можем да очакваме
Батя, тя политическата криза няма да се разреши в следващите поне 5г.!
Да разбираме ли, че до тогава няма да видим дабъл при Хим и сие, Инса и т.н.???Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеНещо много се задържа на тези нива...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеНещо много се задържа на тези нива...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениемисля че цената на акцията е ниска !
Пусни тия коефициенти на който искаш скрининг по света и ще видиш че или нищо не излиза или избуш де ще фалира скоропостижно.
Да не приказваме за сравнение с чичовия артий...
ПС Сигурно това е било тримесечието де Домузите най крият печалби
Все пак лято, яхти, разходи, а и някой нов Роналдо за Лудогорец може да са си заплюли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениепродавайте още, сичко изкопувам.
Дълги периоди днес най отгоре бях да замезвам.
Туканка поне 80% смятам да направя...ако требе още годинка ще почакам. Повечко едва ли ще се наложи
Коментар
-
Колеги, обективно погледнато отчета, поне за мен, е по-слаб от очакванията ми.
Пак е добър, но можеше и по-добре. Но дори и с такъв, мисля че цената на акцията е ниска и при подобряване сентимента на БФБ като цяло ще има добър ръст и тук. А и едно тримесечие не е показателно. Може следващото да наваксат.
Затова засега съм холд.
Успешна търговия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениепродавайте още, сичко изкопувам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеКУПИ СИ ГАЛАТА- ТАМ СА ГОЛЕМИ ПЕЧАЛБИТЕ, А ХЕС ГО ОСТАВИ НА МЕНЕ
Тук темата е биовет, а не Хес, пробутвай си рекламите за хеса в неговата тема.Last edited by Orange Ray; 30.10.2013, 15:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеТрябва да постъпват както ХЕС и МЦХ- прогнозни резултати и нормални годишни отчети накрая, които не противоречат на тримесечните резултати и темповете на нарастване..и разбира се дивиденти и ДВИ, което дава информация
От 1100 първо тримесечие, сега е има-няма 300. С този темп, няма да е голяма изненада, ако последното тримесечие са с 0 печалба
Коментар
Коментар