IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Аз съм много доволен. Биовет е 7,87 процента от портфейла. Наистина съм доволен.
    На други места може да спорим, но тук сме на едно мнение
    На мен ми е над 25% от портфейла.
    Last edited by markov; 29.01.2015, 23:59.
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Това РЕ 4-5 ли е
      За 2014 3,60 лева на акция е печалбата.

Ако вземат и пуснат по левче дивидент ща отхвърчим най-сетне .
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• P/BV = 1.00 при 15.50 лв.

за кво си говорим...

Българския реотан взе да загрява май.
        Last edited by Eon; 29.01.2015, 11:22.
        Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

Аз съм много доволен. Биовет е 7,87 процента от портфейла. Наистина съм доволен.
          Браво, добре го нацели това! Дано и за ПИБ ти се сбъднат прогнозите

Коментар

• досега на 15-20лв на акция щях да съм доволен, ама май трябва да вдигна мизата над 20
            браво. май това че стана председател на КРИБ имаше значение за духовното израстване

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
              Кой ти гледа P/E-та на БФБ?
              То тук винаги е било ниско, само че трябваше да си търсиш Ето в отчета на Хювефарма

Коментар

Честито, позна първото ниско форуърд П/Е

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                  Това РЕ 4-5 ли е
                  Кой ти гледа P/E-та на БФБ?
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Аз съм много доволен. Биовет е 7,87 процента от портфейла. Наистина съм доволен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                      Ей така се показва печалба - ударно

Киро кога ще мине в списъка на най-харесваните мажоритари?

Като даде и дивидент и направи обратно изкупуване ли?

http://x3news.com/download/?id=265414
                      Това РЕ 4-5 ли е

Коментар

• Ей така се показва печалба - ударно

Киро кога ще мине в списъка на най-харесваните мажоритари?

Като даде и дивидент и направи обратно изкупуване ли?

http://x3news.com/download/?id=265414

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                          Това добра новина ли е
                          Не знам, колегите да кажат. Аз съм само вестоносеца.

Коментар

• Това добра новина ли е

Коментар

• http://www.x3news.com/download/?id=262281

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                                във връзка със производството което стартирам доволни ли сте от продуктите им

Предстоящо ИПО на Лондонската борса.набирам апри и ги вагам в зеленчукарство,плодовъдство и живодновърство.Износ за Катар.Арабати искат да ти имат доворие за да работят с теб.Имам мой познат от 3 години работи като учен в Катар в научен фонд финансирам с държавни пари за софтуер за автоматичен превод от арабски на европейски езици.Той ми осъществява контактите в Катар.Тази година изнесох 18 тона бадеми за там.Прщам и по 1000 агнета на месец за Оман.
                                Предстоящо ИПО на Лондонската борса.набирам апри и ги вагам в зеленчукарство,плодовъдство и живодновърство.Износ за Катар.Арабати искат да ти имат доворие за да работят с теб.Имам мой познат от 3 години работи като учен в Катар в научен фонд финансирам с държавни пари за софтуер за автоматичен превод от арабски на европейски езици.Той ми осъществява контактите в Катар.Тази година изнесох 18 тона бадеми за там.Прщам и по 1000 агнета на месец за Оман.
                                в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

Working...
                                X