IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
    Някаква идея кой купува?
    Незнам "КОЙ", но брокера ми звънна с въпроса " на каква цена продавам пакет?"

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Закъснялите!
      Осъзнали че реалната справедлива оценка при новите реалности около компанията е доста по-високо

Тук беше последното показно за чара на заспалото, неефективно и бавно БФБ. Излезе супер отчет но трябваха доста дни за да се оцени подобаващо. Купувах каквото се явеше на 12-13 лв. Един нормален и жив пазар не би ми дал този шанс да си заредя следварително
      Напълно съгласен. Май това му е най-хубавото на нашия пазар.

Коментар

Някаква идея кой купува?
        Закъснялите!
        Осъзнали че реалната справедлива оценка при новите реалности около компанията е доста по-високо

Тук беше последното показно за чара на заспалото, неефективно и бавно БФБ. Излезе супер отчет но трябваха доста дни за да се оцени подобаващо. Купувах каквото се явеше на 12-13 лв. Един нормален и жив пазар не би ми дал този шанс да си заредя следварително

Коментар

• Някаква идея кой купува?

Коментар

• Акция на седмицата – Биовет АД*

Коментар

• "Златен лев" май трябва да се хапят отзад

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                Поздравления, dddd!
                С отчетите за Q4 май удряш бингото, сега Биовет, пък след месец си мисля че ще имаш втори епизод този път със Свилоза
                На консолидиран отчет имам големи надежди на още едно място, но напоследък мечките не пускат нищо. Трябват ми още само за около 1500-2000 лева, но никакви ги няма. Без мечките сме загубени. Все си въобразявам, че в рамките на две седмици ще завърша планираният пакет.

Коментар

• Поздравления, dddd!
                  С отчетите за Q4 май удряш бингото, сега Биовет, пък след месец си мисля че ще имаш втори епизод този път със Свилоза

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
                    А какво стана с лошият мажоритар тук ?
                    Да не би да е на поправителен
                    Дай боже повече "лоши" мажоритари, които вадят приходи и печалби на рекордни нива в цялата история на компанията която управляват.

Коментар

Продължаваме с доброто представяне.
                      А какво стана с лошият мажоритар тук ?
                      Да не би да е на поправителен

Коментар

• Продължаваме с доброто представяне.

Коментар

• До тук добре. За сега само 13 лева, но няма как да вземем целият път на веднъж. Сякаш 13 процента за един ден е доста прилично. Да видим какво ще ни донесе утрешният ден.

Коментар

• Поздравления и от мен към тези, които са тук на борда. Вярвал съм в развитието и бизнеса на компанията, но определено бях скептичен, че ще го покажат и наяве в отчетите. Затова и преди половин година излязох. Успех на всички.

Коментар

• Явно има спекулативен капитал на пазара, радва радва

Поздравления на тези дето са били тежки тук, мен признавам че ме изненадаха приятно, е помогнах и аз днес

Коментар

• Като се сетя какво плюене имаше по позицията преди няколко месеца вероятно сега много народ изглежда е учуден. На тези времена дубъла си е сладка работа, а скоро може и *3. Кофти , че много и продадох ,трудно е да си на макс.
                                Поздрави на оценилите компанията

Коментар

Working...
                                X