IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
    И аз генерирах 8,000 лева от продажба на всичките си акции тук преди 2 седмици. Не ме кефи поведението на Домуса и това беше единствената причина за решението ми. Не е препоръка за каквото и да е било
    Не си искрен. Поведението на мажо тук бе по-лошо (яко криеше печалбата), а ти тогава си купил.. значи не това е причината. Просто си решил да кешираш и сега ти е леко криво
    Не съжалявай/хейтвай, а просто си избери друга наизлитнала ракета на БФБ... току виж си спечелил повече

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
      Единственото хубаво на тая новина е че ще има евентуално синергия , но .... положителните ефекти ще бъдат изцяло в Хювефарма !

Отрицателните , като например спада на печалбата на Биовет , предстои да видим може би още първото тримесечие .

Нямам акции вече тук , продадох си 5-те тона , и естествено не препоръчвам нищо освен спокойствие и силна храна !
      И аз генерирах 8,000 лева от продажба на всичките си акции тук преди 2 седмици. Не ме кефи поведението на Домуса и това беше единствената причина за решението ми. Не е препоръка за каквото и да е било

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
        Цитирал съм изказване на шеф на Биовет, а не Хювефарма, който говори за ползите за Биовет от това придобиване. Няма лошо и Хюве да спечели все пак.
        Единственото хубаво на тая новина е че ще има евентуално синергия , но .... положителните ефекти ще бъдат изцяло в Хювефарма !

Отрицателните , като например спада на печалбата на Биовет , предстои да видим може би още първото тримесечие .

Нямам акции вече тук , продадох си 5-те тона , и естествено не препоръчвам нищо освен спокойствие и силна храна !

Коментар

• Питайте Домусчиев какво прави оня ден в централата на ДПС в София оня ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Батя, това защо го четеш като добра новина за инвеститорите в Биовет?
            Според мен е добра новина за инвеститорите в Хювефарма - г-дата Домусчиеви!
            Биовет може даже да се окаже на "загуба" от тези вътрешно-групови врътки, при които част от производствата се изкарват извън ЕС, където екологичните норми не са толкова строги!
            Цитирал съм изказване на шеф на Биовет, а не Хювефарма, който говори за ползите за Биовет от това придобиване. Няма лошо и Хюве да спечели все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Придобиване, разрастване, нови инвестиции.. все хубави работи се четат тук

Само и БФБ малко да живне и да започне да оценява по-адекватно добрите компании!
              Батя, това защо го четеш като добра новина за инвеститорите в Биовет?
              Според мен е добра новина за инвеститорите в Хювефарма - г-дата Домусчиеви!
              Биовет може даже да се окаже на "загуба" от тези вътрешно-групови врътки, при които част от производствата се изкарват извън ЕС, където екологичните норми не са толкова строги!

Коментар

• Придобиване, разрастване, нови инвестиции.. все хубави работи се четат тук

Пред "Капитал" изпълнителният директор на "Биовет" Ангел Желязков потвърди, че дружеството е дистрибутор на пещерската фабрика от 8-10 години. "Придобиваме го, за да разширим присъствието си на турския пазар", добави Желязков.... "Плановете са да разширим бизнеса си там чрез регистрация на нови наши продукти"
                ....Пред "Капитал" от дружеството съобщиха, че през тази година е планирано разширяване на мощностите за формулиране и гранулиране на крайни продукти в Пещера. Другата сериозна инвестиция е тотална реконструкция на един от най-старите цехове – ферментационният в Разград. Общо стойността на инвестициите е над 10 млн. евро, като ще се ползват изцяло собствени средства.
                Само и БФБ малко да живне и да започне да оценява по-адекватно добрите компании!

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                  Поради какъв шибан дявол седите на тоя пазар?
                  Е па щото правим по нЕкой леф. Да има за закуски сутринта като отиваме на работа. Я баничка, я някоя кифла с мармалад.
                  Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Извинявайте че се намесвам но...

Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    Бе и аз съм доволен , имам пакетче тук , ма що преди месец не схванах логиката ... дружеството от години си е ясно че е добро, само че пазара нещо го недооценява дори и в момента ....
                    Извинявайте че се намесвам но...
                    На репликата "пазара го недеооценява" да питам .
                    Вие сериозно ли си мислите че има някакъв пазар на БФБ и вобще в България?
                    Поради какъв шибан дявол седите на тоя пазар?

Коментар

• Първоначално изпратено от psa Разгледай мнение
                      Незнам "КОЙ", но брокера ми звънна с въпроса " на каква цена продавам пакет?"
                      Моя пакет бих го харизал на 24 лв.
                      Още в деня на отчета споменах този таргет на дддд, когато го поздравявах и поне засега си държа на думата
                      При тази цена ще сме на съвсем скромно Р/Е 10. Едно справедливо ниво с оглед на тегавата ситуация на БФБ в момента
                      Но съм склонен да почакам и още една годинка, като тогава ценичката на пакета ще е над 30 лв. пак при Р/Е 10... ако и пазара е живнал, може и по-височко Р/Е да търсим

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        Марков преди месец беше
                        Бе и аз съм доволен , имам пакетче тук , ма що преди месец не схванах логиката ... дружеството от години си е ясно че е добро, само че пазара нещо го недооценява дори и в момента ....
                        Last edited by markov; 06.03.2015, 18:35.
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• [QUOTE=markov;1059781965]то въпроса малко грозен ма колко ти е голям пакета [/QUOT

Не се оплаквам от размера, ама останах с впечатлението, че няма да им е достатъчен

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            хип хип - ураааа
                            Марков преди месец беше

Коментар

• Първоначално изпратено от psa Разгледай мнение
                              Незнам "КОЙ", но брокера ми звънна с въпроса " на каква цена продавам пакет?"
                              то въпроса малко грозен ма колко ти е голям пакета

Коментар

• хип хип - ураааа

Коментар

Working...
                                X