Първоначално изпратено от intint
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеГледаш доста късогледо. Като цяло без вас двамата с Киро трудно щях да събера пакет при Свилоза. Бяхте много полезни защото всявахте ужас и паника. Така нямах конкуренция при покупките и можах бавно и системно да си заформя голямо пакетче при средна цена от 1,20. Сега се опитай да смяташ фоуърд а не трейлинг. Вземи резултатите на Свилоза за миналата година. Изчисти еднокраният ефект от престоя поради наводненията. Добави ефекта от модернизацията на предприятието и енергийните икономии, които ще видим от Q12015 година. Добави новият продукт за наторяване на почвите и вкарай еднократният ефект от забраната за износ на дървесина. Ще получиш плашещо ниско П/Е и предприятие без задлъжнялост.
Нека се върнем на Биовет. Смеехте ми се когато декември купувах на 11 лева, но се разви малко по-различно. Успех в търговията.
Не е препоръка
Поздрави
Коментар
-
ами по скоро ако ги бяха слушали щяха да са много по доволни
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениенакрая ще им писне да ги баламосват и дотам
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеопитват да направят пакет без да вдигат много шум на това ми изглежда много прецизно пипатМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениехаха дддд заедно с батя накарахте някой да си купи 18 акции с 5 мин. писанеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеГледаш доста късогледо. Като цяло без вас двамата с Киро трудно щях да събера пакет при Свилоза. Бяхте много полезни защото всявахте ужас и паника. Така нямах конкуренция при покупките и можах бавно и системно да си заформя голямо пакетче при средна цена от 1,20. Сега се опитай да смяташ фоуърд а не трейлинг. Вземи резултатите на Свилоза за миналата година. Изчисти еднокраният ефект от престоя поради наводненията. Добави ефекта от модернизацията на предприятието и енергийните икономии, които ще видим от Q12015 година. Добави новият продукт за наторяване на почвите и вкарай еднократният ефект от забраната за износ на дървесина. Ще получиш плашещо ниско П/Е и предприятие без задлъжнялост.
Нека се върнем на Биовет. Смеехте ми се когато декември купувах на 11 лева, но се разви малко по-различно. Успех в търговията.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕ след като си гушнал хартийките, е добре да се пише, да се лъска картона пред алчногледащия новбранец на бфб, но преди да му закапят слюнките, да питаме и нещо друго - дддд се е нахакал и в свилоза, там що не кажеш колко е перспективна хартията, п/е-тата и прочие суперлативи
Нека се върнем на Биовет. Смеехте ми се когато декември купувах на 11 лева, но се разви малко по-различно. Успех в търговията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕ след като си гушнал хартийките, е добре да се пише, да се лъска картона пред алчногледащия новбранец на бфб, но преди да му закапят слюнките, да питаме и нещо друго - дддд се е нахакал и в свилоза, там що не кажеш колко е перспективна хартията, п/е-тата и прочие суперлативи
И това не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяма нова информация бе друже. Просто пазара ни е с бавно загряващи реотани и още стопля какво показа годишния отчет тук, не само като история, но и като загатване на бъдещето
Впрочем тази акция се очерта и като нагледен пример за разликата между тия като дддд, дето купуваха тук на 10-11 лв. преди всичко да е ясно и цветно и другите дето чакат хууубаво да им се проясни за да купят... Ами просто ще си платят едни 50-70% по-скъпо, за да са спокойни и уверени
И после се чудим защо на едните пазара им е скъп и с Р/Е 20, а другите го виждат евтин, с компании на Р/Е 3 до 5 ...Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнениеТук от известно време някой си щипе и цената си катери - его на двайсетак на хоризонта. Има ли осведомени или просто форума няма хартийки и не коментира - това на предотчетно катерене прилича
Имам акции и никому нищо не препоръвам
Впрочем тази акция се очерта и като нагледен пример за разликата между тия като дддд, дето купуваха тук на 10-11 лв. преди всичко да е ясно и цветно и другите дето чакат хууубаво да им се проясни за да купят... Ами просто ще си платят едни 50-70% по-скъпо, за да са спокойни и уверени
И после се чудим защо на едните пазара им е скъп и с Р/Е 20, а другите го виждат евтин, с компании на Р/Е 3 до 5 ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеИ аз генерирах 8,000 лева от продажба на всичките си акции тук преди 2 седмици. Не ме кефи поведението на Домуса и това беше единствената причина за решението ми. Не е препоръка за каквото и да е билоНе е препоръка... !!!
Коментар
Коментар