IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
    хаха дддд заедно с батя накарахте някой да си купи 18 акции с 5 мин. писане
    В моя панел неми излиза такава сделка на 18 , ма а дано ........много е рано да кажа ха-наздраве
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      Гледаш доста късогледо. Като цяло без вас двамата с Киро трудно щях да събера пакет при Свилоза. Бяхте много полезни защото всявахте ужас и паника. Така нямах конкуренция при покупките и можах бавно и системно да си заформя голямо пакетче при средна цена от 1,20. Сега се опитай да смяташ фоуърд а не трейлинг. Вземи резултатите на Свилоза за миналата година. Изчисти еднокраният ефект от престоя поради наводненията. Добави ефекта от модернизацията на предприятието и енергийните икономии, които ще видим от Q12015 година. Добави новият продукт за наторяване на почвите и вкарай еднократният ефект от забраната за износ на дървесина. Ще получиш плашещо ниско П/Е и предприятие без задлъжнялост.
      Нека се върнем на Биовет. Смеехте ми се когато декември купувах на 11 лева, но се разви малко по-различно. Успех в търговията.
      +1 за разсъжденията в Свилоза , добавка намалена цена на капитал, намалена себестойност с около 3%, прогнози за стабилизиране цената на основния продукт.
      Не е препоръка

Поздрави

Коментар

• ами по скоро ако ги бяха слушали щяха да са много по доволни

Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        накрая ще им писне да ги баламосват и дотам

Коментар

опитват да направят пакет без да вдигат много шум на това ми изглежда много прецизно пипат
          прецизно пипаха до 15.50 лв. сега вече не е толкова прецизно
          Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

хаха дддд заедно с батя накарахте някой да си купи 18 акции с 5 мин. писане
            накрая ще им писне да ги баламосват и дотам
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Гледаш доста късогледо. Като цяло без вас двамата с Киро трудно щях да събера пакет при Свилоза. Бяхте много полезни защото всявахте ужас и паника. Така нямах конкуренция при покупките и можах бавно и системно да си заформя голямо пакетче при средна цена от 1,20. Сега се опитай да смяташ фоуърд а не трейлинг. Вземи резултатите на Свилоза за миналата година. Изчисти еднокраният ефект от престоя поради наводненията. Добави ефекта от модернизацията на предприятието и енергийните икономии, които ще видим от Q12015 година. Добави новият продукт за наторяване на почвите и вкарай еднократният ефект от забраната за износ на дървесина. Ще получиш плашещо ниско П/Е и предприятие без задлъжнялост.
              Нека се върнем на Биовет. Смеехте ми се когато декември купувах на 11 лева, но се разви малко по-различно. Успех в търговията.
              Смешен е наивистичния стил на батката да си пробутва шитовете, не сме казали лошо нито за космонавта нито за чичо кирчо. Въпроса беше защо баткатата не пише същите истории и за свилоза, мигар не ти знае идеята за форуърд п/е ли !?
              Не е препоръка... !!!

Коментар

• хаха дддд заедно с батя накарахте някой да си купи 18 акции с 5 мин. писане

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Е след като си гушнал хартийките, е добре да се пише, да се лъска картона пред алчногледащия новбранец на бфб, но преди да му закапят слюнките, да питаме и нещо друго - дддд се е нахакал и в свилоза, там що не кажеш колко е перспективна хартията, п/е-тата и прочие суперлативи

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                    Е след като си гушнал хартийките, е добре да се пише, да се лъска картона пред алчногледащия новбранец на бфб, но преди да му закапят слюнките, да питаме и нещо друго - дддд се е нахакал и в свилоза, там що не кажеш колко е перспективна хартията, п/е-тата и прочие суперлативи
                    Не че нещо ма и аз съм се нахакал яко в Свилоза, тук съм от 6 и малко и по спомен преди 1-2 години постовете ти за Биовета бяха като сега за Свилоза - така че умната, да не се чудите де са ракетите
                    И това не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                      Няма нова информация бе друже. Просто пазара ни е с бавно загряващи реотани и още стопля какво показа годишния отчет тук, не само като история, но и като загатване на бъдещето

Впрочем тази акция се очерта и като нагледен пример за разликата между тия като дддд, дето купуваха тук на 10-11 лв. преди всичко да е ясно и цветно и другите дето чакат хууубаво да им се проясни за да купят... Ами просто ще си платят едни 50-70% по-скъпо, за да са спокойни и уверени

И после се чудим защо на едните пазара им е скъп и с Р/Е 20, а другите го виждат евтин, с компании на Р/Е 3 до 5 ...
                      Не е препоръка... !!!

Коментар

• опитват да направят пакет без да вдигат много шум на това ми изглежда много прецизно пипат

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                          Тук от известно време някой си щипе и цената си катери - его на двайсетак на хоризонта. Има ли осведомени или просто форума няма хартийки и не коментира - това на предотчетно катерене прилича
                          Имам акции и никому нищо не препоръвам
                          Няма нова информация бе друже. Просто пазара ни е с бавно загряващи реотани и още стопля какво показа годишния отчет тук, не само като история, но и като загатване на бъдещето

Впрочем тази акция се очерта и като нагледен пример за разликата между тия като дддд, дето купуваха тук на 10-11 лв. преди всичко да е ясно и цветно и другите дето чакат хууубаво да им се проясни за да купят... Ами просто ще си платят едни 50-70% по-скъпо, за да са спокойни и уверени

И после се чудим защо на едните пазара им е скъп и с Р/Е 20, а другите го виждат евтин, с компании на Р/Е 3 до 5 ...

Коментар

• Както казва Kiro: "hit uncle".
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                              И аз генерирах 8,000 лева от продажба на всичките си акции тук преди 2 седмици. Не ме кефи поведението на Домуса и това беше единствената причина за решението ми. Не е препоръка за каквото и да е било
                              евалата
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Тук от известно време някой си щипе и цената си катери - его на двайсетак на хоризонта. Има ли осведомени или просто форума няма хартийки и не коментира - това на предотчетно катерене прилича
                                Имам акции и никому нищо не препоръвам

Коментар

Working...
                                X