IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
    сега трябва да се включат Батя и 4д с коментари и ще отвее 20така.
    Батката ще го го избута и на 30. Не помниш ли как напомпи гагарин с лафовете за 100 лв, изду го на 65 и го метна като горещ картоф
    После се мерят портфейли и се разправя, как се бие софикс
    Last edited by precakanoto; 07.04.2015, 17:21.
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
      20-така прозира и се вее от вятъра
      Гледам че портмонето ми мръдна нагоре осезаемо и докато се чудя коя позиция ..................вие го написахте
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• сега трябва да се включат Батя и 4д с коментари и ще отвее 20така.

Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
        20-така прозира и се вее от вятъра

Коментар

• 20-така прозира и се вее от вятъра

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
            Цените реди кризата са само мечта. Наистина ли вярваш, че скоро софикс ще бъде 2000 ? Само някои акции (като тази) имат потенциала да си минат предишните рекорди. Но все пак сме в България, нека да видим...
            Както виждаш не говоря за Софикс, а за отделни акции. Аз също не купувам Софикс, а внимателно селектирам какво да влезе в портфейла ми. Целта ми е да бия индекса като коте у дирек

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
              Цените реди кризата са само мечта. Наистина ли вярваш, че скоро софикс ще бъде 2000 ? Само някои акции (като тази) имат потенциала да си минат предишните рекорди. Но все пак сме в България, нека да видим...
              Да говориш за софикс 2000 е пълна лудост, това не знам дали или след колко много години би било възможно. Но че отделни компании ще си стигнат нивата от 2007, това определено е така. М+С хидравлик си стигна нивата от преди срива, Адванс терафонд също, Биовет почти е там ... просто трябва да се разглежда като нагледен пример колко е важно какво се купува, защото много позиции са си на -80/90% и няма да убеждавам никого че ще се покачват.

А съвсем извън сметките остават дивидентите, а това определено има значение - дали 8 години са били нужни за да се върне акцията на определени нива без да дава дивиденти или акцията се е върнала след 8 години, ама всяка година ти е давала по 5% дивидент например.

Коментар

• Цените реди кризата са само мечта. Наистина ли вярваш, че скоро софикс ще бъде 2000 ? Само някои акции (като тази) имат потенциала да си минат предишните рекорди. Но все пак сме в България, нека да видим...
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                  Биовет исторически е бил най-скъп на 19.10.2007 , като цената е стигнала 22.30 лева за акция.

Да видим ще я стигнем ли в обозрим срок отново .....само преди 2 години се връткаше на 3-4 лева парчета
                  Много хора не вярват че ще се стигнат цените от преди кризата. Е да, при черни дупки като ХДПАТ и ОЦК няма да се стигнат, те дори ще изчезнат напълно. Но виж за Биовет, ако се случат прогнозите ни за развитие като фундамент и отношение на мажоритара... ще подмине върховата си цена с много

Коментар

• Биовет исторически е бил най-скъп на 19.10.2007 , като цената е стигнала 22.30 лева за акция.

Да видим ще я стигнем ли в обозрим срок отново .....само преди 2 години се връткаше на 3-4 лева парчета
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• precacanoto, някакви коментари за Биовет?

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                        вкарай еднократният ефект от забраната за износ на дървесина. .
                        нищо не се налага да вкарвам еднократно, защото не съм батката с розовите интервюта, постоянно да вкарвам и да изкарвам. Гледай по-скоро това което си вкарал еднократно да не го изкарваш съвсем скоро от бумагите, защото мораториума за износа на дървесина май ще пада скоро време, клатят му се краката, понеже както се оказва за кой ли път - обслужвал лобистки интереси. Почти никакакъв келепир от мораториума може да няма за космонавта. Няма смисъл да си препълваш бумагите с имагинерни сметки
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                          Според мен всички омаловажавате велосипедния транспорт. съществена иновация.
                          Уважавам чувството ти за хумор, наистина ме развесели с този пост и с думата "накалмучи", но мисля сериозно да ти обърна внимание на някои постове след време.
                          Успех в търговията

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
                            +1 за разсъжденията в Свилоза , добавка намалена цена на капитал, намалена себестойност с около 3%, прогнози за стабилизиране цената на основния продукт.
                            Не е препоръка

Поздрави
                            Според мен всички омаловажавате велосипедния транспорт. съществена иновация.
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                              ами по скоро ако ги бяха слушали щяха да са много по доволни
                              Не се знае, батката отскоро се накалмучи тук. Възможно е да си е внушил. че е нужно да облъчва хартията за да разтовари с профит така да се каже.
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• не е защото се появиха още желаещи кусур му беше на vigilant да пише в темата хахах

Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнение
                                прецизно пипаха до 15.50 лв. сега вече не е толкова прецизно

Коментар

Working...
                                X