Първоначално изпратено от emgeko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Тук нещата си следват логичния ход за мен. Отписването ще им позволи да разпределят дивидент без притеснения, че нещо ще отича за миноритарите, а пък дивидент вероятно ще им е нужен, защото част от старите и новите синдикирани заеми са номинално дължими от най-горното по веригата Хювефарма Интернешънъл, а това дружество може да получи средства най-вече от дивиденти, без да се налагат вътрешни заеми и други гимнастики. Поради трансферното ценообразуване една значителна двуцифрена милионна печалба ще трябва ненужно да остава в Биовет, а така като е разпределят към Хювефарма ЕООД и то от своя страна ще може да разпределя по-големи дивиденти нагоре за обслужване на падежиращите 2019-2020 г. заеми.
За мен същественото е дали ще успеят да минат 95% на търговото за да го отпишат, не знам кои останаха като акционери, но предполагам ще се разберат.
Купих акции отново тук след двете пакетни сделки, размишленията са ми без препоръка.
Коментар
-
Отдавна се знаеше че искат да го отпишат и но въпроса беше колко стотинки
ще му се ще откъснат от сърцето на измекяра Домус ага .Подбрали са и момента най нагло и безочливо.
http://frognews.bg/news_115659/TSvet...nov-i-Peevski/
Все пак да бъдем коректни и да пожелаем успех на Цървена звезда срещу жалкото бразило-селско тимче СмешногорецLast edited by Morqka; 26.07.2016, 20:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАма че си заядливо!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеКакво ли си мисли сега Батя,!? Може би нещо от сорта "Ех, Батя, Батенка, продаде си папирката, освободи се тапата и току виж успее да излети!?!? - де да можеха да излетят и останалите целофани от портфейла"!?!?)))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнениеНякой плюе акцията и се моли да има будали да му продават без пари.
Параметрите в момента са отличниНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПреци, нещо да кажеш? Харесва ли ти посоката на движение?Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар