IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнение
    Тук нещата си следват логичния ход за мен. Отписването ще им позволи да разпределят дивидент без притеснения, че нещо ще отича за миноритарите, а пък дивидент вероятно ще им е нужен, защото част от старите и новите синдикирани заеми са номинално дължими от най-горното по веригата Хювефарма Интернешънъл, а това дружество може да получи средства най-вече от дивиденти, без да се налагат вътрешни заеми и други гимнастики. Поради трансферното ценообразуване една значителна двуцифрена милионна печалба ще трябва ненужно да остава в Биовет, а така като е разпределят към Хювефарма ЕООД и то от своя страна ще може да разпределя по-големи дивиденти нагоре за обслужване на падежиращите 2019-2020 г. заеми.
    За мен същественото е дали ще успеят да минат 95% на търговото за да го отпишат, не знам кои останаха като акционери, но предполагам ще се разберат.

Купих акции отново тук след двете пакетни сделки, размишленията са ми без препоръка.
    Напълно те подкрепям, но си мисля дали няма да разводнят дяла на малките чрез увеличение на капитала, след отписване и преди раздаване на дивидент.

Коментар

• Тук нещата си следват логичния ход за мен. Отписването ще им позволи да разпределят дивидент без притеснения, че нещо ще отича за миноритарите, а пък дивидент вероятно ще им е нужен, защото част от старите и новите синдикирани заеми са номинално дължими от най-горното по веригата Хювефарма Интернешънъл, а това дружество може да получи средства най-вече от дивиденти, без да се налагат вътрешни заеми и други гимнастики. Поради трансферното ценообразуване една значителна двуцифрена милионна печалба ще трябва ненужно да остава в Биовет, а така като е разпределят към Хювефарма ЕООД и то от своя страна ще може да разпределя по-големи дивиденти нагоре за обслужване на падежиращите 2019-2020 г. заеми.
      За мен същественото е дали ще успеят да минат 95% на търговото за да го отпишат, не знам кои останаха като акционери, но предполагам ще се разберат.

Купих акции отново тук след двете пакетни сделки, размишленията са ми без препоръка.

Коментар

• Отдавна се знаеше че искат да го отпишат и но въпроса беше колко стотинки
        ще му се ще откъснат от сърцето на измекяра Домус ага .Подбрали са и момента най нагло и безочливо.
        http://frognews.bg/news_115659/TSvet...nov-i-Peevski/

Все пак да бъдем коректни и да пожелаем успех на Цървена звезда срещу жалкото бразило-селско тимче Смешногорец
        Last edited by Morqka; 26.07.2016, 20:36.

Коментар

• и аз мисля че цената е смешна, но КФНто е само за парлама. то и без това от тоя мажо толкова

Коментар

• В това безвремие в КаФеНето всеки кешира...

Коментар

• За съжаление "Енерго про продажби" АД мина на p/e около 5, а мрежите на около 10.
              Едните болкуци са се разбрали с дугия боклук. Ще изиграят сценката с втора цена, прмерно 14,18 лева и пито платено.:

Коментар

• 13,30 e срамно ниска цена !
                КФН да се намеси !
                Не може да отписваш при р/е 9 .
                Цената е ПОНЕ 26
                Last edited by Tradera; 26.07.2016, 16:05.

Коментар

• 13,3 от Хювефарма

Коментар

• Добре де, тази тема беше на 5-та страница и никой не е писал тук от 50 дни.
                    Никой няма акции?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                      Ама че си заядливо!
                      Нали трябва някакъв диспут да има, Ако не сме ние кой да съживи форума!?!? Ще стане като борсата))))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        Какво ли си мисли сега Батя,!? Може би нещо от сорта "Ех, Батя, Батенка, продаде си папирката, освободи се тапата и току виж успее да излети!?!? - де да можеха да излетят и останалите целофани от портфейла"!?!?)))))
                        Ама че си заядливо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Marti Разгледай мнение
                          Някой плюе акцията и се моли да има будали да му продават без пари.
                          Параметрите в момента са отлични
                          Какво ли си мисли сега Батя,!? Може би нещо от сорта "Ех, Батя, Батенка, продаде си папирката, освободи се тапата и току виж успее да излети!?!? - де да можеха да излетят и останалите целофани от портфейла"!?!?)))))
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                            Преци, нещо да кажеш? Харесва ли ти посоката на движение?
                            Е, нямам сентимент. Страничен наблюдател съм, защото не участвам в търговията. Държа папири обаче))
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Някой плюе акцията и се моли да има будали да му продават без пари.
                              Параметрите в момента са отлични

Коментар

• Преци, нещо да кажеш? Харесва ли ти посоката на движение?

Коментар

Working...
                                X