IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биовет АД (53B / BIOV)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• това е сметка на АЛХИМИК

Коментар

• Първоначално изпратено от Dr.Justice Разгледай мнение
      АМи ти как стигна до тази цена??? покажи как смяташ!!!

Сподели ли сметките с "(не)компетентните органи на КФН" ????

какъв е смисъла да им споделя личните си сметки!???? Кфн Имаше апогей в "смятането" при сливането на севтополис с фармата- първо Донев беше сметнал коеф. 0,55 (около)
      Като не му мина номера и хората от форума се разбучаха - прехвърли на елана а те извадиха коеф 0,44 (около) Кфн одобри скапването на цената услужливо и в резултат фармата погълна севтополис под цената на собствения капитал.... та каква е ползата от споделени сметки ако не са от "правилния" човек към правилния човек ????)))))
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
        13,30 e срамно ниска цена !
        КФН да се намеси !
        Не може да отписваш при р/е 9 .
        Цената е ПОНЕ 26
        АМи ти как стигна до тази цена??? покажи как смяташ!!!

Сподели ли сметките с "(не)компетентните органи на КФН" ????

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
          Че има ли някой който да го приеме(търговото)?!? та тия от кфн ако погледнат косвената оценка на ситибанката, която по едно време участваше в съдружие с хювето и беше им раздала заеми, та с оглед на дадените заеми и ипотеки - няма място и за смятане направо тия от кфн имат изобщо късмета да имат реална оценка на ситибанка в реални пазарни условия, направо да могат да се ползват от оценките на банката - в пъти над сегашните доколкото помня
          те там не могат да смятат!!!

Затова закона "задължава" да има оценка от "независим оценител" - спомням си как оцениха Елана миналата година МОМКР на "доброволното сливане"; платените оценки на Арома § Сие, и и и....

Така КФН бяга от отговорност (като всеки държавен служител) като "цитира спецяяяялистиииитееее"

Човек да се смее ли или да плаче. Моето момче на 9 ме пита, след като му покажа сметките - "тате, защо лъжат тогава?" "А кой им вярва?"

Всеки сам да си прави изводите!!

Аз съм предимно набюдател. Както писа Торанага - БГ е само за спецялни ситуации или бутикови фирми.

Някой знае ли, защо не пише повече Торанага ???

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
            Писна ми да се чувствам прецакан след търгово. На времето се вързах на търговото на Соди-Девня и МДК-Пирдоп и си продадох акциите. После бая дивиденти си наплатиха...

Та и тук в Биовета имам някоя акция и се чудя да не стане пак същата. Да им се вържем на по 13,30 и после да си разделят дивидент по 20 лева на акция през следващите години.

Аз лично не мисля да им приемам предложението......справедливата стойност е далеч по висока.
            Че има ли някой който да го приеме(търговото)?!? та тия от кфн ако погледнат косвената оценка на ситибанката, която по едно време участваше в съдружие с хювето и беше им раздала заеми, та с оглед на дадените заеми и ипотеки - няма място и за смятане направо тия от кфн имат изобщо късмета да имат реална оценка на ситибанка в реални пазарни условия, направо да могат да се ползват от оценките на банката - в пъти над сегашните доколкото помня
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Писна ми да се чувствам прецакан след търгово. На времето се вързах на търговото на Соди-Девня и МДК-Пирдоп и си продадох акциите. После бая дивиденти си наплатиха...

Та и тук в Биовета имам някоя акция и се чудя да не стане пак същата. Да им се вържем на по 13,30 и после да си разделят дивидент по 20 лева на акция през следващите години.

Аз лично не мисля да им приемам предложението......справедливата стойност е далеч по висока.
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                Кафенето като се намеси какво? Ще вдигнат цената на 13,40 лв. ли?! Моля Ви се, все пак знаете на колко много места Домусчиеви колят и бесят, и те са от тези дето се позабравиха последните години. Не случайно БФБ е на този хал, благодарение на такива мажоритари.
                Всъщно да, прав си. Наблюдавали сме подобни разигравания, мисля че последно при лесопласта се мъчеха с няколкото предложения))))
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  Имам чувство, че само търговските марки ако им сметнат ще дадат подобна цена, повече от смешна, но не знаеме и колко не са смешни тези от кфн !?
                  Кафенето като се намеси какво? Ще вдигнат цената на 13,40 лв. ли?! Моля Ви се, все пак знаете на колко много места Домусчиеви колят и бесят, и те са от тези дето се позабравиха последните години. Не случайно БФБ е на този хал, благодарение на такива мажоритари.

Само да допълня нещо, нали не мислите, че само репортерите на БТВ са сичтани за "олигофрени"???
                  Last edited by Alee; 27.07.2016, 19:58.
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                    13,30 e срамно ниска цена !
                    КФН да се намеси !
                    Не може да отписваш при р/е 9 .
                    Цената е ПОНЕ 26
                    Имам чувство, че само търговските марки ако им сметнат ще дадат подобна цена, повече от смешна, но не знаеме и колко не са смешни тези от кфн !?
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

След отписването дивидентите ще потекат свободно, без да се раздават еднократни премии за Домусчиев. Биовет ги продаддох навремето, заедно с Булгартабак, и никога не съм поглеждал към тези две позиции. Некоректни мажоритари, кофти акции.
                      +1
                      да е...а и зализания селски тарикат

Коментар

• Как мислите, дали ще видим пак някой ден "дирижабъла" да влезе отново в софикс, чичо кирчо едва ли го касае, но знае ли човек !?!? ))))
                        Не е препоръка... !!!

Коментар

След отписването дивидентите ще потекат свободно, без да се раздават еднократни премии за Домусчиев. Биовет ги продаддох навремето, заедно с Булгартабак, и никога не съм поглеждал към тези две позиции. Некоректни мажоритари, кофти акции.
                          +++++++++++++

Коментар

• Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнение
                            Тук нещата си следват логичния ход за мен. Отписването ще им позволи да разпределят дивидент без притеснения, че нещо ще отича за миноритарите, а пък дивидент вероятно ще им е нужен, защото част от старите и новите синдикирани заеми са номинално дължими от най-горното по веригата Хювефарма Интернешънъл, а това дружество може да получи средства най-вече от дивиденти, без да се налагат вътрешни заеми и други гимнастики. Поради трансферното ценообразуване една значителна двуцифрена милионна печалба ще трябва ненужно да остава в Биовет, а така като е разпределят към Хювефарма ЕООД и то от своя страна ще може да разпределя по-големи дивиденти нагоре за обслужване на падежиращите 2019-2020 г. заеми.
                            За мен същественото е дали ще успеят да минат 95% на търговото за да го отпишат, не знам кои останаха като акционери, но предполагам ще се разберат.

Купих акции отново тук след двете пакетни сделки, размишленията са ми без препоръка.
                            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от emgeko Разгледай мнение
                              Ако минат 95% на търговото имат право по закон да изкупят останалите акции независимо дали малките са съгласни и тогава спокойно ще си го отпишат. Ако не успеят да ги минат е възможно да мислят други варианти ако им се свидят тия 5%.
                              Да, това е така при скуиз-аут, има и други хипотези след 95% , които могат да променят така също и методите на оценка при отправяне на ТП.

Коментар

• Първоначално изпратено от Windowshopper Разгледай мнение
                                Напълно те подкрепям, но си мисля дали няма да разводнят дяла на малките чрез увеличение на капитала, след отписване и преди раздаване на дивидент.
                                Ако минат 95% на търговото имат право по закон да изкупят останалите акции независимо дали малките са съгласни и тогава спокойно ще си го отпишат. Ако не успеят да ги минат е възможно да мислят други варианти ако им се свидят тия 5%.

Коментар

Working...
                                X