ако не го източваха, да
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биовет АД (53B / BIOV)
Collapse
X
-
Bobi75
-
Първо то по принцип няма друго БГ предприятие, което да произвежда същите продукти като Биовет. Поне вече няма след като купиха ветеринарното подразделенние на Балканфарма/Актавис в Разград. Второ Биовет се инспектира редовно от FDA и от други authorities тъй като съвсем нормално нямат доверие на нашите, инспекциите са както за ISO, така и за GMP.
Ако Биовет получи разрешение да търгува директно на американския пазар (и сега го прави но чрез търговските подразделения на утвърдени западни фирми) повярвайте ще се чуе.
Обаче най- голямата тъпня е, че когато един ден това стане факт печалбите, които и сега не са малко нали знаете кога ще останат в компанията. Просто веригата Биовет-Хювефарма-Напредък Холдинг е една бездънна яма...
Коментар
-
Дъ Буле, нема страшно нека продават. И да продават и да не продават, ако у отчета напишат една убава печалба че минем и Емката даже Па тва е дружество с над 100млн актив, срамота е пред чужденците - тея европейците имам предвид че ни се смеят, че кажат - бе къв е тоя световен завод бе - 100 х. печалба - па тва е срамота бе - я си опрайте отчетите, неможе така , че бутнете софикса, па той требва да е нагоре тоя дериват, как може надолу само заради един отчет я така мисла
Коментар
-
Markov,нямам точни данни какъв точно им е дела на световния пазар,ама като гледам че за деветте месеца имат продажби на продукция за малко над 27 милиона евро не ще да е много голям дял.За печалбата им пък просто не ми се говори-тя е направо смехотворна за подобно предприятие.При това спрямо съпоставимото предходно деветмесечие намалява значително-явно наистина конкуренцията на този пазар е страхотна.
Коментар
-
Anton Chigurh
Започвам да пиша проспекта. Уреди ми час с management-а да ги облъча за предимствата на капиталовите пазари.
Коментар
-
Anton Chigurh
Кифи дай да ви листнем бе.
Коментар
Коментар