Първоначално изпратено от mvr0306
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катекс АД (5KTE / KTEX)
Collapse
X
-
Тук намирам нещо за Данаил Михайлов Каменов
„Стопанска и инвестиционна банка” АД със седалище и адрес на управление в гр. София, ул. „Славянска” №2, вписана в търговския регистър при Софийски градски съд по фирмено дело №2757/1995г., Булстат 131686320, дан. №1222055691, представлявана от Данаил Михайлов Каменов – Изпълнителен директор
Коментар
-
На проведено извънредно ОСА от 27.12.2007 год. на Катекс АД-Казанлък /KTEX/, са взети следните решения:
- Промени в органите на управление на дружеството:
Освобождава членовете на надзорния съвет: Таня Любомирова Футекова, Ангелина Николова Томешкова и Диана Петрова Стоянова;
Избира като членове на надзорния съвет: Данаил Михайлов Каменов, Ирина Георгиева Лилова и Венета Иванова Домусчиева.
Нямам идея какво става, но явно е, че това е тотална подмяна. Дали е продиктувана от някаква промяна в мажоритара, засега не става ясно. Ако някой знае повече, нека коментира. Не съм присъствал на събранието.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93vomitus написа :
за мен не е много оптимистично - 300 бройки да движат така цената.... това си е типично по-скоро за неликвидни позиции....КАТЕКС ще крие изненади това е ясно, но да видим кога ще излязат новини... аз определено ще следя тук!
Въпросът е , какви са....................
Пощата няколко пъти по 500 бройки свали цената до 15 лв. от
25 лв. , като нямаше ИП да подкрепи позицията освен кобоси.
А сега ............ ?
Не е препоръка.....................
Коментар
-
vomitus написа :
за мен не е много оптимистично - 300 бройки да движат така цената.... това си е типично по-скоро за неликвидни позиции....КАТЕКС ще крие изненади това е ясно, но да видим кога ще излязат новини... аз определено ще следя тук!
Въпросът е , какви са....................
Пощата няколко пъти по 500 бройки свали цената до 15 лв. от
25 лв. , като нямаше ИП да подкрепи позицията освен кобоси.
А сега ............ ?
Не е препоръка.....................
Коментар
Коментар