Нема никакъв професионализъм в повечето коментари.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Катекс АД (5KTE / KTEX)
Collapse
X
-
nevermind
Първоначално изпратено от bate GoikoПървоначално изпратено от nevermindПървоначално изпратено от bate GoikoСпоред мен след годишния отчет ще трябва да се обадиме в рекордите на Гинес да ни впишат
i stiga ste hvurlqli "zlaten" prah v o4ite na raqta.... na podobni prikazki dosta novaci moje i da se vurjat, NO posle i mnogo ot tqh mogat i da pla4at.
poslednoto E PREPORUKA..... preporuka kum balucite da ne burzat da si pravqt iluzii!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nevermindПървоначално изпратено от bate GoikoСпоред мен след годишния отчет ще трябва да се обадиме в рекордите на Гинес да ни впишат
i stiga ste hvurlqli "zlaten" prah v o4ite na raqta.... na podobni prikazki dosta novaci moje i da se vurjat, NO posle i mnogo ot tqh mogat i da pla4at.
poslednoto E PREPORUKA..... preporuka kum balucite da ne burzat da si pravqt iluzii!!!
Коментар
-
nevermind
Първоначално изпратено от bate GoikoСпоред мен след годишния отчет ще трябва да се обадиме в рекордите на Гинес да ни впишат
Коментар
-
Първоначално изпратено от BorsalinoПървоначално изпратено от sheНе сте сами и аз имам малко акцийки. На още по- кофти цена. Сега освен да се моля друго не ми остава.
Дано не стане така.
Аз тук само си се чудя на акъла или по-скоро на липсата му, надявам се обаче когато Р/Е стане под 1, някой сериозен инвеститор да го купи, макар и заради Гинеса.
Не е препоръка за покупко-продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sheНе сте сами и аз имам малко акцийки. На още по- кофти цена. Сега освен да се моля друго не ми остава.
Дано не стане така.
Аз тук само си се чудя на акъла или по-скоро на липсата му, надявам се обаче когато Р/Е стане под 1, някой сериозен инвеститор да го купи, макар и заради Гинеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Borsalinobate Goiko,
Тук никога не е имало официално инфо.
Поздрав за акционерите http://www.youtube.com/watch?v=rS_P9-w1NBA&NR=1
Коментар
-
nevermind
vajno e i da se znae, koi kak si interretira sredno- i dulgosro4no investiane
Коментар
-
orchis написа:
Ще ни кажеш ли какво да очакваме под целуфанчето Smile
Че то ако е лайно и в целуфан да е пак ще мирише.
Аз също съм нов в позицията и влезнах според отчета и цената , според мен Диагностик може да даде обективен анализ на очакванията......... !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meche_cveti93she написа:
Не сте сами и аз имам малко акцийки. На още по- кофти цена. Сега освен да се моля друго не ми остава.
Че то ако е лайно и в целуфан да е пак ще мирише.
Коментар
Коментар