IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Балкан АД (4BN / BALKL)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честит Ви страхотен отчет на всички акционери тук На първо четене изглежда супер, но по- задълбочено ще го разгледам утре. Очакванията ми бяха за около 400 хил. лв. печалба в консолидирания, така че 25% отгоре ми идват добре дошли Това не е от големите компании в портфейла ми, но е една от любимите ми определено. Сега ще видим и реакцията на пазара разбира се.
    ~МЕЧО~

Коментар

• Недвижимите имоти, собственост на на BALKL, не са преоценявани от 2001 г.
      http://www.capital.bg/show.php?storyid=365235

Коментар

• и аз се чудя защо примерно Капман не са го налазили още, а дали пък 202 няма да изпуснат бройка от мажоритаря както при OTZK

Коментар

• Здравейте момчета, нормално е, мисля, че позиции като тази ще се предпочитат - прекалено много шум се вдигна по сините, а и с тези IPO-та...., не забравяйте, че предстои излизането на отчета, който според мен ще е доста забавен. Няма ли най-накрая да се появи някой със солидна инвестиция в това предприятие - заслужават го хорицата! Успех на влезлите тук!

Коментар

• Как на какво, ми защото "балканчетата" пак са на мода
            А хубавото е, че най-доброто тепърва предстои

Не е препоръка, за щастие имам малко акции от доста време.

Коментар

• zdraveite, pak ima interes kam poziciata, niakoi znae li na kakvo se dalji tova?

Коментар

• неприятните новини покрай Вамо не се ли компенсираха от приятните с прехвърлянето на софийското производство)))

Коментар

• Въпреки неприятните новини около спирането на Вамо, не мисля, че ще има проблем за BALKL. Със сигурност не е по-голям пазар от Иран, а всички виждаме, че и с Иран и без Иран дружеството се справя блестящо. Отлично представяне на отчетите, защо не всички дружества постъпват така, ето на това му викам аз ръководство, което се грижи за инвеститорите! Няма съмннение - хората тук ще се грижат добре за парите ми. Предпочитам го дори пред MCH.
                  Мнението ми в никакъв случай не е препоръка!!!

Коментар

• Отчета излезе http://www.investor.bg/?id=51022

Коментар

• ...да дам някои факти..
                      с целото ми уважение към пишещите братя ми се иска да дам една похвала - браво, браво, фактите са много нужни у тоя критичен и преломен момент

Коментар

• Много отдавна присъствам във форума инкогнито,но напоследък ми писна да чета само глупости без факти затова реших така да се активизирам т.е. да дам някои факти,които знам.А защо ловешките дружества ами приемете го като "градски патриотизъм".

Коментар

• gekosecurity обясни защо преди не пишеше эа ловешките теми.А сега изведнъж се активизира. НЕ Е ЛИ МАЛКО СТРАННО ТОВА.

Коментар

• gekosecurity,проявяваш странна активност и тук и в темата за Спарки.Ами обади се на Гришата да ти плати...Нищо лично,имам колеги от Ловеч,които са фенове на Литекс,Гришата и люляците.Хубав саит сте спретнали,но защо седалището на дружеството е в София,а не в Ловеч,примерно?

Коментар

• отговор

Леонид за сажаление не ми плащат да пиша по темите на Ловешките дружества(Въпреки,че ми се иска )Ха-ха-ха.По въпроса с Гришата и Литекс препоръчвам ти следния линк:http://www.litexjsc.com/overview.php?lang=bg

Коментар

• gekosecurity,да не ти плащат да пишеш по темите на ловешките дружества или си градски патриот.Гриша Ганчев нашия баща....Да пуснем и Литекс на борсата,тогава ще си във вихъра си.

Коментар

Working...
                                X