Аз пък си мисля да понапълня малко туканка. Няма какво да чакам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от zhoroПървоначално изпратено от desperado
Абе то е ясно че е добра фирмата, но кажете ми как и кога ще стане ликвидна на борсата? .
Не очаквам особена промяна в цената на акцията до края на октомври -/+ 20-30% от днешната на 1.20лв/акция. Феномен при едно такова предприятие, че може да задържи цената на акцията дълго време поради липса на интерес, а в един момент институцинален инвеститор да изкупи акции до много висока цена поради добра рентабилност на предприятието и дохода от акции, в случай че то работи и се появи такъв инвеститор. Последната част от коментара ми е изготвена на база исторически анализ на промяната на цената на акциите.
Моля да се обърне внимание, че това не е реклама на фирмата, а субективен коментар. Преценявайте риска по покупка или продажба. Носете отговорност за парите и портфейлите, които управлявате и умната!
Не е препоръка за покупка или продажба!
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado
Абе то е ясно че е добра фирмата, но кажете ми как и кога ще стане ликвидна на борсата? .
Не очаквам особена промяна в цената на акцията до края на октомври -/+ 20-30% от днешната на 1.20лв/акция. Феномен при едно такова предприятие, че може да задържи цената на акцията дълго време поради липса на интерес, а в един момент институцинален инвеститор да изкупи акции до много висока цена поради добра рентабилност на предприятието и дохода от акции, в случай че то работи и се появи такъв инвеститор. Последната част от коментара ми е изготвена на база исторически анализ на промяната на цената на акциите.
Моля да се обърне внимание, че това не е реклама на фирмата, а субективен коментар. Преценявайте риска по покупка или продажба. Носете отговорност за парите и портфейлите, които управлявате и умната!
Не е препоръка за покупка или продажба!Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffСтига бе. Свършват. Ако излезе от 50000 броя да свършват. Ама ако излиза от няколко стотин хиляди - майка ни жална. Имам отскоро малко бройки по позицията и се надявам скоро сигналите да проговорят, че може да допълня.
Но това лице толкова прееба ликвидността че не си струва труда да гледам как се развиват нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от zhoroМного ми е чудно какво ще стане като на този дето продава на 1.20лв./ акция му свършат акциите, видимо само той (един) продава и цената не поддава на долу и луди няма да му се вържат на идеята да разпродават. На 55ст. ли иска да си купи акциите на Елтос или какво?! Тази стратегия ако е успешна искам да го паканя на работна закуска. Писнало ми е от разбирачи инвестирори, пазарът е прекалено плитък и прозира. Истински се надявам това да не е институционален инвеститор и някой смотаняк да управлява пенсиите на хората по този особено тъп начин.
И какво като не работи предприятието и не наема нови кадри или не удължава договорите на старите? Ситуацията е валидна за за всяко едно предприятие навсякъде, не само на БФБ.
Не е препоръка за покупка или продажба.
Коментар
-
Много ми е чудно какво ще стане като на този дето продава на 1.20лв./ акция му свършат акциите, видимо само той (един) продава и цената не поддава на долу и луди няма да му се вържат на идеята да разпродават. На 55ст. ли иска да си купи акциите на Елтос или какво?! Тази стратегия ако е успешна искам да го паканя на работна закуска. Писнало ми е от разбирачи инвестирори, пазарът е прекалено плитък и прозира. Истински се надявам това да не е институционален инвеститор и някой смотаняк да управлява пенсиите на хората по този особено тъп начин.
И какво като не работи предприятието и не наема нови кадри или не удължава договорите на старите? Ситуацията е валидна за за всяко едно предприятие навсякъде, не само на БФБ.
Не е препоръка за покупка или продажба.Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bond009Фирма с традиции и сериозен мажоритар
Говори се че имат достатъчно поръчки за тази година - някой да изрази мнение ако знае нещо повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KiroПри тези показатели цените са супер
Коментар
Коментар