IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много подценена ми се вижда тази компания. Вярно че на БФБ вече почти всичко е евтино, но тук мечетата направо са се оляли
    Аз лично понатоварих каруцата последните 2 седмици и сега ще чакам разума да надделее в един момент.

Коментар

• СПАРКИ ЕЛТОС АД (SL9) източник: БФБ - София 24 Февруари 2009 17:20

Спарки Елтос АД с награда за "Иновативно предприятие на годината"
      В х3news е постъпила следната информация от Спарки Елтос АД-Ловеч /SL9/:
      На 24.02.2009 г. Спарки Елтос АД получи награда за "Иновативно предприятие на годината" в категорията за средно и голямо предприятие.
      Наградата беше връчена от Президента на Република България Георги Първанов по време на Петия национален форум "Иновационна инфраструктура и политика за икономически растеж".
      Пълния текст на съобщението можете да откриете на адрес http://www.x3news.com

Коментар

• всъщност мисля,че става въпрос за русенското,но както и да е

Коментар

• Кое е вярното ????
          И двете са верни, както винаги!
          В Ловеч са отпуска от 5.12.2008 мисля... Който има платена я ползва, после неплатена! Никого не са съкратили! Само дето не ходят на работа... А тия 4 часа, дето ще плащат март, май ще са от бюджета, за да не се разбягат работниците...

А на тая от интервюто, не и пречи и ракети да планира да произвежда... сигурен съм, че не лъже... Само планира!

Коментар

• Първоначално изпратено от jikev
            Не ви ли кефи вече цената на Елтос?
            Не, не ме кефи!
            От толкова инвеститори, няма ли кой да ви каже, че Ловешкия Спарки(Не знам той ли се търгува на борсата, а и не ме интересува), е освободил работниците си от преди Коледа в "неплатена", до края на януари беше. Вчера им сервират, че отпуската се удължава с още месец, а март ще бачкат на 4 часа- ЕВЕНТУАЛНО!
            Какви акции, каква БФБ? Икономика няма в БГ, вие се правите на инвеститори!
            Всичко стана "по левче" на борсата и още промоции ще има!
            Кое е вярното ????

Спарки Елтос няма да съкращава работници
            21.01.2009 14:35 (SL9 / ELTOS) (SPV / SPARKY)
            От: Красимир Йорданов
            k.yordanov@investor.bg

На настоящия етап кризата не се отразява на поръчките на Спарки Елтос, тъй като дружеството е успяло да потвърди дългосрочните договори с клиентите си, съобщи за Investor.bg Анна Куц, Директор връзки с инвеститорите на компанията.

"Не сме съкращавали работници и нямаме намерение да освобождаваме работни места", заяви още Куц. По нейните думи дори се планира набиране на допълнително кадри в другата компания от групата на Спарки България – Спарки АД - Русе.

Спарки Елтос произвежда електроинструменти предназначени за металургията и строителството.

През май месец миналата година Спарки Елтос постигна договореност за съвместно производство на литиево-йонни батерии за акумулаторни електроинструменти със Sanyo Europe.

За деветмесечието на миналата година Спарки Елтос реализира печалба на стойност 8,8 млн. лв. при печалба от 6,2 млн. лв. за деветмесечието на 2007 г. Компанията изнася продукцията си в Европейския съюз, Източна Европа, Близкия Изток и Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
              Първоначално изпратено от Слънчев вятър
              Първоначално изпратено от Nikola
              Първоначално изпратено от BOBAN1
              ВЕТРЕ....ЦЕНАТА Е ХУБАВА,ама сектора за който работят е зле....
              химическия и торовият сектор не са ли по-зле
              И двата сектора са зле ветре, питай кучето ако не вярваш.
              Чакане е номера сега.
              И кучето горе долу така каза. Ами ще чекаме Коле, немаме избор.
              Това е най-доброто, което можем да направи в момента ветре.
              Напълно съм съгласен. То да се чуди човек къде по-напред да наглежда, живи и здрави само да сме Никола, все ще го доживеем големия момент

Коментар

• Първоначално изпратено от jikev
                Не, не ме кефи!
                От толкова инвеститори, няма ли кой да ви каже, че Ловешкия Спарки(Не знам той ли се търгува на борсата, а и не ме интересува), е освободил работниците си от преди Коледа в "неплатена", до края на януари беше. Вчера им сервират, че отпуската се удължава с още месец, а март ще бачкат на 4 часа- ЕВЕНТУАЛНО!

Ааа, и да не забравите да се подхилквате на "протестиращите"... Щото вас не ви касае, вие сте инвеститори и не е важно кой ни докара до това дередже...
                красавецо, Елтос май е повече немско отколкото българско, а и набраха 40 милиона капитал, а капитализацията им в момента е 20 мил. Изкарай си елката и си насметай сам, ако не верваш, че всяка акция носи по над 2лв привлечен капитал само. Това грубо казано, а Кризата не е вечна, изборите също ще минат и заминат след половин година и прочие,... но немам нищо против да зареждам по номинал По въпроса за инвеститорите и митингите нема да взема отношение, не щото немам, ами ей - така - не ме кефи тоя въпрос за да си вада душата на показ по него из форума

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                  Първоначално изпратено от Nikola
                  Чакане е номера сега.
                  Това е най-доброто, което можем да направи в момента ветре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                    Чакане е номера сега.

Коментар

• Не ви ли кефи вече цената на Елтос?
                      Не, не ме кефи!

Ааа, и да не забравите да се подхилквате на "протестиращите"... Щото вас не ви касае, вие сте инвеститори и не е важно кой ни докара до това дередже...

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                        Чакане е номера сега.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1

Коментар

• ВЕТРЕ....ЦЕНАТА Е ХУБАВА,ама сектора за който работят е зле....

Коментар

• Добър ден, компанията!

Коментар

• На тия хич не им вярвам. С тия вземания от свързани предприятия за 32 млн. лв., нагласена работа ми се вижда....

Като гледам ЕБИТДА маржина през текущия и предходния период, още повече като рисунка ми изглежда отчета.

Коментар

Working...
                                X