IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Извинявай , Storm. Аз подкукуросах ситуацията. Нека не четем едно и също навсякъде!
    Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
      може да е някое голямо репо

и да няма други акции!;-))
      Къш, птицо проклета ... и тук ли кацна да даваш акъл .. мале ... отиде ми хубавата позиция, че си събирам и тук ...

Недей бе, човек. Недей ... ей там, пътища - 3,5,8 и МА 50 и как ще порнем на радка пиратка гащите ...

Моля те, там, не тук .. че няма да понеса да чета едно и също навсякъде.

Коментар

• Като му дойде времето!

Коментар

• Пепи, вкарай малко позитивизъм и тук като в Холдинг Пътища - направо ме спря да разпродавам

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
            може да е някое голямо репо

Пепи, добре дошъл.

Коментар

• Тук топим невидим айсберг на 1.2лв. - 50000 ги стопихме - колко точно има още ще разберем. Незнам, нали е невидим.

Коментар

• може да е някое голямо репо

Коментар

• Понякога съм адски прав - трябва до почна да изкарвам пари от тази работа Разпродажбата е валидна и днес, който не е успял, да заповяда.

11:56ч. - 5250 до 1.22
                  12:24ч. - 9000 до 1.20

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                    Имам много време да чакам тук за печалби.
                    Офф! Как ще отида за риба, ще хвърля всички дънни въдици на дълбоко и ще се на**ша като гъз и ще чакам от рибарското столче, гледайки водната шир и поглеждайки звънците на въдиците - е така по навик от погледа върху цените купува продава - нагоре - надолу звънчето!

Коментар

• За всички се отнася но тук са много евтини

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009
                        Може и да си прав
                        Аз за четвърти пореден борсов ден ще се наредя отдолу. Имам много време да чакам тук за печалби. Знам, че ще дойдат.

Коментар

• Може и да си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от Bond009
                            Ще свърши промоцията
                            Не съм съгласен. Не съм сигурен. Да видим закриващия аукцион. Според мен изчаква да се натрупат за да събере наведнъж. От петък на закриващия аукцион има излишък в предлагането от 8000.

Коментар

• Ще свърши промоцията

Коментар

• Кой прави опит да вдигне цената?! И защо!?

Коментар

Working...
                                X