IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Естествено, че тримесечието е на загуба. Очаквам годишна печалба около милион-два. Но за 2010 имам доста по-добри очаквания. А ние вече търгуваме 2010.

Коментар

• Няма как да отчете печала като няма продажби - складовете са пълни, производството е спряло, разходите са сведени до минимум, но само те са останали, т.е. загуба.
      Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Четох днес едни прогнози на колега ,за съжаление съм по-черноглед от него-очаквам загуби до Q3 и евентуално след това нагоре.
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
          Тук май се събрахме голяма дружинка. Само се чудя дали сме дружинка тъпанари или дружинка печалбари.
          Определено в момента сме дружина Тъпанари, а за второто след време, да но часовника само по бързо тик така.....
          Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Тук май се събрахме голяма дружинка. Само се чудя дали сме дружинка тъпанари или дружинка печалбари.

Коментар

• В такъв случай съм съгласен с теб. Последните ми коментари са във връзка с това, че има интерес за купуване над тази цена, същевременно има продавач, който много държи да продава на тази цена. Всеки да си направи извода и да провери дали информацията, която предоставям е вярна. Това си е лична отговорност.

Не се заяждам и не провокирам никой.

Не е препоръка.

Коментар

• Изместваш темата. И няма нужда от поздравления, не съм Господ, за да изкупя всичко.
                Предпочитам, да се огранича само до тезата, че част от цената е опит, да се намери баланс в търсене/предлагане.

Коментар

• Не разбирам какво имаш предвид. Цената се определя от общо съвкупно търсене и предлагане. ТИ ако си господ или имаш толкова много акции и пари, че влияеш на цените на акциите - мойте искрени поздравления.

Коментар

• Ти може да си изкупувал там, не само много, а дори и прекалено много, но това не е повлияло на цената. Би могло да се се допусне, че и тук ще има такова значение. Без разлика, дали коментарът важи за теб или не.

Коментар

• Аз там съм изкупувал много. Коментарът ти не важи за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro
                        Добре! И тях ще ги изкупим.
                        Колкото изкупихте на Зърнени Храни или на ЦКБ. Не казвам, че е лошо, разбира се.

Коментар

• Добре! И тях ще ги изкупим.

Коментар

• ако върви така и занапред, нищо чудно да видим цените под лв. Не е препоръка.

Коментар

• Чети малко по-надолу. Дал съм коментари по темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro
                                Извинявай , Storm. Аз подкукуросах ситуацията. Нека не четем едно и също навсякъде!
                                Да ...

Тук може да си измислим нещо от рода на ... ей, като се завърти бормашината на елтоса, как ракета излита ...

Хахаха !

Ама яко дават ... кой разпродава тук така ?

Коментар

Working...
                                X