IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Як бид се е заформил по позицията.

Коментар

• Някой си прави базик от ляво с тия ордери по 1 бр., но да не го изненадат с покана за ходене на КаФеНе

Коментар

• Колкото и странно да звучи, по мои сметки продавача е един от местните пенсионни фондове и по груби разчети му остават още към 70000 акции! Ако си спомняте до преди няколко седмици имаше и втори продавач (Булбанк), които вече изчерпаха пакета си! Така, че бройте до 70 и после отхвърчаме с 30 - 40 стотинки

Коментар

• Няма лошо кагато на пазара има и изоставащи от общата тенденция акции, било то и заради инат-продавач
          Тогава на инвеститори пропуснали някой възможности им се отваря шанс да се качат на "изостаналия вагон", който така или иначе е от същия влак и рано или късно ще го застигне, а защо не и задмине.
          То и това е начина да биеш индексите, като прескачаш от по-преден към по-заден, изостанал вагон, който в последствие наваксва

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio
            А бе образ, по-добре пресметни колко акции остават. Заеби препоръчването. Явно ти ще си стожера на позицията, като Пепи на оловото.
            Той Пепи ще се окаже добронамерен човек Ако излезне прав ще има да му се извиняваме много.
            Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Жоре, какви са тия агрономски сметки???
              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Споко акцията е хубава ще и дойде времето и без насилие- ХА-ХА

Коментар

• А бе образ, по-добре пресметни колко акции остават. Заеби препоръчването. Явно ти ще си стожера на позицията, като Пепи на оловото.

Коментар

• Не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
                      Първоначално изпратено от riftwar
                      Първоначално изпратено от MILOM
                      Четох днес едни прогнози на колега ,за съжаление съм по-черноглед от него-очаквам загуби до Q3 и евентуално след това нагоре.
                      А тези прогнози публични ли са, че ми стана любопитно? Не съм засичал тяхна прогноза от увеличението на капитала насам, ако не се лъжа.
                      Прогнозата си е моя и не е препоръка за каквото и да е.Лошото е ,че в Европа/основните му пазари/рецесията се засилва.
                      Прогнозата ти не е лоша, незнам лична или не, ама направо си е оптимистична. Q3 2008 нали?! Дано.

Коментар

• Първоначално изпратено от riftwar
                        Първоначално изпратено от MILOM
                        Четох днес едни прогнози на колега ,за съжаление съм по-черноглед от него-очаквам загуби до Q3 и евентуално след това нагоре.
                        А тези прогнози публични ли са, че ми стана любопитно? Не съм засичал тяхна прогноза от увеличението на капитала насам, ако не се лъжа.
                        Прогнозата си е моя и не е препоръка за каквото и да е.Лошото е ,че в Европа/основните му пазари/рецесията се засилва.
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                          А ние вече търгуваме 2010.
                          Някои хора още търгуват 2007 година
                          INSIDER-A , ама на всички ни плащат за 2008 г......
                          Мисля, че пък Спарки няма да плаща въобще през 2008-2009. Те и без това по традиция изплащат заплатите назад - МРЪСТНИЦИ! Да се кредитират така от бедните хора, които им работят. Робовладелци!

ЛЕ-ЛЕ! Ако на някой сега му изплащат сега 2006-2007 може тъпкано да го върне на съдбата и да си направи едно Лично ПФ без регистрация в КНФ. То в 2010 само ще си се продаде - после депозит

Не препоръчвам.

Коментар

• А ние вече търгуваме 2010.
                            Някои хора още търгуват 2007 година
                            INSIDER-A , ама на всички ни плащат за 2008 г......

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff
                                Естествено, че тримесечието е на загуба. Очаквам годишна печалба около милион-два. Но за 2010 имам доста по-добри очаквания. А ние вече търгуваме 2010.
                                Някои хора още търгуват 2007 година :-)
                                МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

Working...
                                X