If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колкото и странно да звучи, по мои сметки продавача е един от местните пенсионни фондове и по груби разчети му остават още към 70000 акции! Ако си спомняте до преди няколко седмици имаше и втори продавач (Булбанк), които вече изчерпаха пакета си! Така, че бройте до 70 и после отхвърчаме с 30 - 40 стотинки
Няма лошо кагато на пазара има и изоставащи от общата тенденция акции, било то и заради инат-продавач
Тогава на инвеститори пропуснали някой възможности им се отваря шанс да се качат на "изостаналия вагон", който така или иначе е от същия влак и рано или късно ще го застигне, а защо не и задмине.
То и това е начина да биеш индексите, като прескачаш от по-преден към по-заден, изостанал вагон, който в последствие наваксва
INSIDER-A , ама на всички ни плащат за 2008 г......
Мисля, че пък Спарки няма да плаща въобще през 2008-2009. Те и без това по традиция изплащат заплатите назад - МРЪСТНИЦИ! Да се кредитират така от бедните хора, които им работят. Робовладелци!
ЛЕ-ЛЕ! Ако на някой сега му изплащат сега 2006-2007 може тъпкано да го върне на съдбата и да си направи едно Лично ПФ без регистрация в КНФ. То в 2010 само ще си се продаде - после депозит
Не препоръчвам.
Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.
Естествено, че тримесечието е на загуба. Очаквам годишна печалба около милион-два. Но за 2010 имам доста по-добри очаквания. А ние вече търгуваме 2010.
Някои хора още търгуват 2007 година :-)
МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
Коментар