IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ST Разгледай мнение
    Ти с колко ника пишеш, последно адресатът беше репото на репото.
    Вместо да изнасяш "лекции", чети повече
    2 имам имам впредвид местене на резултат, а не укриване на такъв.
    Last edited by al4en; 10.01.2014, 22:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
      Не можеш да ме разбереш, но не мисля да ти изнасям лекция.
      Ти с колко ника пишеш, последно адресатът беше репото на репото.
      Вместо да изнасяш "лекции", чети повече

Коментар

Май ти пишеш глупости, прочети какво си написал
        Не можеш да ме разбереш, но не мисля да ти изнасям лекция.

Коментар

• Акцийката може да докара до левче от еуфорията, ама няма фундамент

Коментар

• Първоначално изпратено от repo na repoto Разгледай мнение
            Тук обаче написахте доста глупости, какви офшорки какви 5 лева, просто ситуацията позволява на собственика да избира къде да си плаща данъците в зависимост от резултатите. Консолидирания на майката остава непроменен.. Мислете малко, това са гермаци не са..
            Май ти пишеш глупости, прочети какво си написал

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
              Кой където иска да си плаща данъците, нали това е смисъла на ЕС.
              Точно тава имам впредвид, тъй като имаме прилична загуба логиката е 2014 да сме на +.

Коментар

Тук обаче написахте доста глупости, какви офшорки какви 5 лева, просто ситуацията позволява на собственика да избира къде да си плаща данъците в зависимост от резултатите. Консолидирания на майката остава непроменен.. Мислете малко, това са гермаци не са..
                Кой където иска да си плаща данъците, нали това е смисъла на ЕС.
                домоуправител

Коментар

• Тук обаче написахте доста глупости, какви офшорки какви 5 лева, просто ситуацията позволява на собственика да избира къде да си плаща данъците в зависимост от резултатите. Консолидирания на майката остава непроменен.. Мислете малко, това са гермаци не са..

Коментар

........При всички положения, едва ли отчетите показват реалната ситуация
                    това исках и аз да кажа...
                    Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнение
                      както и реално се случва според мен
                      Много вероятно. Особено ако в отчетите основен контрагент им е офшорка. При всички положения, едва ли отчетите показват реалната ситуация
                      Last edited by ST; 10.01.2014, 18:07.

Коментар

Това ще е валидно само ако при това вътрешно трансферно ценообразуване Елтос продава на офшорка
                        както и реално се случва според мен

Коментар

Вдигат цената на майката, по малко данъци там, тук никакви, нещо такова. Защо не се поинтерсувате колко пари са вкарани там.
                          Това ще е валидно само ако при това вътрешно трансферно ценообразуване Елтос продава на офшорка

Коментар

• Вдигат цената на майката, по малко данъци там, тук никакви, нещо такова. Защо не се поинтерсувате колко пари са вкарани там.

Коментар

• и какво ще спечелят от това в сравнение с варианта и през 2014 година пак да са на загуба?

Коментар

• Има в предвид 2014 да изкарат печалба, за да приспаднат от нея загубата от 2009. Данъчни врътки.

Коментар

Working...
                                X