IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
    Съгласен съм, че всичко е в ръцете на мажо, ама като фалират според теб, защо постоянно инвестират в дружеството,

2013-2015 Инвестиционна програма за 8 милиона Евро - това е от интернет страницата им.
    Лично аз в отчетите им не видях до момента такива инвестиции въпреки че 2013 вече мина,не видях увеличение и на нетекущите активи дажe има малко намаление,но може и да не чета където трябва?
    Last edited by спекуланта; 06.03.2014, 12:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
      Ох, жал ми е за такива новобранци като теб. Колко управляваш 2-3000 лв. ли

Сигурен съм, че моята позиция в Спарки е в пъти по-голяма от твоя портфейл на БФБ. Но всъщност това не е важно. Да не ти падам на нивото.
      "Старо куче",аз пъвата си покупка на акции я направих 95 или 95г/тогава ги джеросваха/.А на БФБ съм от 2003г.залог Ако си мъжкар-приемам облога ти за големината на портфейла според условията които предложи.Предложи залог и ще си ги примерим.ЧАКАМ БАСА!
      Last edited by 000; 06.03.2014, 08:25.

Коментар

• не искам да се меся в интелектуалния ви спор,но акцията и нейните резултати се преекспонират прекалено високо спрямо икономическите реалности-може би заради това че е прекалено подценена-но си имайте едно на ум....да не би да има сълзи и влажни кърпички в последствие....вярно е че има потенциал за голям ръст...но и обратния вариант не е за пренебрегване!!!
        Не е Препоръка-просто мнение
        Last edited by orakula; 06.03.2014, 00:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
          Еминем, фен съм на истинския Еминем.... но Спарки е една от най-рисковите позиции с потенциал да фалира според мен около 50%. Едно време купих на 1.25 доста и продадох на 2.2, но нищо не може да ме накара да вляза отново... Пожелажам успех и не ме разбирайте погрешно че нещо хейтвам.. просто съм искрен
          Съгласен съм, че всичко е в ръцете на мажо, ама като фалират според теб, защо постоянно инвестират в дружеството,

2013-2015 Инвестиционна програма за 8 милиона Евро - това е от интернет страницата им.

Коментар

Сигурен съм, че моята позиция в Спарки е в пъти по-голяма от твоя портфейл на БФБ. Но всъщност това не е важно. Да не ти падам на нивото.
            Не знаех че чичко Уорън се подвизава тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Тук нещата много загряха- чели са утрешните вестници и яко пълнят..
              Не е препоръка за нищо..
              И аз имам такова чувство....

Коментар

• Еминем, фен съм на истинския Еминем.... но Спарки е една от най-рисковите позиции с потенциал да фалира според мен около 50%. Едно време купих на 1.25 доста и продадох на 2.2, но нищо не може да ме накара да вляза отново... Пожелажам успех и не ме разбирайте погрешно че нещо хейтвам.. просто съм искрен

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                  Е,как какво-барабар Петко с мъжете.Видял,че другите пИчелят тук и...хоп.
                  Между другото,тук и в още една позиция и аз така влязох преди 4 месеца.От коментари във форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                    Интересно какво те кара да размислиш?
                    Е,как какво-барабар Петко с мъжете.Видял,че другите пИчелят тук и...хоп.
                    Между другото,тук и в още една позиция и аз така влязох преди 4 месеца.От коментари във форума.
                    Last edited by 000; 05.03.2014, 23:22.

Коментар

Моля да ме извинят настоящите акционери на компанията. Изказвах се неподготвен преди време, но... ето, че вече съм един от Вас
                      Интересно какво те кара да размислиш?

Коментар

• Тук нещата много загряха- чели са утрешните вестници и яко пълнят..
                        Не е препоръка за нищо..

Коментар

• Първоначално изпратено от 4mat Разгледай мнение
                          Утре влизам и аз (отново), че днес предозирах с излизането.
                          Ха, да не съм купил от теб

Коментар

• Утре влизам и аз (отново), че днес предозирах с излизането.

Коментар

• Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнение
                              На какво се дължи този приятен ръст днес?
                              На моето влизане

Коментар

• Моля да ме извинят настоящите акционери на компанията. Изказвах се неподготвен преди време, но... ето, че вече съм един от Вас

Коментар

Working...
                                X