Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)
Collapse
X
-
Last edited by спекуланта; 06.03.2014, 12:29.
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеОх, жал ми е за такива новобранци като теб. Колко управляваш 2-3000 лв. ли
Сигурен съм, че моята позиция в Спарки е в пъти по-голяма от твоя портфейл на БФБ. Но всъщност това не е важно. Да не ти падам на нивото.Last edited by 000; 06.03.2014, 08:25.
Коментар
-
не искам да се меся в интелектуалния ви спор,но акцията и нейните резултати се преекспонират прекалено високо спрямо икономическите реалности-може би заради това че е прекалено подценена-но си имайте едно на ум....да не би да има сълзи и влажни кърпички в последствие....вярно е че има потенциал за голям ръст...но и обратния вариант не е за пренебрегване!!!
Не е Препоръка-просто мнениеLast edited by orakula; 06.03.2014, 00:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнениеЕминем, фен съм на истинския Еминем.... но Спарки е една от най-рисковите позиции с потенциал да фалира според мен около 50%. Едно време купих на 1.25 доста и продадох на 2.2, но нищо не може да ме накара да вляза отново... Пожелажам успех и не ме разбирайте погрешно че нещо хейтвам.. просто съм искрен
2013-2015 Инвестиционна програма за 8 милиона Евро - това е от интернет страницата им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеОх, жал ми е за такива новобранци като теб. Колко управляваш 2-3000 лв. ли
Сигурен съм, че моята позиция в Спарки е в пъти по-голяма от твоя портфейл на БФБ. Но всъщност това не е важно. Да не ти падам на нивото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТук нещата много загряха- чели са утрешните вестници и яко пълнят..
Не е препоръка за нищо..
Коментар
-
Еминем, фен съм на истинския Еминем.... но Спарки е една от най-рисковите позиции с потенциал да фалира според мен около 50%. Едно време купих на 1.25 доста и продадох на 2.2, но нищо не може да ме накара да вляза отново... Пожелажам успех и не ме разбирайте погрешно че нещо хейтвам.. просто съм искрен
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеЕ,как какво-барабар Петко с мъжете.Видял,че другите пИчелят тук и...хоп.
Между другото,тук и в още една позиция и аз така влязох преди 4 месеца.От коментари във форума.
Ох, жал ми е за такива новобранци като теб. Колко управляваш 2-3000 лв. ли
Сигурен съм, че моята позиция в Спарки е в пъти по-голяма от твоя портфейл на БФБ. Но всъщност това не е важно. Да не ти падам на нивото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИнтересно какво те кара да размислиш?
Между другото,тук и в още една позиция и аз така влязох преди 4 месеца.От коментари във форума.Last edited by 000; 05.03.2014, 23:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнениеМоля да ме извинят настоящите акционери на компанията. Изказвах се неподготвен преди време, но... ето, че вече съм един от Вас
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4mat Разгледай мнениеУтре влизам и аз (отново), че днес предозирах с излизането.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеНа какво се дължи този приятен ръст днес?
Коментар
Коментар