IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спарки Елтос АД (ELTS / ELTOS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
    гУлем си, явно си влязал на аукциона от сладкото пакетче... Аз тогава бях на фитнес и още ме е яд
    Не, това беше от малкото сладки неща на БФБ дето ги пропускам. Точно тогава ходих по нотариуси да си купувам жибка Само с един забравен бид за 3Т на 0,503 се бях пласирал
    Основния пакет го имам от преди това с първа покупка на 95 ст., после на 55-46-42 и така средната се върза около 57

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      Тук май се пече нещо яко...
      Оставям профита да рънва макар че наближавам трипъл
      гУлем си, явно си влязал на аукциона от сладкото пакетче... Аз тогава бях на фитнес и още ме е яд

Коментар

• Тук май се пече нещо яко...
        Оставям профита да рънва макар че наближавам трипъл

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          мерси за мнението,което си ми пратил на лични..ама пс-то ми е лудо и със собствен характер при отговорите..така че пак благодаря-желая ти успех и на теб
          Елтос като дръпне още 10% и да си купиш ново, ей

Коментар

ГАЗ, ГАЗ, ГАЗ, малко Трейс-ки и ЕЛТОС Успех и на теб!
            мерси за мнението,което си ми пратил на лични..ама пс-то ми е лудо и със собствен характер при отговорите..така че пак благодаря-желая ти успех и на теб

Коментар

в тоя ред на мисли се чудя дали да не си допълня малко ИХБ и Еврохолд-мисля си че имат голям потенциал за растеж към днешна дата,но това са просто размисли без страсти...или казано по друг начин-да почешем малко инвеститорски красти

Коментар

определено ти се отдава откриването на подценени позиции тук и последващото им добро реализиране.....успех и за напред от мен!!!
                Изкушавам се да допълня

Коментар

определено ти се отдава откриването на подценени позиции тук и последващото им добро реализиране.....успех и за напред от мен!!!

Коментар

Е, аз пък в последните години се специализирах в едно - откриването на подценени акции на БФБ. Благодаря, поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
                      Еминем, фен съм на истинския Еминем.... но Спарки е една от най-рисковите позиции с потенциал да фалира според мен около 50%. Едно време купих на 1.25 доста и продадох на 2.2, но нищо не може да ме накара да вляза отново... Пожелажам успех и не ме разбирайте погрешно че нещо хейтвам.. просто съм искрен
                      Е, аз пък в последните години се специализирах в едно - откриването на подценени акции на БФБ. Благодаря, поздрави!

Коментар

• Алчняк, на тия нива става ли за влизане според теб?

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                          Ще се опитам да ти я намеря, виждал съм я, иначе в сайта им в история се споменава за нея. Сега дали я изпълняват само те си знаят ) пък и до 2015 има време. За мен големия въпрос е кой взе акциите на шотландците
                          Правят някви инвестиции, вижда се по плащанията за придобиване на ДМА, в отчета за паричния поток, но ще са интересни подбробностите.
                          Колкото до Артио-пакета - и аз не знам точно, но е вероятно да са някой с "големи планове" за позицията... прави впечатление как стабилно се расте и се слагат яки и най-вече "показателни" бидове

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Алчняк, дай линк към тая програма

Опитвам се да си формирам таргета за излизане тук.
                            Влизането стана лесно - средна 0,57 ... ама да уцелим точния момент за изход - ето това е изкуство вече
                            Ще се опитам да ти я намеря, виждал съм я, иначе в сайта им в история се споменава за нея. Сега дали я изпълняват само те си знаят ) пък и до 2015 има време. За мен големия въпрос е кой взе акциите на шотландците

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                              Съгласен съм, че всичко е в ръцете на мажо, ама като фалират според теб, защо постоянно инвестират в дружеството,

2013-2015 Инвестиционна програма за 8 милиона Евро - това е от интернет страницата им.
                              Алчняк, дай линк към тая програма

Опитвам се да си формирам таргета за излизане тук.
                              Влизането стана лесно - средна 0,57 ... ама да уцелим точния момент за изход - ето това е изкуство вече

Коментар

• Пък преди 2 месеца сурна до 40 стинки, бързи пръсти да го еВа.
                                Влизал съм и на лев, продавал съм и на 90 ст., опуснах на 40, но успех на държателите тук!

Коментар

Working...
                                X